@ radzvaan
...cel putin fondul muzical din filmuletul lui : "Costica, regele la pescari" face mai mult decat stiuca "la gentlemanu asta"

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
radzvaan scrie:Bravo, Burtea, ai pus punctul pe "i".
De curiozitate ti-am studiat albumul:
http://s683.photobucket.com/albums/vv19 ... s/?start=0
si am priceput de ce intri in categoria pescarilor "sportivi"
Sa ai parte in continuare de aceleasi capturi notabile!
Nu pescuieste nimeni pentru supravietuire. Se pescuieste "de meserie" ca pescar profesionist. Ca banii de pe pestii aia pescuiti legal si ilegal (n-o sa va vina sa credeti dar si pescarii de meserie braconeaza) omul trebuie sa manance, sa plateasca impozite, vicii, sa tina copiii in scoala etc. Cu cat mai multi bani cu atat mai bine. Cu cat prinzi si vinzi mai mult cu atat ai mai multi bani. Lasati povestile induiosatoare cu pescarii care se chinuie sa supravietuiasca respectand niste legi nedrepte ca nu e si nu va fi niciodata cazul. Viitorul e desfiintarea pescuitului industrial pe ape dulci publice (bineinteles dupa ce se va fi terminat jaful), concesionarea a ce se poate concesiona si administrarea lor de catre privati. Iar cei care traiesc din pescuit industrial pe ape dulci publice isi vor gasi altceva de facut asa cum si-au gasit si hornarii, bragagiii sau potcovarii.old_radu scrie:...oricum , inca nu suntem in stare sa facem diferenta intre pescuitul sportiv , de agrement si pescuitul pentru supravietuire , a celor care din asta traiesc
elias scrie:radzvaan scrie:Bravo, Burtea, ai pus punctul pe "i".
De curiozitate ti-am studiat albumul:
http://s683.photobucket.com/albums/vv19 ... s/?start=0
si am priceput de ce intri in categoria pescarilor "sportivi"
Sa ai parte in continuare de aceleasi capturi notabile!
Faini carasii
...am o singura replica , mai precis un citat :burtea scrie:
Nu pescuieste nimeni pentru supravietuire. ... Lasati povestile induiosatoare cu pescarii care se chinuie sa supravietuiasca respectand niste legi nedrepte ca nu e si nu va fi niciodata cazul. Viitorul e desfiintarea pescuitului industrial pe ape dulci publice (bineinteles dupa ce se va fi terminat jaful), concesionarea a ce se poate concesiona si administrarea lor de catre privati. Iar cei care traiesc din pescuit industrial pe ape dulci publice isi vor gasi altceva de facut asa cum si-au gasit si hornarii, bragagiii sau potcovarii.
...a prinde pesteIndian Larry scrie:
Tu poti da definitia pescuitului , in general ?
old_radu scrie:...a prinde pesteIndian Larry scrie:
Tu poti da definitia pescuitului , in general ?
...asta in cazul apelor limpezi , adica in general
...next ?
Indian Larry scrie:Nu cred ca ajungem vreodata la o concluzie clara , referitor la pescuitul sportiv ...dar vreau sa ma lamuresc si eu in privinta pescarului sportiv .
...dpmdv cred ca daca respecti legislatia si pescuiesti conform normelor legale (aici ma refer la apele publice) , te poti numi pescar sportiv/de agrementold_radu scrie:...oricum , inca nu suntem in stare sa facem diferenta intre pescuitul sportiv , de agrement si pescuitul pentru supravietuire ...