La ce prindem cel mai bine avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
daca cumva ratezi cuibul de avati si dai peste cel de salai, tot e bine:-)
Michael va recomanda Regulamentul forumului
pe langa gume de o dimensiune cat de cat generoasa sau oscilante tarate pe fund am mai auzit ca se da inclusiv cu pilkere pe care la fel doar sa le tarasti pe fund sau inclusiv cu voblere foarte grele si preferabil fara barbeta pe care sa le joci in dinti de ferastrau pe fundul apei ... in iarna asta sper sa reusesc sa incerc toate variantele de mai sus ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Depinde de bugetd4md3od scrie:pe langa gume de o dimensiune cat de cat generoasa sau oscilante tarate pe fund am mai auzit ca se da inclusiv cu pilkere pe care la fel doar sa le tarasti pe fund sau inclusiv cu voblere foarte grele si preferabil fara barbeta pe care sa le joci in dinti de ferastrau pe fundul apei ... in iarna asta sper sa reusesc sa incerc toate variantele de mai sus ...

Iarna pescuind in apropierea albiei 2 naluci din 3 raman agatati in butuci ... fiecare da cu ce isi permite

da, depinde si de buget dar pilkerele ti le poti turna singur si voblerele se pot face si acasa iar in felul asta iesi cat de cat mai ieftin ...kzoli scrie:Depinde de buget![]()
Iarna pescuind in apropierea albiei 2 naluci din 3 raman agatati in butuci ... fiecare da cu ce isi permite
pe timp de vara am auzit si vazut avati prinsi cu pilkere dar foarte putini sunt cei care pescuiesc la avat si iarna asa ca nu prea ai de unde sa mai citesti diverse opinii ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Din pacate ai dreptate ZOli....kzoli scrie:Depinde de bugetd4md3od scrie:pe langa gume de o dimensiune cat de cat generoasa sau oscilante tarate pe fund am mai auzit ca se da inclusiv cu pilkere pe care la fel doar sa le tarasti pe fund sau inclusiv cu voblere foarte grele si preferabil fara barbeta pe care sa le joci in dinti de ferastrau pe fundul apei ... in iarna asta sper sa reusesc sa incerc toate variantele de mai sus ...![]()
Tot timpul daca pescuiesti la spin cu voblere sinking sau gume plimbate pe fundul apei,acolo raman in 90 % din cazuri.Eu de aceea nu pescuiesc voblere sinking,ca stiu ca am sanse sa nu il mai vad.

Am prins un avat pana in kil la un shad de 3"....din intamplare
Se agatase jigul intre pietre si in incarcarea (reusita de altfel) de a il debloca, se desprins brusc, si recuparand rapid sa nu cada jigul iar pe fund am atac.... surprinzator.
Am ajuns la concluzia ca se poate prinde avat la aproape orice (vobler cu/fara barbeta, shaduri...oscilante, .....) daca ai o mulineta cu raport de recuperare destul de mare.

Se agatase jigul intre pietre si in incarcarea (reusita de altfel) de a il debloca, se desprins brusc, si recuparand rapid sa nu cada jigul iar pe fund am atac.... surprinzator.
Am ajuns la concluzia ca se poate prinde avat la aproape orice (vobler cu/fara barbeta, shaduri...oscilante, .....) daca ai o mulineta cu raport de recuperare destul de mare.