La ce prindem cel mai bine avat

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mariusw
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusw » 22 Sep 2010, 20:02

deci atunci ma dau si eu pe gume in sezonu rece in speranta ca voi da de cocosat;D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Sep 2010, 20:07

daca cumva ratezi cuibul de avati si dai peste cel de salai, tot e bine:-)
Michael va recomanda Regulamentul forumului

mariusw
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusw » 22 Sep 2010, 20:15

Doamne ajutaaa sa fie asa ca slabut de tot a mers anu` acesta pfff...nam cuvinte.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 23 Sep 2010, 12:51

pe langa gume de o dimensiune cat de cat generoasa sau oscilante tarate pe fund am mai auzit ca se da inclusiv cu pilkere pe care la fel doar sa le tarasti pe fund sau inclusiv cu voblere foarte grele si preferabil fara barbeta pe care sa le joci in dinti de ferastrau pe fundul apei ... in iarna asta sper sa reusesc sa incerc toate variantele de mai sus ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 23 Sep 2010, 13:03

Eu le'am incercat pe toate,dar vara, si am prins binisor...iarna nush cum sta treaba:(Poate iarna asta reusesc si eu sa incerc:)

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Sep 2010, 13:58

d4md3od scrie:pe langa gume de o dimensiune cat de cat generoasa sau oscilante tarate pe fund am mai auzit ca se da inclusiv cu pilkere pe care la fel doar sa le tarasti pe fund sau inclusiv cu voblere foarte grele si preferabil fara barbeta pe care sa le joci in dinti de ferastrau pe fundul apei ... in iarna asta sper sa reusesc sa incerc toate variantele de mai sus ...
Depinde de buget :lol:
Iarna pescuind in apropierea albiei 2 naluci din 3 raman agatati in butuci ... fiecare da cu ce isi permite :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 23 Sep 2010, 14:07

kzoli scrie:Depinde de buget :lol:
Iarna pescuind in apropierea albiei 2 naluci din 3 raman agatati in butuci ... fiecare da cu ce isi permite :wink:
da, depinde si de buget dar pilkerele ti le poti turna singur si voblerele se pot face si acasa iar in felul asta iesi cat de cat mai ieftin ...

pe timp de vara am auzit si vazut avati prinsi cu pilkere dar foarte putini sunt cei care pescuiesc la avat si iarna asa ca nu prea ai de unde sa mai citesti diverse opinii ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 23 Sep 2010, 14:08

kzoli scrie:
d4md3od scrie:pe langa gume de o dimensiune cat de cat generoasa sau oscilante tarate pe fund am mai auzit ca se da inclusiv cu pilkere pe care la fel doar sa le tarasti pe fund sau inclusiv cu voblere foarte grele si preferabil fara barbeta pe care sa le joci in dinti de ferastrau pe fundul apei ... in iarna asta sper sa reusesc sa incerc toate variantele de mai sus ...
Depinde de buget :lol:
Din pacate ai dreptate ZOli....
Tot timpul daca pescuiesti la spin cu voblere sinking sau gume plimbate pe fundul apei,acolo raman in 90 % din cazuri.Eu de aceea nu pescuiesc voblere sinking,ca stiu ca am sanse sa nu il mai vad.
Imagine

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 23 Sep 2010, 14:34

din pacate si nalucile sunt tot un fel de momeala ca si viermusii ... doar ca sunt nitel mai scumpe :lol:
S'altare și bunăstare !

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 23 Sep 2010, 14:48

Am prins un avat pana in kil la un shad de 3"....din intamplare :D
Se agatase jigul intre pietre si in incarcarea (reusita de altfel) de a il debloca, se desprins brusc, si recuparand rapid sa nu cada jigul iar pe fund am atac.... surprinzator.
Am ajuns la concluzia ca se poate prinde avat la aproape orice (vobler cu/fara barbeta, shaduri...oscilante, .....) daca ai o mulineta cu raport de recuperare destul de mare.

Scrie răspuns