La ce prindem cel mai bine avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
La ce prindem cel mai bine avat
Hy,ma refer aici la ce vobler ati prins voi mai bine avat(firma,culoare,marime) sper k nu e un secret prea mare sa ziceti si voi cate ceva din ce mai stiti:D
din proprie experienta si din ce am citit am ajuns si eu la urmatoarea concluzie(cred si prin avp se spunea la fel) :pescuitul la avat este ceva oportunist.
exemplu: am fost al moldova noua am cautat salaul 2 zile cu rezultate 0,un prieten deal meu vazand atacurile de avat la incercat.a fost ceva de vis atacuri la fiecare lansare cel mai bine a prins salmo trill,dar asta a durat 2 ore apoi nimic timp de 2 zile.
in concluzie fi oportunist nu te baza pe avat.
parerea mea
exemplu: am fost al moldova noua am cautat salaul 2 zile cu rezultate 0,un prieten deal meu vazand atacurile de avat la incercat.a fost ceva de vis atacuri la fiecare lansare cel mai bine a prins salmo trill,dar asta a durat 2 ore apoi nimic timp de 2 zile.
in concluzie fi oportunist nu te baza pe avat.
parerea mea
-
- veteran
- kuin tauti
- veteran
- hunting_fish
- veteran
...shaduri, spiner-baituri, gruburi...
Am auzit si de avat prins la bula de aer, si situca la plumb!!!
Alex, ti-am mai spus. Sa ma repet iar? Ti s-a dat mura-n gura o lista de cel putin 7-8 voblere cu care merita sa cauti avatul pe Somes, mai tii minte? Ia vezi din nou topicul [tau] si citeste-l atent. Sa nu te miri ca te ia lumea la impins vagoane...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6353

Am auzit si de avat prins la bula de aer, si situca la plumb!!!

Alex, ti-am mai spus. Sa ma repet iar? Ti s-a dat mura-n gura o lista de cel putin 7-8 voblere cu care merita sa cauti avatul pe Somes, mai tii minte? Ia vezi din nou topicul [tau] si citeste-l atent. Sa nu te miri ca te ia lumea la impins vagoane...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6353

oscilaaaante si streamere!
a zis bine antevorbitorul, oportunist si misterios.

a zis bine antevorbitorul, oportunist si misterios.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Avati din toate tarile ASCUNDETI-VA!!!
Mi-a venit comanda de la total fishing: adica un salmo THRILL
verde olive, o sa-l omor/indoi/cocoshez/capiez pe avat: pac lansarea, pac avatul!
Cum nu stiu mare lucru despre voblere, este de-abia al3lea vobler din scurta-mi viata (31), ma astept sa-mi traga la orice imitatie de vobler
Mi-a venit comanda de la total fishing: adica un salmo THRILL

Cum nu stiu mare lucru despre voblere, este de-abia al3lea vobler din scurta-mi viata (31), ma astept sa-mi traga la orice imitatie de vobler

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...