La ce prindem cel mai bine avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Florin M scrie:Cred ca a da cu RNR pe Dunare e una si cu totu alta treaba e sa dai cu RNR pe Timis........
Stiu ca misca RNR-ul si pe Olt, dar acolo se foloseste pt ca avatii o ard in larg... si foarte in larg... La Dunare avatii in mare majoritate vaneaza langa maluri unde au treaba si obletii..sau la confluente cu brate si canale si acolo poate sa vezi atacuri la 50m de mal.
In rest foarte rar in larg... sau eu asa am observat.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- storm fish
- veteran
MAYER_MARYUS scrie:eu de ex am luat la hursky jerk de 7cm pe dunare ...
De unde ai cuparat vobleru'?sigur vb de husky jerk?de 7cm?
eu stiu ca husky sunt 6-8-10-12cm....etc
poate gresesc?
Si eu am prins cu husky jerk de 8 cm culoare BS tot pe dunare avat frumos.
Respect.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
- utilizator constant
http://www.totalfishing.ro/rapala-husky ... p-261.html
asta e vobleru dar cred ca intradevar e de 6cm sau de 8:D l-am aproximat si eu scz....am luat si in delta la trenacand ma ducem in locuri mai retrase:)
asta e vobleru dar cred ca intradevar e de 6cm sau de 8:D l-am aproximat si eu scz....am luat si in delta la trenacand ma ducem in locuri mai retrase:)
Avatii mari? (over 2k?) pe ce apa? Dunare, Mures, Olt?old_radu scrie:Imi permit sa va sugerez,sa mai dati o sansa Thrill-ului de la Salmo.
In ultima perioada,acestea si-au facut bine treaba (in special BMB-ul)...cel putin in zona in care caut eu avatul.
Fir intins ! tuturor.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
ovidiu scrie:Avatii mari? (over 2k?) pe ce apa? Dunare, Mures, Olt?old_radu scrie:Imi permit sa va sugerez,sa mai dati o sansa Thrill-ului de la Salmo.
In ultima perioada,acestea si-au facut bine treaba (in special BMB-ul)...cel putin in zona in care caut eu avatul.
Fir intins ! tuturor.
avati mari a prins,pe Somes in zona noastra(Maramures)peste 2 kg:)