La ce prindem cel mai bine avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ba chiar in curent, cu fir subtire... de pe mal dau in aval cam la 45' sau paralel cu malul... din barca... de multe ori lansari spre mal sub tufe...crengi etc...
Pe caldurile alea mari popperul a fost solutia... de la alb perla pana la firetiger... nu prea am vaztu diferente... parca totusi dimineata devreme si seara tarziu greseau mai des...mai ales aia imbracati...
prindeam de la avati de 20cm la pesti de la 2kilo in sus...
Pe caldurile alea mari popperul a fost solutia... de la alb perla pana la firetiger... nu prea am vaztu diferente... parca totusi dimineata devreme si seara tarziu greseau mai des...mai ales aia imbracati...
prindeam de la avati de 20cm la pesti de la 2kilo in sus...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Eu am dat in Dunare in curent moderat si pe langa mal dar si mai in larg . Aruncam in amonte spre larg si tot poppeream pana ajungea voblerul mai jos de mine . Am prins cam in toate pozitiile si cand era in dreptul meu si mai jos .
Dar eu tot ce am prins , am prins numai noaptea
Au fost vreo 3 nopti de vara acum 2 ani de vis . Unul singur am prins ziua .
Cred ca nu tot timpul vrea popper , am o banuiala ca numai cand e foarte cald . Colegul dadea cu Rapala si cu Yo-zuri , eu cu Salmo . Eu aveam actiune aproape la fiecare lanseu , nu toate atacurile se finalizeaza , cred ca nu calibreaza bine atacul si da de multe ori pe langa , dar ti se ridica parul pe schinare .

Uploaded with ImageShack.us
Dar eu tot ce am prins , am prins numai noaptea

Cred ca nu tot timpul vrea popper , am o banuiala ca numai cand e foarte cald . Colegul dadea cu Rapala si cu Yo-zuri , eu cu Salmo . Eu aveam actiune aproape la fiecare lanseu , nu toate atacurile se finalizeaza , cred ca nu calibreaza bine atacul si da de multe ori pe langa , dar ti se ridica parul pe schinare .

Uploaded with ImageShack.us
- bogdan_mihu
- senior
eu am prins bine avat,cand papa pe larg cu io-zuri cristal vibe si live bait;lingura oscilanta am mai prins si pe lingura mare tarata pe fundul apei in cautarea mustaciosului numa bucati faine peste 2 kg,cand umblau pe langa mal in special seara inainte de lasarea intunericului si chiar pe intuneric am prins foarte bine la rapala shalow shad rap de 5-7 cm si rnr de 5 cm culori naturale gen oblete,la ce nu am avut nici macar atac e yo-zuri s minnow am insistat cu el si nimic multi il considera prinzator la avat
- bogdan_mihu
- senior
e OK Crystal Vibe-ul ala ... e suficient de greu si sta chiar bine in curent ... asta l-am prins la Crystal Vibe de culoarea Perch
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12608
in privinta oscilantelor ... nu stiu de ce, dar nu am prins nici un avat cu oscilante, nici un avat cu rotative si nici cu gume ... toti avatii pe care i-am prins i-am prins doar la vobler ...
intr-adevar ... la gume nu pescuiesc aproape deloc, la rotativa nici atat si la oscilanta incercam doar in cazuri extreme cand nu mergea cu nimic ...
mai nou am pus mana pe un Water Monitor care nu stiu de ce dar am senzatia ca va merge tare bine la avat cand se mai incalzeste putin ...

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12608
in privinta oscilantelor ... nu stiu de ce, dar nu am prins nici un avat cu oscilante, nici un avat cu rotative si nici cu gume ... toti avatii pe care i-am prins i-am prins doar la vobler ...
intr-adevar ... la gume nu pescuiesc aproape deloc, la rotativa nici atat si la oscilanta incercam doar in cazuri extreme cand nu mergea cu nimic ...
mai nou am pus mana pe un Water Monitor care nu stiu de ce dar am senzatia ca va merge tare bine la avat cand se mai incalzeste putin ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- bogdan_mihu
- senior
Ca tot ai adus de vorba de mustaciosi la lingura .bogdan_mihu scrie:eu am prins bine avat,cand papa pe larg cu io-zuri cristal vibe si live bait;lingura oscilanta am mai prins si pe lingura mare tarata pe fundul apei in cautarea mustaciosului numa bucati faine peste 2 kg,cand umblau pe langa mal in special seara inainte de lasarea intunericului si chiar pe intuneric am prins foarte bine la rapala shalow shad rap de 5-7 cm si rnr de 5 cm culori naturale gen oblete,la ce nu am avut nici macar atac e yo-zuri s minnow am insistat cu el si nimic multi il considera prinzator la avat
Ce lingura ai gasit ca sa stea bine in curent sa fie grea si sa aiba un profil ca sa nu o scoata curentul ?
- bogdan_mihu
- senior