iliuta goean scrie:@ adilucu
scuze pentru intarzierea cu care raspund.
daca ai reusit sa faci un vobler de 2,5 sa lucreze cu struna este ok dar nu ai observat o scadere a numarului de muscaturi de clean?
eu am vazut ca imediat ce intervine ceva intre vobler si fir scade numarul de atacuri sau am pesti care se ataca dar renunta in ultima clipa, o fi oare vreo legatura?
de cand dai cu struna cate stiuci ai prins?
si eu imi cer scuze pt.intarziere
rasfoind forumul am vazut acest mesaj
pana acum nu am putut face o comparatie clara daca scade sau nu numarul atacurilor de clean daca pun sau nu struna. spun asta pt. ca am prins clean destul de mare si cu struna si fara.
daca te uiti bine in galeria foto la clean, cred ca si cel prins de tudor era tot cu struna, si nu e mic deloc pt. un clean. poate ne lamureste el(tudor) in privinta asta.
nu stiu daca am spus destul de clar in mesajele anterioare.....stuna o foloesc doar in locuri unde stiu ca ar putea ataca si stiuca, eu urmarid cleanul. in rest leg voblerul direct pe fir. deci nu dau cu struna tot timpul.
legat de ultima intrebare....nu stiu exact ce ai vrut sa scoti in evidenta...
faptul ca struna nu e buna nici macar la stiuca, sau ai vrut sa vezi cate stiuci am prins eu la viata mea? pai la stiuca am pus struna de cand ma stiu. cand nu pescuiam cu voblere, foloseam drept struna o sarma otelita (nu struna din comert) si prindeam destule stiuci. la vobler nu am o vechime foarte mare, mai ales la stiuca, dar cea mai recenta captura a fost in urma cu 2 sapt. pe un canal langa Timisoara. cand voi ajunge in delta, probabil voi avea ceva serios cu care sa ma laud.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski