inaintas pt. voblere mici

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Aug 2004, 13:19

MihaiV scrie:Nu stiam de site-ul ala. Ma bucur ca si-au facut site. Oare pe cand isi vor face si producatorii romani?
Stai asa, ca site-ul asta cred ca e o varianta mai veche, ca daca intri direct pe www.salmo.com.pl ajungi la alta pagina, tot a lor, dar pe care nu prea gasesti ce gasesti pe cealalta. Mai este si www.salmofishing.pl
Eu am gasit-o intamplator pe cealalta, de aceea am zis ca nu cred ca stiati de ea.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Aug 2004, 14:11

salut Stefan,

Mai mare dreptate nu cred ca puteai avea :). Din punctul tau de vedere, care pescuiesti de - banuiesc - ceva timp la artificiale in general si la voblere in special. Mai mult de atat, inteleg ca iti si place sa le mesteresti, te pricepi, si nu in ultimul rand ai timp pentru ele. Eu, pe de alta parte, sunt consumatorul de buna credinta, nepriceput si fara experienta. Nu privesc achizitionarea de echipamente si accesorii ca pe o afacere, si ma indoiesc ca vreunul dintre noi, cei de aici, o face. Dar ca sa cumpar un vobler, sa pescuiesc cu el si sa trebuiasca sa stramb ba din barbeta, ba din ochi, la fiecare zece minute, este un lucru cum nu se poate mai stresant. Ori pescuiesc, ori indrept proasta calitate a produsului cumparat?

Nu te supara pe mine, dar asta e o mai veche meteahna a romanului... Inghite orice porcarii gandindu'se ca se pricepe destul sa le poata repara, carpi samd. Vezi masini, incaltaminte, imbracaminte, etc. Cum am zis, pe tine te inteleg perfect, pentru ca iti place lucrul asta, banuiesc ca e o pasiune vecina ca intensitate cu pescuitul in sine. Dar te rog sa ma intelegi si tu pe mine :).

Numai bine si lucrari de calitate

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 12 Aug 2004, 14:14

Adilucu
cred ca e posibil, dar capturi accidentale sau exemplare mici.
Dincolo de asta devine o poveste cam greu de digerat.
Pe de alta parte, se ia la vobler si mreana si caras, asa ca de ce nu s-ar lua clean la vobler cu struna de stiuca?Nu?
Am auzit ca pe Snagov s-ar fi luat lin la oscilanta mica si pe Oasa un prieten care dadea la crap a luat (accidental bine'nteles) pastrav la boilies.
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Mandy
junior
junior

Mesaj de Mandy » 16 Aug 2004, 12:04

Dadea la crap pe Oasa? :shock:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Aug 2004, 13:42

Da' crap a prins?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Aug 2004, 13:48

nu cred, poate ceva salau sa fi luat

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Aug 2004, 14:10

Si eu m-am mirat cand am auzit de crap pe Oasa, dar n-am zis nimik. Am crezut ca nu-s eu la curent cu pestii de acolo.....
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Aug 2004, 14:15

pai daca noi speram ca e rapitor peste tot si ne luam lanseta si nalucile la noi oriunde, de ce n-ar merge si craparii peste tot cu boilies-urile dupa ei ? :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Aug 2004, 14:18

totusi.... :oops:

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 16 Aug 2004, 15:02

Daca s-a prins caras la Vidraru, de ce nu s-ar prinde crap la Oasa?
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

Scrie răspuns