salut Stefan,
Mai mare dreptate nu cred ca puteai avea

. Din punctul tau de vedere, care pescuiesti de - banuiesc - ceva timp la artificiale in general si la voblere in special. Mai mult de atat, inteleg ca iti si place sa le mesteresti, te pricepi, si nu in ultimul rand ai timp pentru ele. Eu, pe de alta parte, sunt consumatorul de buna credinta, nepriceput si fara experienta. Nu privesc achizitionarea de echipamente si accesorii ca pe o afacere, si ma indoiesc ca vreunul dintre noi, cei de aici, o face. Dar ca sa cumpar un vobler, sa pescuiesc cu el si sa trebuiasca sa stramb ba din barbeta, ba din ochi, la fiecare zece minute, este un lucru cum nu se poate mai stresant. Ori pescuiesc, ori indrept proasta calitate a produsului cumparat?
Nu te supara pe mine, dar asta e o mai veche meteahna a romanului... Inghite orice porcarii gandindu'se ca se pricepe destul sa le poata repara, carpi samd. Vezi masini, incaltaminte, imbracaminte, etc. Cum am zis, pe tine te inteleg perfect, pentru ca iti place lucrul asta, banuiesc ca e o pasiune vecina ca intensitate cu pescuitul in sine. Dar te rog sa ma intelegi si tu pe mine

.
Numai bine si lucrari de calitate