inaintas pt. voblere mici
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
Salut baieti,
crapul de oasa si pastravul luat tot acolo la boilies apartin aceleiasi realitati cu cleanul luat la vobler cu struna.
Nu m-am putut abtine, sorry.
respect,
s
crapul de oasa si pastravul luat tot acolo la boilies apartin aceleiasi realitati cu cleanul luat la vobler cu struna.
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- Wavedancer
- veteran
Vad ca esti sceptic Stefane,Stefan Tudose scrie:Salut baieti,
respect,
s
Eu totusi prind clean la vobler cu struna. Cind dau in riuri unde e stiuca pun intotdeauna o struna si asta nu m-a impiedicat sa prind clean. Dar e adevarat nu dau nici odata cu voblere mai mici de 6cm. Si astea sunt pentru mine minuscule.
- costica_fishing
- veteran
Asta ne ajuta sa avem o idee mai clara despre calitatea apelor in care pescuiesti, si mai precis a faunei existente ( ca sa nu zic ... piscicole)!
Am fost chiar contrariat cat peste mai exista pe Siret, in conditiile in care, in bastinas din Racaciuni, conlocuitor de fel (cam de pica), a bagat o plasa mono de vreo 30 de metri, a intins doua pripoane, si in pauza mai dadea la japca!
Am fost chiar contrariat cat peste mai exista pe Siret, in conditiile in care, in bastinas din Racaciuni, conlocuitor de fel (cam de pica), a bagat o plasa mono de vreo 30 de metri, a intins doua pripoane, si in pauza mai dadea la japca!