inaintas pt. voblere mici
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
N-am pus mina pe struna "aia", dar la o intrebare simpla, se presupune ca ar trebui sa primim raspunsuri la fel de simple, nu mistouri. Eu n-am putut decit sa traduc ce scrie pe site, urmind sfatul lui Tudor:
Se presupune ca acest forum este un loc in care principala "moneda de schimb" este informatia. In loc sa raspunzi la modul "mitocanesc", mai bine foloseai acelasi numar de cuvinte pentru a explica din ce e facuta struna.
Scrie acolo din ce material e facuta.
Se presupune ca acest forum este un loc in care principala "moneda de schimb" este informatia. In loc sa raspunzi la modul "mitocanesc", mai bine foloseai acelasi numar de cuvinte pentru a explica din ce e facuta struna.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- costica_fishing
- veteran
- Wavedancer
- veteran
- Stefan Tudose
- Moderator
Rapala are o struna matasoasa de culoare caramizie-rosiatica, dar fiind la Gipo si nu la Arrows am mari indoieli ca asta ar fi.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Cred ca mistourile au venit din partea ta cu expresia "s-au invartit in jurul cozii". Nu stiu la cine si la ce te referi cand spui de mistouri. Si nici de ce spui ca "ne-am invartit in jurul cozii". Nu ca as fi eu sensibil, dar astfel de expresii nu pot decat sa jigneasca. Bineinteles ca tu iti permiti, fiind mult superior fata de plebe.Wavedancer scrie:N-am pus mina pe struna "aia", dar la o intrebare simpla, se presupune ca ar trebui sa primim raspunsuri la fel de simple, nu mistouri. Eu n-am putut decit sa traduc ce scrie pe site, urmind sfatul lui Tudor:Scrie acolo din ce material e facuta.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- Wavedancer
- veteran
Nu ma consider superior Adi, scuze daca am lasat o impresie gresita. "A te invirti in jurul cozii", " a o da cotita", "a o da dupa cires", etc. sint expresii comune in limbajul uzual, insemnind "a evita un raspuns direct". Intrebarea a fost clara "din ce e facuta struna" iar raspunsurile au fost evazive.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
Wave, sa-ti spun de ce nu am dat un raspuns direct? Pt. ca nici eu nu stiu sigur din ce sunt facute. Stiu ca au niste litze de otel si ceva material rezistent (polietilena probabil), de aceea m-am rezumat la a spune cum se comporta si ce proprietati are (rezistenta, elasticitate, etc.). Departe de mine gandul de a nu spune ceva daca stiu. Daca ar fi sa te iei dupa descrierea de pe site, nu ai intelege mare lucru, daca nu ai vedea struna.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- Wavedancer
- veteran