inaintas pt. voblere mici
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
foarte just. abia acum am remarcat ca era vorba de voblere mici.
multam de corectare.
ce ziceam eu ar merge doar pentru naluci grele, gen oscilante sau jiguri.
bine ai revenit! sa stii ca am fost si pe mures si tot n-am prins avat. daca in urmatoarele 3 saptamani (vine vacanta) nu prind, o sa vreau sa-mi desenezi harta aia.

multam de corectare.
ce ziceam eu ar merge doar pentru naluci grele, gen oscilante sau jiguri.
bine ai revenit! sa stii ca am fost si pe mures si tot n-am prins avat. daca in urmatoarele 3 saptamani (vine vacanta) nu prind, o sa vreau sa-mi desenezi harta aia.

- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
Cand leg voblerul direct de fir, il leg cu nod Rapala. Pt. strune ma gandeam sa folosesc snap. Ce ziceti?
Stiuca pe care am scapat-o avea cu siguranta peste 2 kg. Am adus-o pana la mal, deasupra minciogului, doar ca nu am mai apucat sa-l si ridic. Poate daca mai era cineva cu mine, o luam.
Stiuca pe care am scapat-o avea cu siguranta peste 2 kg. Am adus-o pana la mal, deasupra minciogului, doar ca nu am mai apucat sa-l si ridic. Poate daca mai era cineva cu mine, o luam.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Pai si daca incracm s-o iau cu mana, tot aceasi rezultat era, pt. ca pana in momentul respectiv am reusit s-o aduc mai mult cu spatele spre mal, iar la prima zbatere mai serioasa i-a trecut firul printre dinti. Voblerul era agatat frumos in coltul gurii, dar...in fine asta e...Am zis c-o iau cu minciogul, ca si daca se zbate sio taie firul, ramane in minciog. Dar nu am apucat sa ma aplec si sa-l ridic, de aceea am zis ca daca era cineva l-ar fi putut ridica imediat ce a asjuns deasupra lui.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski