inaintas pt. voblere mici

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 26 Iul 2004, 12:34

tudor, cred ca ti-am scris pe email. Sper ca ai primit.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Iul 2004, 12:35

foarte just. abia acum am remarcat ca era vorba de voblere mici. :)
multam de corectare.
ce ziceam eu ar merge doar pentru naluci grele, gen oscilante sau jiguri.

bine ai revenit! sa stii ca am fost si pe mures si tot n-am prins avat. daca in urmatoarele 3 saptamani (vine vacanta) nu prind, o sa vreau sa-mi desenezi harta aia. :)

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 26 Iul 2004, 12:43

Cu mare placere! Si multumesc! E bine sa te intorci printre prieteni. Apropo de fluorocarbon, ar putea sa mearga un tippet de fluorocarbon pentru pescuit la musca.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Iul 2004, 13:13

Eu raman la parerea mea:daca nu legi voblerul cu nod tip Rapala(latz),nu evolueaza la intreaga lui capacitate.
Toate cele bune!

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 26 Iul 2004, 13:17

SF , probabil n-ai vazut stiucile din Ligheanca. Modelul ala "scurte si indesate". Una "regulamentara" (40 de cm) are vreo 2 kile lejer. Una de 65 de centimetri deja poate sa fie "record personal".

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 26 Iul 2004, 13:23

Cand leg voblerul direct de fir, il leg cu nod Rapala. Pt. strune ma gandeam sa folosesc snap. Ce ziceti?

Stiuca pe care am scapat-o avea cu siguranta peste 2 kg. Am adus-o pana la mal, deasupra minciogului, doar ca nu am mai apucat sa-l si ridic. Poate daca mai era cineva cu mine, o luam.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 26 Iul 2004, 13:29

pai daca folosesti minciog, cin-te pune
pune mana frate

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 26 Iul 2004, 13:37

Pai si daca incracm s-o iau cu mana, tot aceasi rezultat era, pt. ca pana in momentul respectiv am reusit s-o aduc mai mult cu spatele spre mal, iar la prima zbatere mai serioasa i-a trecut firul printre dinti. Voblerul era agatat frumos in coltul gurii, dar...in fine asta e...Am zis c-o iau cu minciogul, ca si daca se zbate sio taie firul, ramane in minciog. Dar nu am apucat sa ma aplec si sa-l ridic, de aceea am zis ca daca era cineva l-ar fi putut ridica imediat ce a asjuns deasupra lui.

Scrie răspuns