inaintas pt. voblere mici
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Eu am cumparat de la Aquamania 2 m de struna de metal (impletit) + niste tubulete de metal pentru inchis bucla (prin presare cu patentul).
Am de gand sa imi fac niste strune usoare, fara agrafe si varteje.
Apropos de stiuca, nu folosesc decat strune matisate, nu din cele inchise cu capsa. S-a intamplat ca o stiuca mai rasarita sa-mi desfaca prinderea (capsa) de la struna.
Ar fi de aflat totusi de unde sa cumpar kevlar (la metru, in Bucuresti, de preferat).
Am de gand sa imi fac niste strune usoare, fara agrafe si varteje.
Apropos de stiuca, nu folosesc decat strune matisate, nu din cele inchise cu capsa. S-a intamplat ca o stiuca mai rasarita sa-mi desfaca prinderea (capsa) de la struna.
Ar fi de aflat totusi de unde sa cumpar kevlar (la metru, in Bucuresti, de preferat).
- Wavedancer
- veteran
Anul trecut aveau la Energofish kevlar la role de 20 de metri. Cam gros pentru microvoblere, dar cred ca poti incerca sa despletesti firul pe lungime si sa folosesti numai citeva fire. Am avut zeci, poate sute de atacuri de stiuca la leader din kevlar si n-a taiat una, asa ca e ok. O stiuca la 60-65 de cm lungime poate avea intre 2 si 5 kg.
Pentru Adilucu,
Da-mi adresa pe privat si-ti trimit o rola pe gratis. O testezi si-ti dai parerea pe forum. Ce zici ?
Spune-mi doar ce rezistenta vrei sa aiba ?
Tudor
Da-mi adresa pe privat si-ti trimit o rola pe gratis. O testezi si-ti dai parerea pe forum. Ce zici ?
Spune-mi doar ce rezistenta vrei sa aiba ?
Tudor
Ultima oară modificat 26 Iul 2004, 12:29 de către tudor, modificat 1 dată în total.
am vazut eu la captain hook. dar atunci n-aveam bani la mine. si cand m-am intors nu mai aveau. gasesti pe cabelas.
mai exista varianta cu fluorocarbon foarte gros. nu se vede si e si mai ieftin. canadienii dau la pike numai cu fluorocarbon de 0.60-0.80 pe post de struna, nu am incercat asta deocamdata dar e pe lista de prioritati
respect!
mai exista varianta cu fluorocarbon foarte gros. nu se vede si e si mai ieftin. canadienii dau la pike numai cu fluorocarbon de 0.60-0.80 pe post de struna, nu am incercat asta deocamdata dar e pe lista de prioritati

respect!
- Wavedancer
- veteran