In cautarea stiucii

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Augustin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Augustin » 24 Dec 2009, 23:46

De acord. Imi pare rau ca m-am inflamat asa repede. Faptul ca asa a fost sfatuit de ghizii din delta nu mi se pare o scuza. Pe de alta parte, pe foarte multe forumuri (inclusiv din Franta) nu sunt acceptate poze in care pestii sunt pozati morti,mutilati,etc.
Chiar mi-ar face placere sa ne intalnim, mai ales ca eu pescuiesc in imprejurimile Lyon-ului, zona care cred ca iti este destul de cunoscuta. Sper sa ne tinem la curent si chiar cred ca ar fi interesant sa facem o partida impreuna.
Pana una alta, Craciun Fericit tuturor.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 25 Dec 2009, 00:16

Nici pe forumul unde sunt administrator nu sunt acceptate pozele cu pesti morti. Trebuiesc facute pe malul apei, in natura, fara sa fie pusi pe jos adica fara frunze pe ei etc. La Carnavenir suntem chiar printre primii care am facut aceste reguli. Nu le putem totusi impune cu forta si nici insultand oamenii. :D

Stiam ca esti la Lyon. Iti trimit un mesaj privat. :wink:

razvi
utilizator constant
utilizator constant

:)

Mesaj de razvi » 25 Dec 2009, 00:26

Eu spuneam ceea ce folosesc, nimic mai mult. Mult succes dragi colegi :) In materie de echipamente folosite, fiecare e liber sa foloseasca ce considera de cuviinta necesar si util in acelasi timp.

FIRE `NTINSE va doresc 8)
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 02 Ian 2010, 11:40

Ca tot e vorba de stiuca aici, vreau sa va intreb daca stici ceva de Lacul Rosu...mai exact, un prieten se plimba cu barca aici si spune c-a vazut stiuci frumoase, pandind de sub brazii cazuti in apa si alte "obstacole". Daca e asa, exista vreo posibilitate ca un nimeni ca mine sa poata pescui acolo, sau e rezervatie naturala, si nimeni nu-si baga batzu-n apa?
Stai ca mai am o-ntrebare...e vorba de Tarnava Mica. Ca si debit, nu e diferenta fata de Tarnava Mare, si totusi se spune ca in T.Mare se prinde stiuca, iar in T.Mica NU ESTE stiuca. Acuma, ca sa nu mor prost...cine anume poate spune ce este si ce nu este, si din ce cauza n-ar fi? Am vazut pe Tarnava Mica locuri ideale pt stiuca, iar pestii prada sunt cu miliardele, nu cred ca asta ar fi o problema, deci cum de intr-un rau este, si intr-un alt rau, cu aceleasi ape si vegetatie, etc, nu mai putem vorbi de stiuca? Clean este, somn este, stiuca/salau/avat nu mai este...asa spun batranii. :(

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 02 Ian 2010, 11:49

oau ar fi ceva, dar nu stiu de ce cred ca e interzispescuitul :?:

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 02 Ian 2010, 12:27

pe tarnava mica nu am prins decat clean si pastrav . am auzit si de somn avat da personal nu am vazut . ceva avat mic la varsare in mures

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 02 Ian 2010, 12:55

shimano scrie:Ca tot e vorba de stiuca aici, vreau sa va intreb daca stici ceva de Lacul Rosu...mai exact, un prieten se plimba cu barca aici si spune c-a vazut stiuci frumoase, pandind de sub brazii cazuti in apa si alte "obstacole". Daca e asa, exista vreo posibilitate ca un nimeni ca mine sa poata pescui acolo, sau e rezervatie naturala, si nimeni nu-si baga batzu-n apa?
Stai ca mai am o-ntrebare...e vorba de Tarnava Mica. Ca si debit, nu e diferenta fata de Tarnava Mare, si totusi se spune ca in T.Mare se prinde stiuca, iar in T.Mica NU ESTE stiuca. Acuma, ca sa nu mor prost...cine anume poate spune ce este si ce nu este, si din ce cauza n-ar fi? Am vazut pe Tarnava Mica locuri ideale pt stiuca, iar pestii prada sunt cu miliardele, nu cred ca asta ar fi o problema, deci cum de intr-un rau este, si intr-un alt rau, cu aceleasi ape si vegetatie, etc, nu mai putem vorbi de stiuca? Clean este, somn este, stiuca/salau/avat nu mai este...asa spun batranii. :(

Pe Lacul Rosu e foarte multa stiuca in detrimentul pastravului. Am un prieten din Piatra Neamt care a pescuit acu vreo trei ani in urma. Acu de cand e rezervatie nu mai poti pescui decat daca esti localnic sau daca cunosti limba sau daca esti in uniforma romsilva.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Ian 2010, 13:42

grecu scrie:pe tarnava mica nu am prins decat clean si pastrav . am auzit si de somn avat da personal nu am vazut . ceva avat mic la varsare in mures
Am vazut in toamna asta avati mari !Catre podul de fier.Nu am pescuit dupa ei :lol:
Aaah , mai este ceva: am vazut si stiuca. Prinsa! :lol:
Iar catre Craciunel pot sa-ti spun cu siguranta ca este stiuca frumoasa :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 02 Ian 2010, 13:55

grecu scrie:pe tarnava mica nu am prins decat clean si pastrav . am auzit si de somn avat da personal nu am vazut . ceva avat mic la varsare in mures
de curiozitate , pastrav ai prins mai sus de Balauseri?

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 02 Ian 2010, 16:29

si la balauseri da accidental.

Scrie răspuns