In cautarea stiucii

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Ian 2010, 18:20

Ca sa va agit mai tare :lol:
- in noiembrie ,cand inca nu era apa cristal , cineva a luat un avat de 3 si unul de 4 kg la vobler...Dar a muncit cica toata saptamana dupa ei...
-dupa ce se unesc Tarnavele , spre Craciunel si Cistei sunt ceva balastiere si zone cu apa mai adanca = stiuci frumoase!
Marea problema era faptul ca multi pescari dadeau la scobar in perioada asta (noiembrie-decembrie) si nu aveai loc sa arunci voblerul.
Si cireasa de pe tort : se dadea la scobar cu o ancorita sub carlig (braconaj curat dupa parerea mea!) si se agatau scobarii din exteriorul gurii. Atata doar ca unul a agatat o stiuca de vreo 1,5 kg :cry: E drept ca pe Tarnava Mare ,aval de Blaj.

Ps: daca apele se linistesc ...ghici ,merg pe acolo la pesti? :lol: Pentru ca Tarnavele se curata mai repede decat Muresul...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Ian 2010, 18:36

Zamfi,avat am luat si eu in noiembrie-decembrie,nu-i asa un mare necaz treaba asta :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Ian 2010, 19:40

ilie scrie:Zamfi,avat am luat si eu in noiembrie-decembrie,nu-i asa un mare necaz treaba asta :lol:
Pe Tarnava sefu' ? :roll: Ca parca nu te-am vazut... :lol:
E drept ca tu parca nici nu mai pescuiai de o vreme... :lol:
Da' oricum ma bucur si te felicit!

'rati ai dreaq cu thrill-ul vostru cu tot! :lol: Ca nici sa-l scriu nu ma pricep ,darmite sa mai si pescuiesc cu el :oops:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Ian 2010, 20:19

Eh,nu acum si nu pe Tarnava,vroiam doar sa subliniez ca nu e ceva iesit din comun sa prinzi avat in perioada asta. :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Ian 2010, 20:22

Ahaaaa :lol: Corect. Pot sa-ti spun ca am prins avat in Mures, cand apa era buna, in orice luna a anului :shock: Sigur ca iarna ii caut la apa adanca ,pe langa maluri , cu voblere de adancime...Acum cred ca pe camp ar merge bine ca Muresul e pe pasuni! :shock: :cry:

Da' stiuca? Unde e stiuca? :lol:

razvi
utilizator constant
utilizator constant

:)

Mesaj de razvi » 03 Ian 2010, 22:20

Ciuca-i sub apa mai zamfi.. :lol: :lol: :lol: .. Cum unde-i ciuculina? Tu nu stii ca ea sede sub apa? ;)

LA MULTI ANI zamfi :bere:
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 09 Ian 2010, 22:17

Din nou va deranjez cu niste intrebari:
Ma tenteaza sa caut stiuca in aceste 2 locuri ce urmeaza...spuneti-mi daca ati fost pe acolo, sau stiti ca este stiuca, etc....

1. Gurghiul...la varsare in Mures, langa Reghin. Zona de la varsare si pana la baraj, respectiv inca vreun kilometru in sus de baraj. Ati fost acolo? Se prinde stiuca sau salau?

2. Muresul...zona dintre Cipau si Iernut, jud Mures, mai ales zona barajului. Am vazut acolo locuri minunate, dar nu stiu ce contine...iar cealalta problema este ca apa niciodata nu e chiar limpede...asta nu e o problema? Se prinde bine stiuca in apa semi-tulbure?

Daca aveti raspunsuri, va rog... :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Ian 2010, 11:02

LA MULTI ANI zamfi
Multumesc! La fel iti doresc! Sa fi iubit!

2. Muresul...zona dintre Cipau si Iernut, jud Mures, mai ales zona barajului. Am vazut acolo locuri minunate, dar nu stiu ce contine...iar cealalta problema este ca apa niciodata nu e chiar limpede...asta nu e o problema? Se prinde bine stiuca in apa semi-tulbure?
Sigur este stiuca. In apa semitulbure este putin mai nasol...Stiuca prefera ape limpezi,negre!E drept ca in timp se adapteaza conditiilor de trai ...Doar nu o sa moara de foame! :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Ian 2010, 13:52

salut zamfi, vezi ca ti-am trimis un mp 8) .
nu este offtopic.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 15 Ian 2010, 20:06

"Gurghiul...la varsare in Mures, langa Reghin. Zona de la varsare si pana la baraj, respectiv inca vreun kilometru in sus de baraj. Ati fost acolo? Se prinde stiuca sau salau?"
Aici nimeni nu pescuieste, sau nu se pot spune "secretele"? :lol:

Stiti sa recomandati cateva voblere de la Rapala (sau altele, dar prefer RPL) pentru stiuca, care ar merge mai bine pe apele noastre in Depresiunea Colinara a Transilvaniei, nicidecum in Delta?

Scrie răspuns