Cum sa ai parte de senzatii tari cu un avat la kil?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
mai, eu am prins odata unu` in curent puternic (la podul de la Sag, cred ca stii locul) si nici vorba de drill de 15 minute. avea cam 1,5 kg. l-am lasat usor in jos, aducandu-l usor spre mal. nu e nevoie sa-l tragi contra curentului.
in 15 minute de drill, il scoti mort!
in 15 minute de drill, il scoti mort!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Adi, eu vorbesc de curent, odata iti promit ca te iau cu mine sa vezi o clepsidra, unde Muresul nu are mai mult de 15 mt latime......si muresul are debit nu poti sa-l compari cu Timisul
...acolo e loc de ambuscada, si din cati pesti te lovesc intr-o zi daca scoti 3-4 esti fericit...in rest triple indreptate si alte probleme. Si acum tu sti cu ce "echipament UL" dau eu... 
Da Dane, dar daca nu ai scula sa-l tragi, te ti de nuia cu sfincterul strans si te uiti cum merge la vale....... ca pompaje din parti.....eventual ii mai dai cu mana stanga "rezerva de putere".danr scrie:15 minute e mult pentru orice peshte
doar sa fie peste f. mare si echipament subdimensionat pentru pestele respectiv
la avat nici atat, ca lesina repede
si inca ceva eu nu cred ca s-a impotrivit avatu ala 15 minute in curentu ala mare chiar de era o nuielusa de alun tot se culca pe o parte si venea ca o punga dupa maxim 8 minute .e exagerat 15 ... parerea mea. am prins avat mare pe Siret in curent puternic cu o prajina de lanseta vai de mama ei si nu a durat mai mult de 10 minute da daca oamenii asa zic ca li s-a intamplat .... 
FE II 1/32-1/4 si SS Tournament 700. Prin simpla actionare a rotativei, fara peste, batul se comporta in curentul ala ca sui cum as fi avut un strapazan de 7-800g pe o balta. Eu zic insa ca neincrezatorii ar trebui sa vada locul cu pricina, curentul era turbat rau, "oala" respectiva e destul de ingusta si nici adancimea nu e mare. Nu-mi place sa le infloresc si am simtul realitatii destul de dezvoltat, nu s-a dilatat timpul cand trageam de avatul aladanr scrie:pai nu am zis, sa nu ai echipament subdimensionat
dar pana la urma ce inseamna lanseta subdimensionata la avat ?
eu am dat la avat si cu UL, Fenwick HMG de 6' cu putere de la 1/16 in sus, si zau ca nu m-am chinuit....
Cu lacrimi Bastus!