dane,
pe partea cealalta de unde am fost eu, tot acolo la varsare, erau niste locuri super de barca, trunchiuri de copaci in apa, structuri, ce sa mai, tot tacamul. am incercat sa fac poze dar nu ducea obiectivu' la detalii asa departe. oricum, super fain, o sa mai merg acolo.
e si un canal si ajungi cu masina exact langa apa, ne-a zis un nene de prin zona pe unde sa o luam. drumul ok, no pbm, aia e o zona de trecere si nu cred sa nu se ia, mai ales primavara, doar nu urca pe sub pamant pana la baraj, ma gandesc...
gerula,
relax, n-ai inteles nimic. vorbeam la modul impersonal. cei doi baieti care ies cu mine la musca isi leaga singuri si pescuiesc cu ce leaga, eu abia de-am timp sa-mi fac muste pentru mine. ziceam doar ca este o senzatie faina sa prinzi peste cu o musca facuta in seara de dinainte, de multe ori total fantezista si la misto si cu echipament cinstit de fly.
desi am mai luat oarece pesti si la spin anul asta, sincer iti zic ca nu-mi mai provoaca nici un fel de satisfactii. poate ca sunt situatii cand as prinde de enspe ori mai bine la spinning, dar nu pescuiesc ca sa ajung campion la prins peste.
n-ai decat sa-ti iei o varga de fly si sa incerci sa vezi daca am dreptate, ca te vad convins ca le rezolvi pe toate cumparand. just do it...si mai vorbim.