Cum sa ai parte de senzatii tari cu un avat la kil?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 29 Aug 2006, 01:15

:)
Eugene.. la ora asta inca la servici? :O

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Aug 2006, 02:14

Eugen,cred ca ai parte de adrenalina mai ales cu vizualizarea atacului la avat.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Aug 2006, 02:15

Paul scrie::)
Eugene.. la ora asta inca la servici? :O
Paul...la ora asta la servici? :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 29 Aug 2006, 07:16

Gerula scrie:Cine are UL sa puna o rotativa nr 4 si distractia e garantata, chiar si pe curent slab :lol:.

Cand nu vrea si nu vrea si sare in draci sub nasul tau dar nu-l intereseaza de nici o culoare nalucile in mod normal castigatoare, ai doua variante:

1. O lasi balta si incerci la alta specie :lol:.

2. Incepi sa dai cu orice ai prin trusa, inclusiv chestii cu care n-ai dat vreodata la avat, ba chiar cu care esti sigur ca nu se poate lua avat nici intr-o mie de ani. Eu unul am salvat situatia in felul asta de vreo cateva ori. N-as fi zis ca se poate lua avat la twister Sandra de 9cm alb cu cap rosu (naluca 101% de stiuca) dar pestele a avut alta parere :lol:.

sau insisti cu o singura naluca cateva ore pana reusesti sa iei peste, sau pana ti se ia tie de dat cu ea! :D

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Aug 2006, 08:27

eugen scrie:fara naluci de cumparat facute si testate de altii, blah blah blah, mtv unplugged.
Am inteles, numai cu muste creatie proprie :P, 100% originale. Nu te contrazic la chestia cu snurul luat din mana, dar apropo de bete parabolice care dau senzatii tari am oarece rezerve :wink:. Oricum, felicitari, frumoasa captura. Mai mult de alea 3 ore n-avea rost sa stai, ca dupa 9 dimineata nu mai ai cadenta asta. :wink:
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Aug 2006, 08:50

fara naluci de cumparat facute si testate de altii, blah blah blah, mtv unplugged

a vorbit puristul din tine, ti-ai revenit acuma ?
lasa ca vine toamna si te vad eu cu naluci cumparate
apropos, am auzit ca a cam batut vantul la olt si nu prea a zburat musculita cum trebuie, sa fie oare adevarat ?
ce-ai prins ?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 29 Aug 2006, 09:58

oltul arata ok, apa super limpede, plin de obleti, no xxx. intr-o zi intreaga nu stiu daca am vazut 10 atacuri de avat pe apa si alea erau in larg langa pila. am prins avatei, in special dragos a luat multi la musca. d-aia mici am luat si eu cativa, apoi am dat la muste mari si am driluit o stiuca ok care a taiat si mai tarziu prins un avat pe la kil. cip a ratat un salau fain la vobler si luat si el ceva maruntis de strap. asta a fost tot.

deci cinstit vorbind noi nu am scos nici un peste ca lumea si nici n-am vazut la altii. am fost pe toate barajele de la draganesti in jos si am ajuns pana la varsarea oltului in dunare, super loc si accesibil cu masina, dar apa oglinda, nici un atac nici macar pe dunare, nici sabite nu am vazut. pe seara cred eu ca am aflat de ce a fost asa: am facut 5 ore pana acasa pe cea mai naspa furtuna cu tunete, fulgere si ploaie cu galeata de nu vedeau 5m in fata, temperatura cazand brusc de la 20 la 13-14 grade. poate d-aia a fost asta.

ne-au zis toti pe apa ca trebuia sa fi venit ieri. ca de obicei, deh, se pare ca eu nu am noroc sa prind avateala ca lumea ca altii. :D

la partea cu nalucile de cumparat, am vrut sa va tachinez un pic sa vad ce ziceti, ca ma plictiseam azi noapte pe la job asteptand dupa colegi. da' vad ca nu va arde de glume asa ca va las in pace.

ciao!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Aug 2006, 10:02

eugen scrie:la partea cu nalucile de cumparat, am vrut sa va tachinez un pic sa vad ce ziceti, ca ma plictiseam azi noapte pe la job asteptand dupa colegi. da' vad ca nu va arde de glume asa ca va las in pace.

ciao!
Inteleg ca totusi partea ta din grupul ala de avati n-a fost luata numai la muste legate de tine, eventual si inventate de tine? :P Of, si eu care tocmai incepusem sa ma uit pe site la Cabela's dupa un bat decent de musca :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Aug 2006, 10:30

Radem glumim da-i bai mare cu musca
Si o am inceput sa (re)tatonez terenul in zona asta :roll:
Ca despre spinning stiu tot acum
De pe forum :D :D

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 29 Aug 2006, 10:43

dan,
aici nu stiu daca ai ajuns vreodata, e varsarea oltului in dunare.
arata cam fain, zic eu. http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1539. din pacate atacuri ioc si tot ce-am luat acolo a fost de categoria asta: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1540

Scrie răspuns