Eugene.. la ora asta inca la servici? :O
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Paul...la ora asta la servici?Paul scrie:
Eugene.. la ora asta inca la servici? :O
Gerula scrie:Cine are UL sa puna o rotativa nr 4 si distractia e garantata, chiar si pe curent slab.
Cand nu vrea si nu vrea si sare in draci sub nasul tau dar nu-l intereseaza de nici o culoare nalucile in mod normal castigatoare, ai doua variante:
1. O lasi balta si incerci la alta specie.
2. Incepi sa dai cu orice ai prin trusa, inclusiv chestii cu care n-ai dat vreodata la avat, ba chiar cu care esti sigur ca nu se poate lua avat nici intr-o mie de ani. Eu unul am salvat situatia in felul asta de vreo cateva ori. N-as fi zis ca se poate lua avat la twister Sandra de 9cm alb cu cap rosu (naluca 101% de stiuca) dar pestele a avut alta parere.
Am inteles, numai cu muste creatie proprieeugen scrie:fara naluci de cumparat facute si testate de altii, blah blah blah, mtv unplugged.
fara naluci de cumparat facute si testate de altii, blah blah blah, mtv unplugged
Inteleg ca totusi partea ta din grupul ala de avati n-a fost luata numai la muste legate de tine, eventual si inventate de tine?eugen scrie:la partea cu nalucile de cumparat, am vrut sa va tachinez un pic sa vad ce ziceti, ca ma plictiseam azi noapte pe la job asteptand dupa colegi. da' vad ca nu va arde de glume asa ca va las in pace.
ciao!