Cum sa ai parte de senzatii tari cu un avat la kil?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Adi_ scrie:calone, baga mah pozele alea cu salau` si cu avatu`... poate tace si asta odata din gura![]()
![]()
Calone scrie:Mosule tre sa recunosc ca ai reusit sa mi trezesti si mie un pic interesu' pt. specia asta . Daca pana acum nu ma interesau , anu trecut am facut si eu cateva partide numai la avat . Pe cat de bine prinzi de aia la k , max. kil jumate , pe atat de adrecu is tartalaii . Ti-am mai povestit de spectacolu' cu monstrii care parca erau nebuni dar n-aveau nici o treaba , nimic cu nalucile mele .
Tot ce ti ramane de facut e sa aprinzi o mahoarca ( daca pipi ) , te pui in *** si stai si te uiti k prostu pana se termina spectacolu , daca se termina .
E si normal , sa si bagi o fatza asemanatoare prostului ...
hac hac
L-o fi prins repede pe ala de 10 kile si s-a lasat
Postul pe care l-am citat e de anul asta. Si nu l-am vazut laudandu-se recent cu vreo captura semnificativa la capitolul asta, dar cine stie de unde rasare vreo poza
De salau nu-mi amintesc sa fi zis ca n-a prins
Cu lacrimi Bastus!
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1332
eu zic ca are mai mult de 1 kil
bine, normal ca nu se pune, daca nu are 10 kile

eu zic ca are mai mult de 1 kil
bine, normal ca nu se pune, daca nu are 10 kile
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
georgelucius
- senior

E pozat exact cum l-am scos din apa, cum a pus el guritza pe vobler, imi pare rau daca nu am finisat acest mic detaliu, dar eram rupt de oboseala dupa drill-ul prelungit (4-5 min.)...promit ca la urmatorul avat, voblerul o sa fie potrivit ca la carte!andrei-ovidiu scrie:
eu zic ca exact asa a atacat voblerul!
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
christianpindichi
- veteran