Cum sa ai parte de senzatii tari cu un avat la kil?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 24 Aug 2006, 20:46

calone, baga mah pozele alea cu salau` si cu avatu`... poate tace si asta odata din gura :lol: :lol: :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Aug 2006, 20:53

Adi_ scrie:calone, baga mah pozele alea cu salau` si cu avatu`... poate tace si asta odata din gura :lol: :lol: :lol:
Calone scrie:Mosule tre sa recunosc ca ai reusit sa mi trezesti si mie un pic interesu' pt. specia asta . Daca pana acum nu ma interesau , anu trecut am facut si eu cateva partide numai la avat . Pe cat de bine prinzi de aia la k , max. kil jumate , pe atat de adrecu is tartalaii . Ti-am mai povestit de spectacolu' cu monstrii care parca erau nebuni dar n-aveau nici o treaba , nimic cu nalucile mele .
Tot ce ti ramane de facut e sa aprinzi o mahoarca ( daca pipi ) , te pui in *** si stai si te uiti k prostu pana se termina spectacolu , daca se termina .
E si normal , sa si bagi o fatza asemanatoare prostului ...
:D hac hac :D

L-o fi prins repede pe ala de 10 kile si s-a lasat :roll:.

Postul pe care l-am citat e de anul asta. Si nu l-am vazut laudandu-se recent cu vreo captura semnificativa la capitolul asta, dar cine stie de unde rasare vreo poza :roll:.

De salau nu-mi amintesc sa fi zis ca n-a prins :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 24 Aug 2006, 20:57

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1332

eu zic ca are mai mult de 1 kil :lol:
bine, normal ca nu se pune, daca nu are 10 kile :lol: :lol: :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Aug 2006, 21:09

Ce pot sa zic, buna poza :lol:, la prima vedere zici ca are usor 3 kile. Daca te uiti mai atent n-are 5 palme lungime :P. Oricum, recunosc, reiese ca intre timp si-a facut debutul la avat. Felicitari.
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 24 Aug 2006, 21:19

5 palme de-ale cui? :lol: :lol: :lol: ca la cati metri are calone... conteaza si asta :lol: :lol: :lol:

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 26 Aug 2006, 08:05

mah omule de unde scoti pestii aia?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Aug 2006, 11:40

andrei-ovidiu scrie:
eu zic ca exact asa a atacat voblerul!
E pozat exact cum l-am scos din apa, cum a pus el guritza pe vobler, imi pare rau daca nu am finisat acest mic detaliu, dar eram rupt de oboseala dupa drill-ul prelungit (4-5 min.)...promit ca la urmatorul avat, voblerul o sa fie potrivit ca la carte! :lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 27 Aug 2006, 19:11

da stiu ca exact asa s-a intepat, pt. ca a, prins mai multi avatei prinsi super-ciudat, din toate partile posibile si imposibile!

zii ce vobler e ala, Adeline! serios! :roll:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Aug 2006, 10:02

E un vobler special de avati mari, iti zic pe privat! :wink: ( sa nu ne vada Gerul' :lol: )

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 28 Aug 2006, 13:35

Adelin scrie:E un vobler special de avati mari, iti zic pe privat! :wink: ( sa nu ne vada Gerul' :lol: )
Adeline.trebuia sa umblii putin la poza.....sa stergi voblerul :wink: ce naiba dai din casa.....!!

Scrie răspuns