clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am doua voblere de la Dady (multumesc Dady pentru ele) si am prins cu ele duminica trecuta in doua ore sub un pod (pestii stateau numai la umbra, era prea cald) : 10 bibani frumusei si doi cleni babani. Deci merg foarte bine.
Anul trecut am pescuit si cu cele de la Cozma. Am prins peste fara probleme. Mai mult clean decit biban. Dar cleanul tragea mai mult atunci.
Eu incerc in fiecare duminica alte naluci. Va pot spune ca cele fabricate de romanii nostrii prind peste la fel de bine ca cele japoneze sau americane pe care le testez. Si de multe ori mai bine. De ce ? Pentru ca japonezii si americanii fac voblere pentru black bass sau sea bass pe cind romanii fac voblere pentru pestii autohtoni.
Tudor
Anul trecut am pescuit si cu cele de la Cozma. Am prins peste fara probleme. Mai mult clean decit biban. Dar cleanul tragea mai mult atunci.
Eu incerc in fiecare duminica alte naluci. Va pot spune ca cele fabricate de romanii nostrii prind peste la fel de bine ca cele japoneze sau americane pe care le testez. Si de multe ori mai bine. De ce ? Pentru ca japonezii si americanii fac voblere pentru black bass sau sea bass pe cind romanii fac voblere pentru pestii autohtoni.
Tudor
Ma bucur de aprecierea ta. Ai perfecta dreptate, asa este pestii nostri fie ca sint mai rari fie ca sint mai parsivi, reclama artificiale mult mai rafinate mai fidele, mai elaborate.Nu poti compara cleanul nostru cu rapacitatea pestilor americani.Ma bucur ca ai avut rezultate bune si pe viitor daca mai ai nevoie mai vorbim. O zi buna.
Dady
Dady
Intra ori pe mesageria privata ori da-mi pe adresa mea dadylures@yahoo.com de cautat nu cauta ca nu o sa gasesti.
Dady
Dady
am prins sambata un clean de aproximativ 16-17 cm, la un vobler de 9 cm! A atacat cu o violenta iesita din comun. Initial am crezut ca e vorba de o marlita, apoi mi-am dat seama cine era nervosul. Era agatat de ancora de la mijloc. Voblerul era cu bile. Oare sa il fi enervat asa tare incat l-a atacat? Sa-l inghita nu avea cum. Eu tind sa cred ca atacul s-a datorat agresivitatii, nicidecum dorintei de hranire.
A mai patit cineva asa ceva? Eu am ramas foarte surprins.
A mai patit cineva asa ceva? Eu am ramas foarte surprins.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski