clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
adilucu am patit si eu d'astea cu cleni nervosi de eclipsau si al mai artzagos biban
un clenutz cat un ....
...a atacat o rotativa Vibrax nr 4 cu care dadeam la stiuca , si s-a prins cu toate cele 3 ancore in gura .....nu stiu cum naiba au incaput
alta data am prins un clean ce batea inspre chil la o oscilanta mare cat o paleashca , cu care iar dadeam la stiuca si mai aveam si fir textil gros cat sarma de bobina . A atacat chiar extrem de violent .
e clar f agresiv cateodata
cum spunea si Cristi Ene ...e un peste stupid
....
un clenutz cat un ....

alta data am prins un clean ce batea inspre chil la o oscilanta mare cat o paleashca , cu care iar dadeam la stiuca si mai aveam si fir textil gros cat sarma de bobina . A atacat chiar extrem de violent .
e clar f agresiv cateodata
cum spunea si Cristi Ene ...e un peste stupid

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Voblerele tale TINY par copiate dupa voblerele lui DADY,sa fie asa sau e numai o impresie la prima vedere????rica scrie:eu folosesc voblere tiny : www.tinylures.com
Jean Scurtu
te inseli.. sunt copiate dupa Rapala si SalmoJean Scurtu scrie:Voblerele tale TINY par copiate dupa voblerele lui DADY,sa fie asa sau e numai o impresie la prima vedere????rica scrie:eu folosesc voblere tiny : www.tinylures.com
Jean Scurtu

nu sunt voblerele mele, sunt facute de un prieten.