clean
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
adilucu am patit si eu d'astea cu cleni nervosi de eclipsau si al mai artzagos biban
un clenutz cat un ....
...a atacat o rotativa Vibrax nr 4 cu care dadeam la stiuca , si s-a prins cu toate cele 3 ancore in gura .....nu stiu cum naiba au incaput
alta data am prins un clean ce batea inspre chil la o oscilanta mare cat o paleashca , cu care iar dadeam la stiuca si mai aveam si fir textil gros cat sarma de bobina . A atacat chiar extrem de violent .
e clar f agresiv cateodata
cum spunea si Cristi Ene ...e un peste stupid
....
un clenutz cat un ....
alta data am prins un clean ce batea inspre chil la o oscilanta mare cat o paleashca , cu care iar dadeam la stiuca si mai aveam si fir textil gros cat sarma de bobina . A atacat chiar extrem de violent .
e clar f agresiv cateodata
cum spunea si Cristi Ene ...e un peste stupid
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Jean Scurtu
Voblerele tale TINY par copiate dupa voblerele lui DADY,sa fie asa sau e numai o impresie la prima vedere????rica scrie:eu folosesc voblere tiny : www.tinylures.com
Jean Scurtu
te inseli.. sunt copiate dupa Rapala si SalmoJean Scurtu scrie:Voblerele tale TINY par copiate dupa voblerele lui DADY,sa fie asa sau e numai o impresie la prima vedere????rica scrie:eu folosesc voblere tiny : www.tinylures.com
Jean Scurtu
nu sunt voblerele mele, sunt facute de un prieten.