clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 19 Sep 2005, 20:25

Tavi scrie:
Sorin scrie: e clar f agresiv cateodata
cum spunea si Cristi Ene ...e un peste stupid :D ....
Nu zic ca nu-i asa, da as vrea si io un exemplu de peste destept foc da rapitor sa fie sa nu ziceti c**p cumva... :D
pastravul

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Sep 2005, 20:30

rica scrie:
pastravul
de ce ?

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 19 Sep 2005, 21:04

@blackmind,

Gresesti,eu am fost shepherd in Romania si de aceea inca nu am reusit sa ma inalt la nivelul unui cowboy si fiind mai in varsta nu mai am timpul necesar acumularilor respective.

Dar tu fiind mai tanar poate mai ai timpul necesar(ca obraznicie ai destula)sa iesi din zona lui DOSTOIEVSKI unde cred ca te incadrezi.

Jean Scurtu

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Sep 2005, 22:36

Jeane, m-ai incintat cu acest raspuns. :P

Cu mult respect,

Tudor

oricum
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oricum » 19 Sep 2005, 23:30

Nu este nici prima nici ultima situatie de pe forum(uri) unde anumite posturi sint sterse. O actiune care se impune, in anumite cazuri. Si nu este nici primul nici ultimul forum romanesc unde exista niste membri plini de intelepciune si sfatosi, mai membri ca altii.

Intamplator am citit threadul inainte ca postul lui blackmind sa fie sters, raminind acuma numai cel de raspuns al lui Jean Scurtu (citesti acum si te intrebi ce are ... cu prefectura). Mie personal gluma lui blackmind mi s-a parut a fi buna, nu am vazut-o neaparat ca pe un afront. Oricum nu mai mult decit parerea lui Jean Scurtu ca Tiny sint copiate. Acelasi 'rationament' pripit bazat pe aparente ca in cazul postului care a declansat polemica( usa=cowboy <=> tiny copiat dady),de fapt asta era spilul dar unii se bashica destul de usor.
Nici o problema, s-a inteles ca mr. Scurtu este amic cu d-l Dady si e incintat de voblerele lui, insa nu cred ca Dady are nevoie de cineva sa vorbeasca in numele dumnealui.

Admir impartialitatea administratorului care a luat decizia ce posturi tre' sa stearga.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 20 Sep 2005, 05:58

Esti absolut sigur ca acel post a fost sters de catre admin?Poate ca Blackmind si-a editat post-ul... :roll:
Cred ca inca nu stii ce inseamna un admin rau...pe alte forumuri si cele postate de noi ar fi fost sterse,nefiind la subiect.De fapt cred ca pe fiecare topic s-a deviat de la subiect....asa ca... :?

bodi1971
junior
junior

Mesaj de bodi1971 » 20 Sep 2005, 06:41

Pt.Adilucu:

Mi s-a intamplat si mie sa prind clean cat un oblete mic la voblere aproape cat pestele(Oricum,mai mici ca ale tale).Si am observat ca un clean mic ataca mult mai violent decat unul mai mare;uneori ai impresia ca-ti smulge batul din mana.Nu stiu care e explicatia.Poate tupeul de adolescent :) ?

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 20 Sep 2005, 06:59

Ma vad nevoit sa intervin. Desi discutia mergea pe un fagas, zic eu, normal, iata ca dintr-o anume apreciere apare o contradictie care genereaza o discutie non sens. Nu stiu daca prietenia mea cu Jean poate deranja pe cineva.Noi ne respectam si apreciem de multi ani, poate ca unii dintre cei ce posteaza astazi pe acest forum nici nu erau nascuti pe vremea cind eram f. buni prieteni. Relatia noastra de prietenie, este una iar afirmatia facuta de Jean este alta. Nu inteleg de ce trebuie cineva sa se supere pentru ca Jean a constatat ca aceste vob. incearca sa fie niste copii ale vob. mele, care s-au bucurat de o f. buna apreciere in Pitesti ca de altfel si in toate celelalte parti unde au fost cunoscute. Nu este nici primul si nici ultimul care incearca acest lucru, numai ca altii au recunoscut acest lucru. Cind Jean spune ce spune, nu face altceva de cit sa constate vizual acest lucru, de fapt el si-a pus o simpla intrebare, si atit. Acest pescar care face aceste vob. este bun prieten cu Ghimisliu care venea destul de des sa ia vob de la mine si care a fost in Italia plecat acum ceva vreme si a dus vob prietenului sau de acolo care, dupa ce a vazut ce fac aceste vob s-a decis ca la venirea in tara sa faca si el asa ceva. Ghimi a fost de curind pe la mine si a mai luat citeva, dar a mai cerut si o serie de vob micro si unele care au avut cele mai bune rezultate la pastrav, a fost dispus sa ia vob care nici nu erau testate...oare de ce???? Este f bine ca incearca sa copieze ceva ce a facut si face ravagii. Nu o spun numai eu. Nu am facut niciodata reclama vob mele si nici nu am aceasta intentie. Cineva spunea ca si eu le-am copiat de undeva. Tare mult as vrea sa stiu si eu de unde anume. Ba, cred ca cine sustine acest lucru nu prea stie vobler. Oricum astept sa vedem ... Important este ca o copie tot copie ramine. Am mai spus-o si repet ca personalitatea constructiva ramine emblematica. Si pentru cei ce inca nu au stiut, desi nu este frumos sa vorbesti despre alte firme in aceasta discutie, Rapala nu a fost niciodata voblerul meu preferat, asa ca.... Eu, indiferent de ce se va spune tot ramin prieten cu Jean si asta pentru ca avem multe, ba prea multe lucruri care ne leaga. Nu cred ca abordarea necuvincioasa a unuia sau altuia dintre participantii la discutie, face bine cuiva.
Dady

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Sep 2005, 07:39

Ma distreaza ca ne agitam noi pt Tiny, cand producatorul lor n-a avut niciodata pretentia ca nu le-a copiat dupa Dady. L-am intrebat odata de ce ancora din spate e prinsa asa sus. Mi-a zis ca pt a fi bataia mai buna. De curiozitate, stie cineva motivul adevarat pentru care Dady a avut ideea de a prinde astfel ancora din spate? (daca nu, vi-l voi spune caci nu cred ca e secret)
Pe de alta parte, e plina piata internationala de voblere copiate unele dupa altele. Si nu intotdeauna cei mici copiaza de la cei mari. Stiu cazuri concrete cand firme f f mari au copiat de la firme mici, pentru ca ideile bune pot sa apara oriunde.
M-am intalnit odata cu un clujean ce se apucase de putin timp sa lege muste si deja le vindea printr-un magazin. Mi-a cerut scuze ca mi-a copiat modelele, fiindca n-a stiut ce altceva sa lege. I-am zis sa stea linistit ca nu ma supar. Nu le-am patentat si e piata plina de modele.

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 20 Sep 2005, 08:20

Daca tot veni vorba de voblerele tiny am si eu o nelamurire: pe site-ul mai sus amintit (www.tinylures.com) producatorul isi prezinta "marfa" si la un moment dat apare:
"In 2004 am participat la Cluj-Napoca la competitia "Cupa celor trei lacuri", organizata pe raul Somes, unde din nou, voblerele "TINY" si-au dovedit eficacitatea, prinzand cleni si bibani."
:?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Revenind la subiect... eu anul asta la clean am avut rezultate excelente la Tiny... dar de la Salmo :D Pe rau e un vobler excelent (sunt sigur ca merge bine si pe lac dar pana acum nu am dat). Daca ar fi sa iau cu mine un singur vobler acesta ar fi cu siguranta!!!

Scrie răspuns