cate scule pierd/partida

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Noi 2005, 13:28

wilddanube scrie:Acum cand scade apa in Delta au inceput sa apara twistere, linguri si fel de fel de monturi prin butucii care ies la suprafata
Faci de-o trusa la o iesire? :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 21 Noi 2005, 17:10

salut
eu cred ca este din cauza ca se apropie sezonul cu impodobitul pomului iar altii ca si mine au inceput treaba mai devreme :lol:
salut

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Noi 2005, 21:08

Cred ca ar fi beton un brad impodobit numai cu naluci,cel putin asta e visul meu de cand eram copil....poate-mi pun tot ce am in trusa in brad :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Noi 2005, 21:12

Michael scrie:Cred ca ar fi beton un brad impodobit numai cu naluci,cel putin asta e visul meu de cand eram copil....poate-mi pun tot ce am in trusa in brad :lol:
Iti dau eu nishte goange fosforescente!!
Ca tot nu prind decat pescari. sa vezi ce-o sa se bucure copii !
Cand stingi lumina e Las Vegas ! :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 22 Noi 2005, 08:31

salut
dupa cum stiu toti pescarii secretul prinderii pestilor sta in prezentarea momelii asa ca mam gandit (sincer nu pre mult) ca ar fi misto 2 galeti de la Cabelas cu shaduri, twistere, gruburi si alte plastice pe un bradulet totul "prezentat" cat se poate de frumos pe marginea apei :lol:
poate poate ar da rezultate
astept sugestii pt modul de inpodobire al bradului :lol:
salut

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 22 Noi 2005, 12:32

Ultima mea partida la twister a fost catastrofala: 7 aruncari :arrow: 7 twistere pierdute :arrow: peste 80m de fir, in numai 30 de minute!!! Voblere nu am mai pierdut in ultimul timp mai mult de unul/partida, insa s-a vazut imediat rezultatul slab la capturi. Pestele sta mai mult in zone unde sunt copaci cazuti sau bolovani destul de mari cat sa te "omoare", ori pe fundul apei. Cu certitudine, daca vrei sa prinzi peste, trebuie sa risti. Eu am gresit pentru ca mi-am facut o trusa de cca 160 de voblere "rare" si nu imi mai vine sa arunc decat unde am o probabilitate de 90% sa nu rup. Lansez fara probleme in locuri cu agatatori doar cu Salmo sau Cozma, deoarece daca le pierd, le gasesc in magazine. Oricum, avand in vedere ca pana acum am pierdut peste 400 de voblere + lingurite, ma bucur extraordinar cand ma intorc acasa fara "sacrificii", chiar daca nu am prins cine stie ce peste. :)

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Noi 2005, 12:37

asa e.....nu rist sa pierzi pierzi , nu prinzi....
ai numarat cate ai pierdut?
risti sa dai in incter :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 22 Noi 2005, 13:39

Nu am numarat, insa am facut un calcul simplu: aprox 14 ani x 30/an (voblere si lingurite, fara twistere...) :lol: Cele mai multe le-am pierdut in primii trei ani si asta pana am invatat locurile. Pe cuvant de onoare, imi aduc aminte si acum, in prima mea partida de spinning, cu un DAM de fund la 2.40 cu varful gros ca degetul si cu fir de 20, am pierdut 6 voblere si 5 rotative albe nr.2. Cel care ma initiase era langa mine si mi-a spus mai tarziu ca a crezut ca, pentru mine, va fi prima si ultima partida de pescuit cu naluci. Uite ca mi-a intrat virusul si de atunci in proportie de 90% numai asa pescuiesc. Mai dau din cand in cand la clean cu greiere, carabeti, cari sau furnici. :D

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Noi 2005, 13:59

30 pe an.....pai nici nu e mult
Pe Olt pierd cam 3-4 bucati pe partida ....si tot pe locuri stiute ...care evident ,tin si craci
aoleu nu , nu vreau sa calculez ca ma ia cu rau :lol:
prefer sa stiu doar ce am in cutie si ce mai vreau sa-mi cumpar :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 22 Noi 2005, 14:20

Sorine, 3 - 4/partida... cam mult. Macar prinzi ceva? Eu iti spun sincer, daca pierd 4 la o partida si prind iar un clean cat voblerul, ma apuca o durere in stanga sus... :lol:

Scrie răspuns