pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
alec
- utilizator constant

Sunt curios ce spun si alti "rapitori" de pe forum cam cate scule (vobler,lingura,rorativa,shad etc) pierd la o partida de pescuit, avand in vedere ca eu pot declara o partida reusita daca nu am pierdut nimic din trusa la o iesire. M-am cam saturat sa zic "n-am prins nimik da bine ca azi n-am pierdut nici o linguritza...si-a mai "scos" textilu banii...Cand prind peste nu mai conteaza da' altfel...
E normal??

-
Gandac
- junior

-Cred ca in unele situatii nici textilul nu mai este de mare ajutor ,daca mergi in locuri noi unde nu cunosti absolut nimic si de altfel cand ai noroc de agatatori greu mai iesi din incurcatura..In ultima mea partida de pescuit am pierdut un mepss nr.2 si un si un shad ,un salmo de 4,5cm a scapat nevatamat.
- Fir intins..!
-
pupu
- veteran

vineri am pierdut 6 twistere si un vobler plus 3 strune .
-
Andrei
- veteran

-
La ultimele partode n-am pierdut nimica, da pana am invatzat cum e structurat un loc de salau cred k am lasat si eu vreo 6-7 shaduri, din care am recuperat unu intr-o partida de dupa(

). N-am pierdut nimic, k am insistat numai la voblere si mai putin la plastice si pe canalu unde am pescuit nu prea sunt agatzaturi in afara de vegetatia abundenta.
Da se mai intampla sa pierd si mai multe voblere intr-o partida, da mai rar. Pana acu n--am piardut mai mult de 9 voblere intr-o partida(asta, k am uitat cutia pe capota masinii), sau vreo 20-25 de plastice(pt k mi-a cazut cutia cu ele in apa......).
-
bogdank
- veteran

-
-
bivanus
- junior

-
intra in dicscutie si lansetele rupte?

eu cam am bafta de asa ceva.
cel mai haios a fost totusi cu un pasnic crap.a plecat linistit cu juma de linie si cu pluta.dupa vreo 10-15 minute vad pluta linga mal.nici Sandkan Tigrul Malaieziei nu a facut asa salt

era frumusel , cam 3kg a meritat burta

Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare
-
Leba
- veteran

-
pai... io nu prea pierd pt.ca dau la naluci doar de vreun an...
la ultima iesire... n-am pierdut nimic in apa... dar mi s-a rasturnat trusa cu artificiale si adunandu-le am omis un "black fury" de la mepps... n-am vazut-o in iarba
generic vorbind... dak ar fi sa fac o medie... cel putin un reper/partida!
asta e... spinn-erii sufera... si apoi investesc din nou. cand apare mepps-ul din nou ma duc s-o iau!
-
sanyi
- utilizator constant

salut
eu ma pot numara printre norocosi caci de obicei merg cu barca iar asa daca se agata undeva ma bag cu barca si o scot
totusi am pierdut si eu cateva linguri si 1-2 voblere cu care a plecat doamna stiuca
salut
-
Septimiu
- senior

Mie cel mai rau imi pare atunci cand pierd o naluca pe care am facut-o eu sau cand am modificat ceva la ea ca sa fie mai "prinzatoare". Da' imi pare la fel de rau cand pierd o naluca la care am avut rezultate bune in trecut si de obicei fac tot posibilul sa le "recuperez" chiar daca asta presupune o baie in apa rece...
In ultima partida nu am pierdut nici o naluca si am pescuit intr-o apa total necunoscuta

-
todi
- veteran

-
Eu n'am avut noroc de Syclops'uri, no way, am pierdut 6-7 pana acum, dar la ce mod: nici una nu a apucat mai mult de o partida la mine

. Dar am prins strapazani cu ele, lasate pe fund

In rest, depinde unde pescuiesc, de la 3-4 pana la 15-20 / zi - shaduri + jiguri.
Numai bine!