cate scule pierd/partida
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
acum 5 ani mi-am pierdut toate lingurile.
mi-au fost furate
De atunci si pana acum am dat la stiuca numai cu textil si am facut urmatoarele achizitii de la voi cei care le pierdeti:
- o oscilanta infipta in spatele unei stiuci de 3 kg
- un vobler in gura unei cucoane de 8 kg
- 3 oscilante din cocioace
mi-au fost furate
De atunci si pana acum am dat la stiuca numai cu textil si am facut urmatoarele achizitii de la voi cei care le pierdeti:
salut
todi daca faci treaba asta tot la o saptamana (poate am zis mult) vei trece la momire cu artificiale
in cea ce priveste recuperarea celor pierdute am prins si eu odata un crengoc cu 2 lingurite si multe carlige (sunt sigur ca era un pom mai mare si acesta era doar o bucatica din el)
daca scoti un pom din acela afara(nu stiu cum s-ar putea) ar arata ca un pom de craciun plin de voblere, lingurite, de ti-ai putea face o trusa serioasa
salut
todi daca faci treaba asta tot la o saptamana (poate am zis mult) vei trece la momire cu artificiale
in cea ce priveste recuperarea celor pierdute am prins si eu odata un crengoc cu 2 lingurite si multe carlige (sunt sigur ca era un pom mai mare si acesta era doar o bucatica din el)
daca scoti un pom din acela afara(nu stiu cum s-ar putea) ar arata ca un pom de craciun plin de voblere, lingurite, de ti-ai putea face o trusa serioasa

salut
noroc/ghinion
vezi, wild... exista totusi un Dumnezeu undeva...
apropo, ia zi, oscilanta si voblerul erau brand-uri? dak da, insemna ca te-ai mai "scos" nitel
si... cum ti-au fost furate? cred ca aku stai numai cu ochiu' pe butelie hi!
hi!
apropo, ia zi, oscilanta si voblerul erau brand-uri? dak da, insemna ca te-ai mai "scos" nitel

si... cum ti-au fost furate? cred ca aku stai numai cu ochiu' pe butelie hi!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Voblerul nu era asa in forma de pestisor si cu doua carlige?? Era al meu!!wilddanube scrie:acum 5 ani mi-am pierdut toate lingurile.
mi-au fost furate

[quote="sanyi"]
[/quote]
partide cu pierderi insemnate am avut in primavara-vara vreo 4, care m'au scutit de 100 de mt'uri de 3" si tot atatea jiguri. in rest a fost ok. m'am obisnuit sanyi, astea sunt locurile.
Numai bine!
[/quote]
partide cu pierderi insemnate am avut in primavara-vara vreo 4, care m'au scutit de 100 de mt'uri de 3" si tot atatea jiguri. in rest a fost ok. m'am obisnuit sanyi, astea sunt locurile.
Numai bine!
inafara de dezagatator si "piscatul" firului (care la textil nu prea functzioneaza)
voi ce mai incercatzi pt a evita pierderea nalucilor??
la mine nici dezagatzatorul nu a avut succes :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... highlight=
voi ce mai incercatzi pt a evita pierderea nalucilor??
la mine nici dezagatzatorul nu a avut succes :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... highlight=
salut
pt a nu pierde intreg voblerul incearca sa schimbi inelele despicate de la vobler sa le schimbi cu unele mai elastice si asa pierzi doar un carlig triplu dar problema apare la un peste mai mare care are si el sanse mai mari sa scape
incearca sa vezi cum merge, eu inainte sa am barca am facut asa de cateva ori si a fost ok caci doara cand ai peste mai lucreaza si batul un pic iar daca pestele scapa acela chiar merita sa plece
salut
pt a nu pierde intreg voblerul incearca sa schimbi inelele despicate de la vobler sa le schimbi cu unele mai elastice si asa pierzi doar un carlig triplu dar problema apare la un peste mai mare care are si el sanse mai mari sa scape
incearca sa vezi cum merge, eu inainte sa am barca am facut asa de cateva ori si a fost ok caci doara cand ai peste mai lucreaza si batul un pic iar daca pestele scapa acela chiar merita sa plece
salut
Ce e mai suparator: sa pierzi un vobler, sau un peste care poate vine doar o data in viata?sanyi scrie:salut