cate scule pierd/partida
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu am luat Bull,oricum o sa-l iau in mana sa vad cum e,dar deocamdata am pus mana pe un Trabucco mai rigid si mi-a placut cum simteam toate miscarile nalucii in timpul recuperarii.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
nea Jane, nu poti ridica cu Trabucco Exxon Target pesti mai mari de 0.25KG ???
Pai pentru ce e facut , pentru concurs la obleti?
Bine ca ne-ai avertizat !
Eu Am Trabbucco Stratus Agressor , dar mai mari de 2,5 KG nu am scos inca pesti cu el.. si pe aia nu in bat!
Si Pe sait italienii spun ca e pentru pesti mari!
Pana al urma , cred ca mai trebuie sa-mi iau un bat !
:roll,:[/quote]
Da betele TRABUCCO EXXON TARGET sunt bete ca sa prinzi pesti mari,dar nu ca sa-i ridici pe sus.Nu am fost atent,Claudiu a ridicat mai multi pesti cu batul ,dar la un moment dat varful a cedat(eu am dat aproximativ o greutate,nu am fost atent poate atunci el scotea doi sea trout si poate era peste 0,5kg.)
Credeam ca orice pescar stie ca niciodata nu ridici un peste mare din apa cu batul fara a folosii minciogul sau gafa ci eventual doar capul ,ca nu toata greutatea lui sa solicite batul .
Jean Scurtu[/quote]
Abia acum vad ca mi-ati dat si un raspuns.
Eu nu am zis-o ironic, ci intrebam . Noi pe raurile noastre umblam si minciogul il mai uitam iar gafa mi-am tot zis ca iau si uit mereu sa intreb la magazin de ea.
Noi pe Timis sau Bega ii scoatem de obicei cu mana din apa, sau mai strigam la cate un 'stationarist' sa ne ajute. dar de multe ori suntel la 1m sau doi deasupra apei si atunci trebuie sa-i aruncam pe mal.
Oricum sa-mi notez sa-mi iau odata gafa , ca nu se stie niciodata!

Pai pentru ce e facut , pentru concurs la obleti?
Bine ca ne-ai avertizat !
Eu Am Trabbucco Stratus Agressor , dar mai mari de 2,5 KG nu am scos inca pesti cu el.. si pe aia nu in bat!
Si Pe sait italienii spun ca e pentru pesti mari!
Pana al urma , cred ca mai trebuie sa-mi iau un bat !
:roll,:[/quote]
Da betele TRABUCCO EXXON TARGET sunt bete ca sa prinzi pesti mari,dar nu ca sa-i ridici pe sus.Nu am fost atent,Claudiu a ridicat mai multi pesti cu batul ,dar la un moment dat varful a cedat(eu am dat aproximativ o greutate,nu am fost atent poate atunci el scotea doi sea trout si poate era peste 0,5kg.)
Credeam ca orice pescar stie ca niciodata nu ridici un peste mare din apa cu batul fara a folosii minciogul sau gafa ci eventual doar capul ,ca nu toata greutatea lui sa solicite batul .
Jean Scurtu[/quote]
Abia acum vad ca mi-ati dat si un raspuns.
Eu nu am zis-o ironic, ci intrebam . Noi pe raurile noastre umblam si minciogul il mai uitam iar gafa mi-am tot zis ca iau si uit mereu sa intreb la magazin de ea.
Noi pe Timis sau Bega ii scoatem de obicei cu mana din apa, sau mai strigam la cate un 'stationarist' sa ne ajute. dar de multe ori suntel la 1m sau doi deasupra apei si atunci trebuie sa-i aruncam pe mal.
Oricum sa-mi notez sa-mi iau odata gafa , ca nu se stie niciodata!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
pai Mugure,daca mai caram si gafa dupa noi,vom arata ca niste nomazi...stai linistit ca ii putem scoate si cu mana,numai sa avem ce scoate 

- Mugurstefan
- veteran
Lasa, mai ca sunt si telescopice. O punem in vesta ta!:lol:Michael scrie:pai Mugure,daca mai caram si gafa dupa noi,vom arata ca niste nomazi...stai linistit ca ii putem scoate si cu mana,numai sa avem ce scoate
Poate mai recuperam si o lingura , un vobler din mal...
Anul ce vine mergem si la vanatoare de somni. E hotarat lucru.
nttzzhhh -ntzzh
N-ai cara tu un gram in plus. Pacat ca nu sunt si linguri de plastic ca numai din alea ai lua de acasa!

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
pai nu?tre' sa avem autonomie,sa ne miscam mai usor,ce vrei sa umblu cu geamantane dupa mine,ca si cum m-ar fi dat sotia afara din casa?
daca mi-aduce moshu batul care-l vreau merem si dupa somn,desi nu prea stiu cum sa-l vanez.
daca mi-aduce moshu batul care-l vreau merem si dupa somn,desi nu prea stiu cum sa-l vanez.
rghr
Acum ceva ani in urma... chiar m-a intrebat un tzaran, in gluma, dc nu cumva am fugit de acasa,... cantrind bagajele...si ranitile cu care plecasem la pescuit 

- Mugurstefan
- veteran
Re: rghr
gippa scrie:Acum ceva ani in urma... chiar m-a intrebat un tzaran, in gluma, dc nu cumva am fugit de acasa,... cantrind bagajele...si ranitile cu care plecasem la pescuit

GIPPA PREDA-TE!!!

Te-am prins, erai la pescuit de crap!
Hai recunoaste si nu-ti facem nimic.
Pe cuvantul meu de pionier!

Mugur Dixit !
Mugur Dixit !