atunci dadeam dupa mreana... si in ciuda faptului ca venisem inarmat pana in dinti, s-au aratat numai 3... iar cand ma duceam cu un amarat de bat rupea
cate scule pierd/partida
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
ee
Toata viata am prins mai putin de 10 crapi, cel mai mare 1,5 kile... si la intamplare pescuind dupa caras... asa ca nu m-ai prins
atunci dadeam dupa mreana... si in ciuda faptului ca venisem inarmat pana in dinti, s-au aratat numai 3... iar cand ma duceam cu un amarat de bat rupea
Re: ee
Mosule, la prima mea iesire pe balta (cind invatam ce inseamana o lanseta si cum se foloseste - de fapt aveam doar una) am marcat un cteno de 2Kg.gippa scrie:Toata viata am prins mai putin de 10 crapi, cel mai mare 1,5 kile...
DAR ca sa mentin spiritul posturilor anterioare imagineazati urmatoarea situatie: un om carind agatat de rucsac un julvelnic de crap (cam 70cm diametru si 3 metri lungime), la care se aduga un mincioc cam de 1,4 metri in deschidere plus un tub de PVC de 1.5metri x 90mm in diametru.
Il vezi ?
Ala eram eu la prima iesire la spinning.
Tubul continea inca doua lansete inafara de cea din mina
La primul atac vorbeam cu niste colegi din spate, care, la un moment dat, in timpul discutiei au zis: Bah..... Bah ... Bah, ce a plecat!...
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
De data asta nu s-a dus
Am muncit ieri 1 ora sa scot un vobler Yo-zuri, agatzat intr-un prag, la Dunare, in apa de aprox 1,5 m, rece ca gheatza. Sfoara de la dezgatzator era destul de scurta, de abia am ajuns la vobler. Dar degeaba am ajuns, ca se lovea de prag. La sugestia unui prieten, am aruncat dezgatatorul mai adinc decit voblerul, dupa care am incercat cu shocuri scurte sa scot voblerul din prag - asta timp de o ora, timp in care imi treceau prin minte toate tratamentele posibile pentru pneumonie, ca eram decis sa fac si baie. Un pic am facut, ca a venit prietenul meu vaporu' si a facut nishte valuri de siaj de tot dragul, eu fiind la limita sholdarilor in apa
Si mai eram si excitat, pt ca inainte cu citeva minute am avut un drill cu un "submarin" - povestea o pun la capitolul drill de neuitat

Am muncit ieri 1 ora sa scot un vobler Yo-zuri, agatzat intr-un prag, la Dunare, in apa de aprox 1,5 m, rece ca gheatza. Sfoara de la dezgatzator era destul de scurta, de abia am ajuns la vobler. Dar degeaba am ajuns, ca se lovea de prag. La sugestia unui prieten, am aruncat dezgatatorul mai adinc decit voblerul, dupa care am incercat cu shocuri scurte sa scot voblerul din prag - asta timp de o ora, timp in care imi treceau prin minte toate tratamentele posibile pentru pneumonie, ca eram decis sa fac si baie. Un pic am facut, ca a venit prietenul meu vaporu' si a facut nishte valuri de siaj de tot dragul, eu fiind la limita sholdarilor in apa
Si mai eram si excitat, pt ca inainte cu citeva minute am avut un drill cu un "submarin" - povestea o pun la capitolul drill de neuitat
Uichendu asta nu am pierdut nimic .
si nu pentru ca nu m-am dus la pescut
am fost , am pescuit la stiuca si datorita echipamentului de ''neam prost''( kinetic de 2,66 si fir power pro de 20 lb) n-am pierdut chiar nimic
cu siguranta in ue urmatoare se va gasi o zi cand o sa pierd cat pentru 5 dati la un loc dar ,....pana atunci.....
si nu pentru ca nu m-am dus la pescut
am fost , am pescuit la stiuca si datorita echipamentului de ''neam prost''( kinetic de 2,66 si fir power pro de 20 lb) n-am pierdut chiar nimic
cu siguranta in ue urmatoare se va gasi o zi cand o sa pierd cat pentru 5 dati la un loc dar ,....pana atunci.....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Nu esti singurul! Eu am pierdut un vobler terminat weekendu asta. La primu lanseu cu el a luat deja un clean frumos, si dupa vre-o inca 10 lanseuri cu el dus a fo. Imi venea sa-mi dau palmi. Nu numa pt vibratia pe care o avea ci si pt paternul pe care l-am facut ce numa ce-mi veni in minte. Mai ales k era apa pana in brau unde l-am pierdut. Nu-mi venea sa cred.
In rest mi s-a rupt carligul unu jig la intepare in peste presupun sau putea fi si altceva..... Ceva minune, k n-am mai patit asa ceva
In rest mi s-a rupt carligul unu jig la intepare in peste presupun sau putea fi si altceva..... Ceva minune, k n-am mai patit asa ceva
Dar noi nu stim ce e "pestulir-ul", ca sa-ti putem da un raspuns!razvan m. scrie:Am vazut la Gipo un fel de cleste din material plastic pentru scosul pestulir din apa. E aprox 130.000 lei.
E bun de ceva ?
Cat despre cleste....stai linistit, am cumparat eu....pentru binele echipei!Tu nu tre' decat sa lansezi.
Man,intentia conteaza.
Daca Bunicu,avea scafandrul cu el,normal ca nu a pierdut nimic.

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- wilddanube
- veteran