cate scule pierd/partida

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
noname
veteran
veteran

ee

Mesaj de noname » 05 Noi 2005, 20:23

Toata viata am prins mai putin de 10 crapi, cel mai mare 1,5 kile... si la intamplare pescuind dupa caras... asa ca nu m-ai prins :lol:
atunci dadeam dupa mreana... si in ciuda faptului ca venisem inarmat pana in dinti, s-au aratat numai 3... iar cand ma duceam cu un amarat de bat rupea :roll:

Teodor
veteran
veteran

Re: ee

Mesaj de Teodor » 05 Noi 2005, 23:43

gippa scrie:Toata viata am prins mai putin de 10 crapi, cel mai mare 1,5 kile...
Mosule, la prima mea iesire pe balta (cind invatam ce inseamana o lanseta si cum se foloseste - de fapt aveam doar una) am marcat un cteno de 2Kg.

DAR ca sa mentin spiritul posturilor anterioare imagineazati urmatoarea situatie: un om carind agatat de rucsac un julvelnic de crap (cam 70cm diametru si 3 metri lungime), la care se aduga un mincioc cam de 1,4 metri in deschidere plus un tub de PVC de 1.5metri x 90mm in diametru.

Il vezi ?
Ala eram eu la prima iesire la spinning. :lol: :lol:
Tubul continea inca doua lansete inafara de cea din mina :lol: si umblam dupa mirle...
La primul atac vorbeam cu niste colegi din spate, care, la un moment dat, in timpul discutiei au zis: Bah..... Bah ... Bah, ce a plecat!... :lol: (cu tot cu lingura).
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 06 Noi 2005, 09:44

De data asta nu s-a dus :lol: :lol: :lol:
Am muncit ieri 1 ora sa scot un vobler Yo-zuri, agatzat intr-un prag, la Dunare, in apa de aprox 1,5 m, rece ca gheatza. Sfoara de la dezgatzator era destul de scurta, de abia am ajuns la vobler. Dar degeaba am ajuns, ca se lovea de prag. La sugestia unui prieten, am aruncat dezgatatorul mai adinc decit voblerul, dupa care am incercat cu shocuri scurte sa scot voblerul din prag - asta timp de o ora, timp in care imi treceau prin minte toate tratamentele posibile pentru pneumonie, ca eram decis sa fac si baie. Un pic am facut, ca a venit prietenul meu vaporu' si a facut nishte valuri de siaj de tot dragul, eu fiind la limita sholdarilor in apa :evil:
Si mai eram si excitat, pt ca inainte cu citeva minute am avut un drill cu un "submarin" - povestea o pun la capitolul drill de neuitat :lol: :cry:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 07 Noi 2005, 10:38

Uichendu asta nu am pierdut nimic .
si nu pentru ca nu m-am dus la pescut :D
am fost , am pescuit la stiuca si datorita echipamentului de ''neam prost''( kinetic de 2,66 si fir power pro de 20 lb) n-am pierdut chiar nimic
cu siguranta in ue urmatoare se va gasi o zi cand o sa pierd cat pentru 5 dati la un loc dar ,....pana atunci..... :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Noi 2005, 11:08

In weekendul asta am pierdut... vremea :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 07 Noi 2005, 13:03

Nu esti singurul! Eu am pierdut un vobler terminat weekendu asta. La primu lanseu cu el a luat deja un clean frumos, si dupa vre-o inca 10 lanseuri cu el dus a fo. Imi venea sa-mi dau palmi. Nu numa pt vibratia pe care o avea ci si pt paternul pe care l-am facut ce numa ce-mi veni in minte. Mai ales k era apa pana in brau unde l-am pierdut. Nu-mi venea sa cred.
In rest mi s-a rupt carligul unu jig la intepare in peste presupun sau putea fi si altceva..... Ceva minune, k n-am mai patit asa ceva

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Noi 2005, 01:25

razvan m. scrie:Am vazut la Gipo un fel de cleste din material plastic pentru scosul pestulir din apa. E aprox 130.000 lei.
E bun de ceva ?
Dar noi nu stim ce e "pestulir-ul", ca sa-ti putem da un raspuns! :lol: :twisted:

Cat despre cleste....stai linistit, am cumparat eu....pentru binele echipei!Tu nu tre' decat sa lansezi. :evil:

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 21 Noi 2005, 10:02

salut
record personal in 2 zile aprox 30 de jiguri fara a avea cel putin vreun atac (ma bazam pe idea ca acolo unde sunt agataturile acelea faimoase sta pestele, si am ajuns la concluzia ca e adevarata adica pestele STA acolo dar nu si mananca tot acolo)
salut

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 21 Noi 2005, 11:25

Man,intentia conteaza. :lol: Daca Bunicu,avea scafandrul cu el,normal ca nu a pierdut nimic. :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 21 Noi 2005, 12:01

Acum cand scade apa in Delta au inceput sa apara twistere, linguri si fel de fel de monturi prin butucii care ies la suprafata

Scrie răspuns