...si totusi pe vremea lui ceasca,era peste mult mai mult ca si acum,probabil nu se bracona atat...razvan m. scrie:De cand au crapat industriile poluante ale lui Ceausescu nu au mai fost otraviri, cum erau inainte de '89, cand veneau pe apa niste avati, salai, somni morti de plangeai la propriu.
Nu imi amintesc sa fi fost nici o poluare majora de vreo 15 ani incoace.
avat
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Michael va recomanda Regulamentul forumului
totusi pe vremea lui ceasca era atat de incuiata lumea .....
eu tin minte undeva cand eram pe la 12 ani cand era febra cu sarbii la noi in banat si toata lumea vroia guma de mestecat , iar un cunoscut a primit o guma gratis de la ei , si tot mestek el de zor , da cica ba e cam tare guma asta si nu prea are aroma si sarbii care i-au dat-o se cracanau de ras si scoate asta guma din gura si preafrumoasa lui guma era un prezervativ .... hehehehe
in domeniu de scule de pescuit era totul de top ....
ce rau mi pare dupa ceasca
asta a fost asa offtopic , scuze
eu tin minte undeva cand eram pe la 12 ani cand era febra cu sarbii la noi in banat si toata lumea vroia guma de mestecat , iar un cunoscut a primit o guma gratis de la ei , si tot mestek el de zor , da cica ba e cam tare guma asta si nu prea are aroma si sarbii care i-au dat-o se cracanau de ras si scoate asta guma din gura si preafrumoasa lui guma era un prezervativ .... hehehehe
in domeniu de scule de pescuit era totul de top ....
ce rau mi pare dupa ceasca
asta a fost asa offtopic , scuze
yy
asa,.. sa revenim la avat, a pescuit cineva cu mulineta avat?
nostalgic aa?
-
Cucu Ionel
- senior

Nu numai Muresul arata bine acum,s-a inmultit foarte mult avatul si pe Siret de cand nu-l mai polueaza Suceava sau Bucecea.In timpul lui nea Nicu prindea-i caras,porcusori,ceva crap dar si clean.Acum este mult avat,salau.Am prins avat in special la rotative Effzett,modele argintii sau verzi,purtate la suprafata,in zona atacurilor. :wink:
glodeniu e oka eu m-am dus mai ales la gratarVectrex94 scrie:sirJONES,la Razboieni umbli dupa avat?? Nu-i cam departe? Nu cunosc locul,dar sunt si prin apropierea orasului locuri minunate.
Eu(noi) frecventez/am zona Glodeni-Iernut. La Glodeni este un loc,unde-i podul o iei la stanga,te duci 1km,si la o apa mai linistita,acolo am vazut atacuri mari de avat.Sunt acolo pietre mari, au unde sa se ascunda,sunt exemplare mari,100%.N-am prins acolo,numai am agatat...
Si la Sangeorgiu de Mures,mai aproape de oras,dupa 7 Plopi cu 2 km este o insula(nu prima,a doua). Acolo frate,sunt avatai de nota 10.De cand umblu acolo numai pe un baiat am vazut sa pescuiasca la avat (ma rog,spinning).Umbla multi acolo la scobar,nadesc,pestisorii se apropie,s-apai dai bataie.Odata pescuiam acolo si unul cu scobaritul m-a chemat acolo sa scot 'bestia' de acolo ca nu poate sa pescuiasca.Bineinteles dupa 30 min am abandonat,m-am dus la alt loc....