pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Michael
- Moderator

razvan m. scrie:De cand au crapat industriile poluante ale lui Ceausescu nu au mai fost otraviri, cum erau inainte de '89, cand veneau pe apa niste avati, salai, somni morti de plangeai la propriu.
Nu imi amintesc sa fi fost nici o poluare majora de vreo 15 ani incoace.
...si totusi pe vremea lui ceasca,era peste mult mai mult ca si acum,probabil nu se bracona atat...

-
Calone
- veteran

totusi pe vremea lui ceasca era atat de incuiata lumea .....
eu tin minte undeva cand eram pe la 12 ani cand era febra cu sarbii la noi in banat si toata lumea vroia guma de mestecat , iar un cunoscut a primit o guma gratis de la ei , si tot mestek el de zor , da cica ba e cam tare guma asta si nu prea are aroma si sarbii care i-au dat-o se cracanau de ras si scoate asta guma din gura si preafrumoasa lui guma era un prezervativ .... hehehehe
in domeniu de scule de pescuit era totul de top ....
ce rau mi pare dupa ceasca
asta a fost asa offtopic , scuze
-
razvan m.
- veteran

-
Daca nu te-as cunoaste as crede ca esti high. Dar cum te cunosc... stiu ca esti in starea ta obisnuita

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
gemba111
- utilizator constant

ma bucur sa aud ca prin partile Aradului Muresul se prezinta bine
Aste ne da si noua un pic de speranta de mai bine, ca mai rau de atit nu se mai poate.
Chiar acum am ajuns acasa de la pescuit. FINTINA.
-
razvan m.
- veteran

-
Bine, acuma iarna asa-i si aici, stai linistit. Am fost si eu azi dupa amiaza putin la Mures. Nu se putea pescui ca ighetza apa pe fir. Chiar ma intrebam retoric unde or fi toti pestii aia pe care ii vezi vara...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
noname
- veteran

-
asa,.. sa revenim la avat, a pescuit cineva cu mulineta avat?

nostalgic aa?
-
gemba111
- utilizator constant

anul asta am fost de trei ori acelas rezultat
-
gemba111
- utilizator constant

da si sunt (erau) foarte proaste, cel putin la spining.
-
Cucu Ionel
- senior

Nu numai Muresul arata bine acum,s-a inmultit foarte mult avatul si pe Siret de cand nu-l mai polueaza Suceava sau Bucecea.In timpul lui nea Nicu prindea-i caras,porcusori,ceva crap dar si clean.Acum este mult avat,salau.Am prins avat in special la rotative Effzett,modele argintii sau verzi,purtate la suprafata,in zona atacurilor. :wink:
-
JONES
- veteran

-
Vectrex94 scrie:sirJONES,la Razboieni umbli dupa avat?? Nu-i cam departe? Nu cunosc locul,dar sunt si prin apropierea orasului locuri minunate.
Eu(noi) frecventez/am zona Glodeni-Iernut. La Glodeni este un loc,unde-i podul o iei la stanga,te duci 1km,si la o apa mai linistita,acolo am vazut atacuri mari de avat.Sunt acolo pietre mari, au unde sa se ascunda,sunt exemplare mari,100%.N-am prins acolo,numai am agatat...
Si la Sangeorgiu de Mures,mai aproape de oras,dupa 7 Plopi cu 2 km este o insula(nu prima,a doua). Acolo frate,sunt avatai de nota 10.De cand umblu acolo numai pe un baiat am vazut sa pescuiasca la avat (ma rog,spinning).Umbla multi acolo la scobar,nadesc,pestisorii se apropie,s-apai dai bataie.Odata pescuiam acolo si unul cu scobaritul m-a chemat acolo sa scot 'bestia' de acolo ca nu poate sa pescuiasca.Bineinteles dupa 30 min am abandonat,m-am dus la alt loc....

glodeniu e oka eu m-am dus mai ales la gratar

si am vazut loviturile de care spui dar pesti nu prea pins decat pana la 500 grame , balenele care sar sa rupa malul cum simt ceva agitatie de rotativa sau de plastic imediat inceteaza sa mai umble. la fel si sangeorigiu