Acum 40 de ani nu erau salai in Franta. Acum sunt peste tot. Acum treizeci de ani nu erau somni. Acum au invadat toate apele. In present abia a aparut avatul in est. In zece ani cred ca va fi peste tot. Si nu ma pling.
avat
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
ei vezi, la noi e invers... in 10 ani nu va mai fi nimictudor scrie:Pai ce sa fac daca ei vin singuri ?![]()
Acum 40 de ani nu erau salai in Franta. Acum sunt peste tot. Acum treizeci de ani nu erau somni. Acum au invadat toate apele. In present abia a aparut avatul in est. In zece ani cred ca va fi peste tot. Si nu ma pling.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Apai aca nici avat nu este la noi....cred ca este rapitorul cel mai bine reprezentat pe toate raurile....Adi_ si tocmai tu sa spui una ca asta....ca era sa ne taiem amandoi venele la piatra ....aia....uitashi?!!
las ca vine caldurili sa vezi ce
...cred ca nu m-am luat de mul doza de peste...ma scuzati! 
Adeline, nu ma refeream dneaparat la avat. De exemplu salau... chiar somn. Si daca ma refer strict la Dunare, in halul in care se curenteaza, chiar nu stiu ce o sa mai ramana.
Si ma refer si la pastrav, si la stiuca, la pesti in general...
raman la ideea ca e trista situatia...
oare numai mie mi se intampla sa fac o gramada de iesiri fara sa prins pestele vizat?

Si ma refer si la pastrav, si la stiuca, la pesti in general...
raman la ideea ca e trista situatia...
oare numai mie mi se intampla sa fac o gramada de iesiri fara sa prins pestele vizat?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski