avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu ai incercat la buldo?Cred ca e mult mai potrivit ptr avat mai ales vara,avand in vedere ca vaneaza la suprafata?Rezultatele sunt mult mai bune ca sa nu mai vb ca e mult mai specatculos,dat fiind faptul ca poti vizualiza atacul.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
pe aici aproape toata lumea da la buldo!e un pescuit care nu cere prea multa imaginatie- parerea mea-chestia e ca ei opresc tot chiar si pe cei cit degetul.asa cum am dat eu am luat mai mari ,de 4kg cel mai mare,dar atunci nu se vedea nici un fel de activitate la suprafata.si mi-au rupt si 4 muste atunci 

Din cite imi aduc aminte , la scobar mai intii momeam si dupa aia pescuiam , iar cind terminam sau schimbam locul mai bagam cite o rotativa peste locul momit , un pic mai in jos , si s-a intimplat sa-mi intre avat nu o data . M-au lovit si la varga , dar de obicei mai marunti . Eu la scobar pescuiam mai mult in decembrie , ianuarie si februarie .
Deci , daca vede ca se ridica vreun stationar si pleaca , ar putea face citeva lanseuri pe zona . In mod sigur acolo este maruntis adunat .
Fir Intins!!!
Deci , daca vede ca se ridica vreun stationar si pleaca , ar putea face citeva lanseuri pe zona . In mod sigur acolo este maruntis adunat .
Fir Intins!!!
Am vazut pe canalul de fuga de la Beresti,niste "pescari" care dadaeau la buldo.Luau cate 2-3 avatei odata si retineau tot.Eu preferam sa pescuiesc pe baraj,acolo luam avat mai frumos si evitam "compania aleasa".
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Niciodata nu am reusit sa prind avat iarna .Iam dat de toate nu vrea cu toate ca este fabulos de mult.Cu ce reusiti sa-l pacaliti
Mint am luat acu vreo doi ani prin luna februarie unul la vreo 3 kg dar de atunci nimic. NICK trimite-mi si mie citeva modele de streamere ( foto binentles).Spuneai ca vii prin martie pe aici sa nu uiti sa iei citeva modele sa le vad si eu poate facem si o partida de avat daca se dezgheata.Am inteles ca aveti o echipa de baieti super , sper sa reusesc sa ajung si eu in primavara pe acolo daca nu deranjez binenteles.

-
- utilizator nou
avat
salut tuturor
parerea mea este k avatul este un peste care ,dak ii urmaresti atent si cu rabdare comportamentul in mediul in care se desfasoara,il poti pacali fara prea mare efort.Totul depinde de vigilenta pescarului si de atentia pe care o acorda detaliilor.Dupa parerea mea voblerul face pescuitul avatului,un adevarat deliciu,cam in orice perioada.Am auzit si am vazut multe variante de pescuit la avat,dar am demonstrat tuturor din zona k voblerul este sfint(avati maricei zic eu-3.5...6kg)bineinteles mai multi.
salutare tuturor si fir intins
parerea mea este k avatul este un peste care ,dak ii urmaresti atent si cu rabdare comportamentul in mediul in care se desfasoara,il poti pacali fara prea mare efort.Totul depinde de vigilenta pescarului si de atentia pe care o acorda detaliilor.Dupa parerea mea voblerul face pescuitul avatului,un adevarat deliciu,cam in orice perioada.Am auzit si am vazut multe variante de pescuit la avat,dar am demonstrat tuturor din zona k voblerul este sfint(avati maricei zic eu-3.5...6kg)bineinteles mai multi.
salutare tuturor si fir intins