avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
avat
Nu am vrut sa ma laud,dar daca am fost interpretat gresit,nu e nimic.Cam greu de crezut, nu condamn pe nimeni,dar este realitate.Imi pare rau,ca nu am poze ,dar asta este.Nu am stat de foto,dar ms ca m-ati ambitionat. 

nu stiu cum o fi sa ai in fir un avat de 6 kg,cu echipament de spinning....eu abia am scos unul de 4.6 kg la echpament de stationar-live bait.....pe vremuri 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Re: avat
Nu, nu, stai, nu te enerva, ca eu nu te-am ambitionat.....nu tre' sa iti faci ambiti de astea prostesti!!!! .....nu vreau sa zici ca din cauza mea....pilula scrie:Nu am vrut sa ma laud,dar daca am fost interpretat gresit,nu e nimic.Cam greu de crezut, nu condamn pe nimeni,dar este realitate.Imi pare rau,ca nu am poze ,dar asta este.Nu am stat de foto,dar ms ca m-ati ambitionat.

Eu te rog sa te linstesti!!!

eu nu-s pescar Adeline,ma dau si eu pe forumul asta ca ma plictisesc de prea mult timp liberAdelin scrie:
Oau, hai ca asta e buna, pai tu acum abia ne zici ca esti pescar?!!!!![]()
![]()
![]()
FELICITARI!!!![]()
![]()
![]()

mai Adi,mai...vorbeam din privinta mea,eu la spinning am folosit pana acum numai scule light/moderate,nu ma vedeam sa scot ceva mare cu sculele folosite pana acum.Adi_ scrie:mai Michael:
1. pai ce are echipamentul de spinning?
2. ce pesti speri tu sa prinzi la spinning? pana la ce greutate?![]()
scuze, dar n-am prea inteles remarca ta...
Nu tre' sa ataci asa repede,dar si acum cand imi aduc aminte cam ce scheme mi-a facut avatul ala de 4.6 kg...

si aveam scule heavy atunci.
Michael, eu nu atac. Dar ai zis "echipament de spinning". Nu ai preciazat "echipament light". La "echipament de spinning" se prind si somni de 20 kile, etc. Echipamentul il adaptezi dupa pestii vizati. Iar daca se intampla sa-ti intre unu mai mare la echipament "mai light" decat ce ar trebui... asta e... incerci sa vezi cat te pricepi 

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski