avat

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cornaciu_k
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cornaciu_k » 16 Ian 2006, 20:06

Incearca cu mai multe rotative mici daca nu merge pune o oscilanta da la meps argintie asta poate sa fie marisoara sau un shar alb cu jig negru si recupereaza liniar si tinel nemiscat in curen daca este " nu uita avatul isi digera o masa in 4 ore maxim"

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 17 Ian 2006, 10:15

eu am incercat un jid cu shad turnat de storm modelul de un fel de saltwater bass sau asa ceva oricum arata ca un bibanel.

nici un avat nu i-a dat atentie , cu toate ca l-am tinut in curent si bataia era regulata si asa mai departe . e adevarat ca era destul de tulbure apa asa ca poate venea dupa rotativa din cauza vibratiilor.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 17 Ian 2006, 12:13

Nici unul dintre voi nu a vorbit de faptul ca sunt zile cand pestele nu mananca nici de-al draq.
Singura solutie e sa ii arunci niste bani sa isi cumpere el ce vrea!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 17 Ian 2006, 13:08

Jonin scrie:Singura solutie e sa ii arunci niste bani sa isi cumpere el ce vrea!
:lol: :lol:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 18 Ian 2006, 10:39

La noi sa zice ca daca nu merge cu carligul incerca cu dinamitul.

super faza cu bani , aici ai fost pe faza ca nu odata mi s-a intamplat sa pescuiesc 10 ore nonstop pe o vreme frumoasa intr-o apa limpede si da nu traga nici macar unul.

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 21 Ian 2006, 17:39

sirJONES,la Razboieni umbli dupa avat?? Nu-i cam departe? Nu cunosc locul,dar sunt si prin apropierea orasului locuri minunate.

Eu(noi) frecventez/am zona Glodeni-Iernut. La Glodeni este un loc,unde-i podul o iei la stanga,te duci 1km,si la o apa mai linistita,acolo am vazut atacuri mari de avat.Sunt acolo pietre mari, au unde sa se ascunda,sunt exemplare mari,100%.N-am prins acolo,numai am agatat...

Si la Sangeorgiu de Mures,mai aproape de oras,dupa 7 Plopi cu 2 km este o insula(nu prima,a doua). Acolo frate,sunt avatai de nota 10.De cand umblu acolo numai pe un baiat am vazut sa pescuiasca la avat (ma rog,spinning).Umbla multi acolo la scobar,nadesc,pestisorii se apropie,s-apai dai bataie.Odata pescuiam acolo si unul cu scobaritul m-a chemat acolo sa scot 'bestia' de acolo ca nu poate sa pescuiasca.Bineinteles dupa 30 min am abandonat,m-am dus la alt loc.... :)

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 21 Ian 2006, 21:41

din pacate in zona noastra pescuitul este cam compromis.
poluare in primul rind,modiificari la albia riului,cind nu sunt inundatii un debit foarte scazut,saracu peste nu are o gaura unde sa se ascunda
sa nu mai vorbim de fenomenul devenit sport local pescuitul cu mina in perioada de prohibitie,si nu in ultimul rind o nepasare totala din parte asociatiei din mures.

draga sir jones sar putea ca la anul sa ne scoatem permisul numai din obisnuinta asa ca de nostalgie sa ne adunam din cind in cind pe malul muresului si sa povestim ca odata de mult.....................

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 22 Ian 2006, 11:57

@gemba111 din pacate ce zici tu este valabil si prin alte parti, nu numai pe mures
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

noname
veteran
veteran

hjygy

Mesaj de noname » 22 Ian 2006, 12:04

aici ai fost pe faza ca nu odata mi s-a intamplat sa pescuiesc 10 ore nonstop pe o vreme frumoasa intr-o apa limpede si da nu traga nici macar unul.
chiar 10 nu, da 6-7 tot am stat si n-am simtit tensiune in fir decat la ragalii, ciudata vietate, hai ca inteleg.. e tulbure tare, creste apa, e prea rece, e prea cald, dar era apa scazuta si lipede, temperatura buna,.. si nu aveam pe ce da vina... am incercat cu toate marimile de rotative, voblere, recunosc nu aveam la mine poppere si muste.... ca mereu cand n-ai ceva crezi ca la alea ar fi mers....

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Ian 2006, 12:07

Nu stiu cum e la Targu Mures, dar aici in Arad Muresul arata mult mai bine decat inainte. De cand au crapat industriile poluante ale lui Ceausescu nu au mai fost otraviri, cum erau inainte de '89, cand veneau pe apa niste avati, salai, somni morti de plangeai la propriu.
Nu imi amintesc sa fi fost nici o poluare majora de vreo 15 ani incoace. Si Muresul tine peste, slava Domnului. Numai sa fie cine sa-l prinda...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns