avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
eu am incercat un jid cu shad turnat de storm modelul de un fel de saltwater bass sau asa ceva oricum arata ca un bibanel.
nici un avat nu i-a dat atentie , cu toate ca l-am tinut in curent si bataia era regulata si asa mai departe . e adevarat ca era destul de tulbure apa asa ca poate venea dupa rotativa din cauza vibratiilor.
nici un avat nu i-a dat atentie , cu toate ca l-am tinut in curent si bataia era regulata si asa mai departe . e adevarat ca era destul de tulbure apa asa ca poate venea dupa rotativa din cauza vibratiilor.
sirJONES,la Razboieni umbli dupa avat?? Nu-i cam departe? Nu cunosc locul,dar sunt si prin apropierea orasului locuri minunate.
Eu(noi) frecventez/am zona Glodeni-Iernut. La Glodeni este un loc,unde-i podul o iei la stanga,te duci 1km,si la o apa mai linistita,acolo am vazut atacuri mari de avat.Sunt acolo pietre mari, au unde sa se ascunda,sunt exemplare mari,100%.N-am prins acolo,numai am agatat...
Si la Sangeorgiu de Mures,mai aproape de oras,dupa 7 Plopi cu 2 km este o insula(nu prima,a doua). Acolo frate,sunt avatai de nota 10.De cand umblu acolo numai pe un baiat am vazut sa pescuiasca la avat (ma rog,spinning).Umbla multi acolo la scobar,nadesc,pestisorii se apropie,s-apai dai bataie.Odata pescuiam acolo si unul cu scobaritul m-a chemat acolo sa scot 'bestia' de acolo ca nu poate sa pescuiasca.Bineinteles dupa 30 min am abandonat,m-am dus la alt loc....
Eu(noi) frecventez/am zona Glodeni-Iernut. La Glodeni este un loc,unde-i podul o iei la stanga,te duci 1km,si la o apa mai linistita,acolo am vazut atacuri mari de avat.Sunt acolo pietre mari, au unde sa se ascunda,sunt exemplare mari,100%.N-am prins acolo,numai am agatat...
Si la Sangeorgiu de Mures,mai aproape de oras,dupa 7 Plopi cu 2 km este o insula(nu prima,a doua). Acolo frate,sunt avatai de nota 10.De cand umblu acolo numai pe un baiat am vazut sa pescuiasca la avat (ma rog,spinning).Umbla multi acolo la scobar,nadesc,pestisorii se apropie,s-apai dai bataie.Odata pescuiam acolo si unul cu scobaritul m-a chemat acolo sa scot 'bestia' de acolo ca nu poate sa pescuiasca.Bineinteles dupa 30 min am abandonat,m-am dus la alt loc....

din pacate in zona noastra pescuitul este cam compromis.
poluare in primul rind,modiificari la albia riului,cind nu sunt inundatii un debit foarte scazut,saracu peste nu are o gaura unde sa se ascunda
sa nu mai vorbim de fenomenul devenit sport local pescuitul cu mina in perioada de prohibitie,si nu in ultimul rind o nepasare totala din parte asociatiei din mures.
draga sir jones sar putea ca la anul sa ne scoatem permisul numai din obisnuinta asa ca de nostalgie sa ne adunam din cind in cind pe malul muresului si sa povestim ca odata de mult.....................
poluare in primul rind,modiificari la albia riului,cind nu sunt inundatii un debit foarte scazut,saracu peste nu are o gaura unde sa se ascunda
sa nu mai vorbim de fenomenul devenit sport local pescuitul cu mina in perioada de prohibitie,si nu in ultimul rind o nepasare totala din parte asociatiei din mures.
draga sir jones sar putea ca la anul sa ne scoatem permisul numai din obisnuinta asa ca de nostalgie sa ne adunam din cind in cind pe malul muresului si sa povestim ca odata de mult.....................
- ravenheart
- veteran
@gemba111 din pacate ce zici tu este valabil si prin alte parti, nu numai pe mures
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
hjygy
chiar 10 nu, da 6-7 tot am stat si n-am simtit tensiune in fir decat la ragalii, ciudata vietate, hai ca inteleg.. e tulbure tare, creste apa, e prea rece, e prea cald, dar era apa scazuta si lipede, temperatura buna,.. si nu aveam pe ce da vina... am incercat cu toate marimile de rotative, voblere, recunosc nu aveam la mine poppere si muste.... ca mereu cand n-ai ceva crezi ca la alea ar fi mers....aici ai fost pe faza ca nu odata mi s-a intamplat sa pescuiesc 10 ore nonstop pe o vreme frumoasa intr-o apa limpede si da nu traga nici macar unul.
Nu stiu cum e la Targu Mures, dar aici in Arad Muresul arata mult mai bine decat inainte. De cand au crapat industriile poluante ale lui Ceausescu nu au mai fost otraviri, cum erau inainte de '89, cand veneau pe apa niste avati, salai, somni morti de plangeai la propriu.
Nu imi amintesc sa fi fost nici o poluare majora de vreo 15 ani incoace. Si Muresul tine peste, slava Domnului. Numai sa fie cine sa-l prinda...
Nu imi amintesc sa fi fost nici o poluare majora de vreo 15 ani incoace. Si Muresul tine peste, slava Domnului. Numai sa fie cine sa-l prinda...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.