avat

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Mar 2006, 16:00

Andrei scrie:Am incercat si nu prea imi place. Am avut prea multe rateuri cand am incercat, si nu merita pt 1-2avati ce-i nimeresti la vf batului. :P
Eu va pup, ca maine is la pescuit! :lol: Nu mai intru pe topicu asta(pan nu ma intorc) ca dupa acest mesaj sigur sar cateva urari de baftalo si noroc :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hai FIR INTINS TUTUROR!

Sa ai MUUUUUUUULTA BAAAAAAFTA!!!! :twisted:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 18 Mar 2006, 17:07

Ptr. toti " Toma necredinciusu' " de pe topic:
Pilula este TATICUL avatilor si confirm faptul ca atunci cand are chef face ce vrea cu avatii. Bucati la 2-3kg prinde fercvent. Cand o sa ajungeti sa evitati locurile unde se prinde avat de 1 - 1,5kg, din cauza ca veti considera ca va pirdeti vremea, atunci sa spuneti ce vreti. Pilula poate sa aseze orice pescar de spinning intr-un vad "dupa ochi" si sa-i garanteze 7-8 bucati destul de frumoase pentru un incepator si chiar pentru unul cu experienta. Isi face singur voblerele ptr. avat si, credeti-ma, asa cum am mai spus in urma cu cateva luni pe forum, voblerele de la el mi-au salvat vara. Este baiat de treaba :twisted: si decat sa-l contraziceti si sa-l ironizati, mai bine rugati-l sa va faca doua voblere (daca o sa stati la rand) si sa va mai dezvaluiasca cateva din secretele pescuitului la avat. Parerea mea... 8) (Expresie sub licenta Nicu Vacaroiu) :P

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 20 Mar 2006, 07:31

salutare

am fost ieri la o iesire pe mures la targu-mures,

apa rezonabila si ca culoare si ca debit dar FRATILOR era rece ca gheata.

oricum mi-am testat scule (helic-de berti cea mai interesanta), si am reglat la voblere de m-a durut mana (prima data in viata cand fac asa ceva)-ca sa nu m-a creada adelin prea puritanist.

miscare minima la suprafata (totusi am vazut una), dar merita incercat.

noname
veteran
veteran

llk

Mesaj de noname » 20 Mar 2006, 14:37

si eu le probam sambata intr-o baltoaca de la tara(loco) tare era faza ca dupa ce explicam ca probez voblere ma intrebau daca am prins ceva :)chiar unul m-a intrebat de caracude :roll:

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 20 Mar 2006, 15:48

Si eu am iesit sambata,tot asa sa-mi verific sculele si am si avut o agatatura(din fericire am reusit sa scot voblerul dintr-o creanga) :)

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 23 Mar 2006, 15:59

Urmariti bancurile de obleti (eu le ajut putin cu niste coji de paine aruncate la distanta) si incercati niste voblere de 5-7 cm, forma de oblete, dar culoare neagra! :mrgreen:
P.S. Nu pricep de ce sunt doua topicuri cu acelasi subiect... :roll:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Mar 2006, 16:03

hai mare Vanator zii manevra despre culoare neagra!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 23 Mar 2006, 16:25

Bai Ove, lasa-ma dreaq k nu mai stiu pe ce topic sa raspund :roll: Tu nu vezi ca sunt doua la fel?!?
Ptr. cei mai mari si cu experienta moderatori de pe net: inchideti, va rog din adancul inimioarei mele, asa cum ati mai procedat si cu alte ocazii (chiar daca uneori nu era cazu' :twisted: ) unul dintre cele doua topicuri "avat" si daca sunteti extraordinar de amabili, copiati, dar nu il lasati pe toasu' Paul sa procedeze, textele post-urilor dintr-un topic in celalalt. Exprimati-va si manifestati-va puterea cu care ati fost investiti. Acum este ocazia voastra!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 23 Mar 2006, 16:49

vezi vanatorule? exact despre asta era vorba mai demult, ca nou-venitii pe forum deschid o gramada de topicuri cu acelasi subiect!!!!! :wink: :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Mar 2006, 17:13

care-s aia Adi_? :?:

Scrie răspuns