pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

Sa ai MUUUUUUUULTA BAAAAAAFTA!!!!

-
vanatoruldepesti
- veteran

Ptr. toti " Toma necredinciusu' " de pe topic:
Pilula este
TATICUL avatilor si confirm faptul ca atunci cand are chef face ce vrea cu avatii. Bucati la 2-3kg prinde fercvent. Cand o sa ajungeti sa evitati locurile unde se prinde avat de 1 - 1,5kg, din cauza ca veti considera ca va pirdeti vremea, atunci sa spuneti ce vreti. Pilula poate sa aseze orice pescar de spinning intr-un vad "dupa ochi" si sa-i garanteze 7-8 bucati destul de frumoase pentru un incepator si chiar pentru unul cu experienta. Isi face singur voblerele ptr. avat si, credeti-ma, asa cum am mai spus in urma cu cateva luni pe forum, voblerele de la el mi-au salvat vara. Este baiat de treaba

si decat sa-l contraziceti si sa-l ironizati, mai bine rugati-l sa va faca doua voblere (daca o sa stati la rand) si sa va mai dezvaluiasca cateva din secretele pescuitului la avat. Parerea mea...

(Expresie sub licenta Nicu Vacaroiu)

-
JONES
- veteran

-
salutare
am fost ieri la o iesire pe mures la targu-mures,
apa rezonabila si ca culoare si ca debit dar FRATILOR era rece ca gheata.
oricum mi-am testat scule (helic-de berti cea mai interesanta), si am reglat la voblere de m-a durut mana (prima data in viata cand fac asa ceva)-ca sa nu m-a creada adelin prea puritanist.
miscare minima la suprafata (totusi am vazut una), dar merita incercat.
-
noname
- veteran

-
si eu le probam sambata intr-o baltoaca de la tara(loco) tare era faza ca dupa ce explicam ca probez voblere ma intrebau daca am prins ceva :)chiar unul m-a intrebat de caracude

-
juventinu88
- utilizator constant

-
Si eu am iesit sambata,tot asa sa-mi verific sculele si am si avut o agatatura(din fericire am reusit sa scot voblerul dintr-o creanga)

-
vanatoruldepesti
- veteran

Urmariti bancurile de obleti (eu le ajut putin cu niste coji de paine aruncate la distanta) si incercati niste voblere de 5-7 cm, forma de oblete, dar culoare neagra!
P.S. Nu pricep de ce sunt doua topicuri cu acelasi subiect...

-
andrei-ovidiu
- veteran

-
hai mare Vanator zii manevra despre culoare neagra!
-
vanatoruldepesti
- veteran

Bai Ove, lasa-ma dreaq k nu mai stiu pe ce topic sa raspund

Tu nu vezi ca sunt doua la fel?!?
Ptr. cei mai mari si cu experienta moderatori de pe net: inchideti, va rog din adancul inimioarei mele, asa cum ati mai procedat si cu alte ocazii (chiar daca uneori nu era cazu'
) unul dintre cele doua topicuri "avat" si daca sunteti extraordinar de amabili, copiati, dar nu il lasati pe toasu' Paul sa procedeze, textele post-urilor dintr-un topic in celalalt. Exprimati-va si manifestati-va puterea cu care ati fost investiti. Acum este ocazia voastra!
-
Adi_
- veteran

vezi vanatorule? exact despre asta era vorba mai demult, ca nou-venitii pe forum deschid o gramada de topicuri cu acelasi subiect!!!!!

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski