avat

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Mar 2006, 17:43

l-ai vazut ? :)

deci, pescuitul la avat inseamna aproape intotdeauna pescuit dupa avati in hranire, deci naluca ajunge mereu in mijlocul bancului de obleti :lol: :lol:

mai rar pescuim dupa avat cand nu sare
eu, cand nu sare avatul, prefer sa dau pe fund dupa salau

p5ih0
veteran
veteran

sa merg sau sa nu merg ... that is the question !!!!

Mesaj de p5ih0 » 04 Mai 2006, 22:44

ADELIN, cum e tata , ai luat vreunu acu recent, unu care merita zis nu ... :P chiar vreu sa merg sambata dupa el (avatu) si nush daca a inceput sa mance, daca a terminat de depus - fecundat alea alea ceo mai face el prin apa.... astept cu nerabdare un raspuns nu numa de la tine ... care mai stiti ceva ..plz ziceti ca nu vreau sa merg dejaba , ca unde vreu eu sa merg nu prea pot sa mai dau si la altceva ca nu prea e ...

merci mult

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Mai 2006, 22:49

A inceput, du-te linistit
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 05 Mai 2006, 00:20

a inceput de mult tatae.............adelin e pus pe salai :( nush ce l-a apucat de a lasat avatii in pace anu asta. Cred ca nu-i mai plac :lol: :lol: cum ii placeau inainte :roll: :roll:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 05 Mai 2006, 07:31

@p5iho
unde te duci la avat pe langa brasov? Pe olt ... sau..........

Adelin
Moderator
Moderator

Re: sa merg sau sa nu merg ... that is the question !!!!

Mesaj de Adelin » 05 Mai 2006, 08:09

p5ih0 scrie:ADELIN, cum e tata , ai luat vreunu acu recent, unu care merita zis nu ... :P chiar vreu sa merg sambata dupa el (avatu) si nush daca a inceput sa mance, daca a terminat de depus - fecundat alea alea ceo mai face el prin apa.... astept cu nerabdare un raspuns nu numa de la tine ... care mai stiti ceva ..plz ziceti ca nu vreau sa merg dejaba , ca unde vreu eu sa merg nu prea pot sa mai dau si la altceva ca nu prea e ...

merci mult
Mai, de mancat mananca sigur, dar nu am avut eu timp de el, fiindca am fost "deturnat" inspre salai....si sti cum e, cand ai si rezultate...dar promit sa ma ocup si de tata avatilor cat mai curand! :wink:

vladcs
junior
junior

Mesaj de vladcs » 05 Mai 2006, 08:30

Si eu vreau sa stiu unde e avat in zona Bv. Si ce locuri de spining gasesc in zona (cu clean, eventual salau...)
vlad

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 05 Mai 2006, 09:40

Andrei scrie:@p5iho
unde te duci la avat pe langa brasov? Pe olt ... sau..........
salut Andrei!

in zona Brasov noi mergem mai mult pe canale de fuga ale barajelor...dar este un loc unde se ia bine si intre baraje adica la Ucea nu stiu daca ai auzit... :roll:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 05 Mai 2006, 09:46

si acum patru zile chiar am fost acolo pe locul acela si am dat cu tot ce aveam in trusa dar din pacate nimic ! se pare ca nu era acolo nu era nici o miscare in suprafata ...sa fie oare prea rece apa sau de ce? chiar nu-mi explic :roll:
anu trecut, nu chiar pe vremea asta am luat acolo 22de kg eu cu inca cineva (vezi poza) :lol:

p5ih0
veteran
veteran

:)

Mesaj de p5ih0 » 05 Mai 2006, 09:50

mai Mirescule tu n-ai somn dimineata... :P hai ca va raspuns sprosalmorapala la intrebari ... si care vreti sa dati o tura prin zona in care dam noi ... cu mare placere va dam sfaturi . sambata merg eu sa vad cum e "los oltus" si cand ajung acasa va spun si rezultatele. :D

Scrie răspuns