avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- vanatoruldepesti
- veteran
ptr. Florin M: Nu-i o regula cu momirea obletilor, dar de cateva ori (5-6), pe vreme asemanatoare cu aceasta, mi-a iesit. De cate ori fac asta, imi vine in minte CD-ul cu Rapala in care pescarul arunca voblerul intr-un banc de pesti si il "joaca" odata cu acestia, iar rapitorul loveste exact voblerul, alegandu-l din tot bancul ce cred ca avea 100 de pesti! Ce sa fac, cand simt ca nu merge treaba, mai rcurg si eu la cate un mic truc
ptr. Adi_: intrebarile care par stupide si plictisitoare sunt una, iar doua topicuri identice pe aceeasi pagina a site-ului sunt alta...
Apropos, poate vrei sa iti arat cum arata mesageria mea privata!
Vezi ca se termina prohibitia in lacurile de munte in curand. Iti faci bagaju', mai iei pe cineva cu tine ca sa nu te plictisesti pe drum si apari la Valcea ca sa mergem la Vidra.

ptr. Adi_: intrebarile care par stupide si plictisitoare sunt una, iar doua topicuri identice pe aceeasi pagina a site-ului sunt alta...

E cam naspa daca voi ati reusit si eu ..... 
Eu nu am incercat ca metoda de pescuit la spining .... cand pescuiam la scobar ma enervau avatii care veneau in zona si daca aveam un bat pt naluci mai dadeam la vobler, adevarat ca nu prea am rabdare si daca dadeam de 10-20 de ori nu mai incercam si reveneam la batul de scobar.
Dar daca ziceti voi ...... cred ca tr sa mai insist.

Eu nu am incercat ca metoda de pescuit la spining .... cand pescuiam la scobar ma enervau avatii care veneau in zona si daca aveam un bat pt naluci mai dadeam la vobler, adevarat ca nu prea am rabdare si daca dadeam de 10-20 de ori nu mai incercam si reveneam la batul de scobar.
Dar daca ziceti voi ...... cred ca tr sa mai insist.
am inteles vanatorule. n-am nimic cu cei care intreaba, chiar daca intrabarile pot fi stupide. asa am fost fiecare dintre noi. problema e cand n-au chef sa citeasca si deschid 10 topicuri cu acelasi subiect. nu mai sti in care sa le raspunzi, vezi cazul tau
cat despre Vidra, mai putin si sper sa fim pe lac

cat despre Vidra, mai putin si sper sa fim pe lac

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- veteran