As avea nevoie de cateva sfaturi

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Ian 2010, 18:22

grecu scrie:poate omu se referea la cele mai bune scule voblere si nuante din punctul lui de vedere nu general . acuma fiecare are sculele sau vobleru lui preferat :wink:
dom psiholog... esti beat ?

citeste ce a scris in mod repetat !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Ian 2010, 18:28

si nu mai pomeni de galeri foto caci alea nu spun totul
Exista un mare adevar in aceasta afirmatie. :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Ian 2010, 18:28

cele mai bune scule sunt ale mele!cele mai bune voblere sunt ale mele!sunt si cel mai bun pescar dintre voi!voi pentru mine ca si pescari nu insemnati nimic!are cineva ceva impotriva?si nu am nici galerie cu capturi(sic).a si stiu sa apreciez cel mai bine acest hoby1.fara patima si fara sa ma tavalesc pe jos de oftica ca ar fi unul mai bun sau cu scule mai bune.bai fratilor dati-va seama la bautura!ce naiba?ma mir ca mai exista pe ape echipe din doi sau trei pescari si nu sunt singuratici si individualisti! :cry: :cry:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 08 Ian 2010, 18:30

grecu scrie:poate omu se referea la cele mai bune scule voblere si nuante din punctul lui de vedere nu general . acuma fiecare are sculele sau vobleru lui preferat :wink:
Asta incer sa-i explic .
Ca respect puntul lui de vedere si sigur ca el prinde cel mai bine la o anumita nuanta.Dar sa decida el ca "cel mai bun vb din lume la clean -EVER"este un anumit model sau nuanta,fara a specifica in ce conditi le pescuieste.Pe ce ape.Pe ce temperaturi.Cu ce lansete,fire,etc.
Nu cred ca-i moral fata de un incepator care citeste pe site sa vada asa ceva.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 08 Ian 2010, 18:42

Domnilor, vreau sa lamurim niste lucruri...citez din ce a scris si a cerut dl. STIUCA:
"De mult timp dau la spinning in mare parte dupa clean si biban si nu prea reusesc sa intep nimic mare. Cei mai mari cleni prinsi de mine au fost la 25 cm (250g) dar maxim 1 / partida si aia rari...Daca ma puteti ajuta cu niste recomandari + plus locuri bune de pescuit la clean..."

Iar eu am incercat sa raspund, precizand ce a functionat la mine...

"Pentru clean exista cateva voblere castigatoare, pe care trebuie sa le ai in trusa: Rebel Big Ant (cel mai bun pt clean ever), Jaxon Hooper (cu portocaliu pe burta), Salmo Tiny (in special carabusul negru cu argintiu), Jaxon Tingo, Salmo Hornet, River2sea Baby, etc...la mine astea au functionat exceptional...e bine sa le ai in trusa. Mai sunt si altele, dar cu astea amintite mai sus, n-ai cum sa nu pleznesti o bestie la kil sau peste....stii vorba aia, "insist on Salmo.."

Nu stiu daca ati priceput, dar am scris acolo cum ca ".la mine astea au functionat exceptional" Bun....deci se vede...a fost un simplu sfat, pentru ca STIUCA a cerut ajutor...si cum nu pot da sfaturi in materie de stiuca, salau, somn sau avat, am considerat ca ceea ce a functionat la mine poate functiona la fel de satisfacator si la altii...a fost un sfat dat din inima, cu cea mai buna intentie, si imediat ati sarit pe mine...de ce? Nu sunt nr.1 la clean...sunt convins de asta, dar ma tratez ca sa fiu cat mai bun, e o crima asta? Nu am facut pe nimeni luzer, daca m-ati cunoaste ati sti ca nu am aere de mare si tare...de multe ori glumesc su unele exagerari, insa din textele de pe forum nu poti sa-ti dai seama cu ce intentii am scris ce-am scris... Imi pare rau pentru jignirile aduse unora din voi, si-mi pare rau si pt jignirile aduse mie de unii din voi...atat am vrut sa spun.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Ian 2010, 18:47

Mai Shimano,esti simpatic,n-are nimeni nimic cu tine ,de vina-i iarna asta timpita :wink: Altfel acuma eram cu totii la pescuit.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 08 Ian 2010, 18:48

dumitre io incercam sa calmez apele . Deja pe forumul asta se vorbeste prea putin despre pescuit

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 08 Ian 2010, 18:51

storm xxx scrie: Nu cred ca-i moral fata de un incepator care citeste pe site sa vada asa ceva.
dar este un inceput si omul poate prinde un clean :D

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Ian 2010, 18:55

Shimano,parca-i mai bine asa cum ai vb. ultima oara.Daca cineva nu are-n galerie clean nu inseamna ca habar nu are ce-i aia.Promit sa-i pun la loc pe restul :lol:
Rine,te inseli.Eu sunt cel mai bun,nu tu,ia vezi.Si pe apa merg singur ca nu-mi place sa am companie.In doi,trei deja e altceva,poate chiar chef.Iar cand o fac, o fac doar pentru anumitzi oameni ce vin in vizita. :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Ian 2010, 18:57

shimano scrie:
Iar eu am incercat sa raspund, precizand ce a functionat la mine...

"Pentru clean exista cateva voblere castigatoare, pe care trebuie sa le ai in trusa: Rebel Big Ant (cel mai bun pt clean ever)
deci e numa vina noastra... sintem noi rau voitori si intentionat interpretam gresit tot ce zici... nu ? :lol:

cu lansetele cum o ramas ?

care is cele mai bne ever ? :lol:

ps : semlecangheorghe... fara suparare... dar vorbeste in dreptul tau... si poa cind iti zice tie un pusti caruia tu i-ai putea fi tata de tactu... ai sa ma intelegi si pe mine... ok ? e o diferenta de virsta... pricepi ?

Scrie răspuns