Domnilor, vreau sa lamurim niste lucruri...citez din ce a scris si a cerut dl. STIUCA:
"De mult timp dau la spinning in mare parte dupa clean si biban si nu prea reusesc sa intep nimic mare. Cei mai mari cleni prinsi de mine au fost la 25 cm (250g) dar maxim 1 / partida si aia rari...Daca ma puteti ajuta cu niste recomandari + plus locuri bune de pescuit la clean..."
Iar eu am incercat sa raspund, precizand ce a functionat la mine...
"Pentru clean exista cateva voblere castigatoare, pe care trebuie sa le ai in trusa: Rebel Big Ant (cel mai bun pt clean ever), Jaxon Hooper (cu portocaliu pe burta), Salmo Tiny (in special carabusul negru cu argintiu), Jaxon Tingo, Salmo Hornet, River2sea Baby, etc...la mine astea au functionat exceptional...e bine sa le ai in trusa. Mai sunt si altele, dar cu astea amintite mai sus, n-ai cum sa nu pleznesti o bestie la kil sau peste....stii vorba aia, "insist on Salmo.."
Nu stiu daca ati priceput, dar am scris acolo cum ca ".la mine astea au functionat exceptional" Bun....deci se vede...a fost un simplu sfat, pentru ca STIUCA a cerut ajutor...si cum nu pot da sfaturi in materie de stiuca, salau, somn sau avat, am considerat ca ceea ce a functionat la mine poate functiona la fel de satisfacator si la altii...a fost un sfat dat din inima, cu cea mai buna intentie, si imediat ati sarit pe mine...de ce? Nu sunt nr.1 la clean...sunt convins de asta, dar ma tratez ca sa fiu cat mai bun, e o crima asta? Nu am facut pe nimeni luzer, daca m-ati cunoaste ati sti ca nu am aere de mare si tare...de multe ori glumesc su unele exagerari, insa din textele de pe forum nu poti sa-ti dai seama cu ce intentii am scris ce-am scris... Imi pare rau pentru jignirile aduse unora din voi, si-mi pare rau si pt jignirile aduse mie de unii din voi...atat am vrut sa spun.