As avea nevoie de cateva sfaturi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- storm fish
- veteran
mesaj de la shimano:
De la: shimano
La: storm xxx
Trimis: Vin 01 08, 2010 12:05 pm
Subiect: Re: Rebel Big Ant Comenteaza mesajul
Habar n-ai ce fel de pescar sunt. Citeste-mi articolele din Aventuri la Pescuit, si poate te convingi ca stiu cate ceva despre clean.
Raspuns:
Prietene eu nu m-am indoit de capacitatea ta pescareasca,daca e sa fie ceva in neregula este faptul ca tu consideri ca daca ai prins pe o apa clean mai bine cu anumit vobler sau nuanta cromatica asta nu inseamna ca ai descoperit cel mai bun vobler de clean EVER-dupa cum spuneai intr-un mesaj anterior.
Exacat ca unii care se lauda ca au descoperit mersul pe jos si apa calda.
p.s. Cu voblerele lui Bunicu(cozma) pescuiesc si acum in anumite momente si locatii.
Despre calitate sunt alti care sa-si dea cu parerea
Sunt un brand romanesc si eu sunt mandru de asta.
PUNCT.

De la: shimano
La: storm xxx
Trimis: Vin 01 08, 2010 12:05 pm
Subiect: Re: Rebel Big Ant Comenteaza mesajul
Habar n-ai ce fel de pescar sunt. Citeste-mi articolele din Aventuri la Pescuit, si poate te convingi ca stiu cate ceva despre clean.
Raspuns:
Prietene eu nu m-am indoit de capacitatea ta pescareasca,daca e sa fie ceva in neregula este faptul ca tu consideri ca daca ai prins pe o apa clean mai bine cu anumit vobler sau nuanta cromatica asta nu inseamna ca ai descoperit cel mai bun vobler de clean EVER-dupa cum spuneai intr-un mesaj anterior.
Exacat ca unii care se lauda ca au descoperit mersul pe jos si apa calda.

p.s. Cu voblerele lui Bunicu(cozma) pescuiesc si acum in anumite momente si locatii.
Despre calitate sunt alti care sa-si dea cu parerea
Sunt un brand romanesc si eu sunt mandru de asta.
PUNCT.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- kuin tauti
- veteran
lasal in pace ...
tu nu vezi ca n-ai cu cine sa discuti ?
a preferat sa raspunda cu jigniri la glume facute pe seama proclamatiilor supreme prostesti ca apoi sa-si mince singur " argumentele " in urmatoarele mesajea ... nu vezi ?
sa fleoshtit deja...
acu nu mai e vorba de cel mai bun bobler iexistent ci cele incercate de el si ce a mai gasit prin ro...
asta cu toate ca recunoste ca n-a dat nici macar cu Cozma spre iexemplu d´apoi cu EMMA si altele ...
dar culmea... maestru a ras tot !
dar in urma lui ... culmea ! tot se mai prinde peste... !
ca nah ...poate n-a cosit chiar tot...
ce kakat e ala ? te revendici ca mare vedeta si proclami prosteste scule the best si le aperi jignind si dind argumente pe care le decolorezi in urmatoru mesaj ?
dar n-ah poa ii tzine ca e spurcat la gura....
tu nu vezi ca n-ai cu cine sa discuti ?
a preferat sa raspunda cu jigniri la glume facute pe seama proclamatiilor supreme prostesti ca apoi sa-si mince singur " argumentele " in urmatoarele mesajea ... nu vezi ?
sa fleoshtit deja...
acu nu mai e vorba de cel mai bun bobler iexistent ci cele incercate de el si ce a mai gasit prin ro...

dar culmea... maestru a ras tot !

dar in urma lui ... culmea ! tot se mai prinde peste... !
ca nah ...poate n-a cosit chiar tot...

ce kakat e ala ? te revendici ca mare vedeta si proclami prosteste scule the best si le aperi jignind si dind argumente pe care le decolorezi in urmatoru mesaj ?
dar n-ah poa ii tzine ca e spurcat la gura....
Mai Shimano , nu stiu ce razi tu asa intens , insa daca zici ca bagi in locatii putin umblate si salbatice , din ce am vazut capturile tale nu is chiar asa tari . Cleni din aia prindeam cind eram putoi cu o varga de alun , 4 m de lita , da sirma , si jumate de metru de leader de fir de savinesti ! Pe vremea aia aruncai un con de pin in apa si 5 cleni sa bateau pe el . Crezi ca eram bun sau ca erau pesti in apa !
Am prins pe Iza cleni cu firu in mina , de pe rola direct si cosasi lasati sa pluteasca pe apa , 7-9 bucati peste kil era ceva normal intr-o vreme !
Ai vazut ca nucu face un fel de muguri rari prin iulie , pai si la din aia am prins cleni !
Crezi ca daca ai scris articole la o fitzuica de pescuit poti sa ni le bagi sub nas drept argumente
Pot sa scriu articole la vreo citeva reviste , da lenea ma omoara ,si tot nu o sa fie mai bun pescar decit is
Fac ceva pe articolele de revista
pricepi !
Am prins pe Iza cleni cu firu in mina , de pe rola direct si cosasi lasati sa pluteasca pe apa , 7-9 bucati peste kil era ceva normal intr-o vreme !
Ai vazut ca nucu face un fel de muguri rari prin iulie , pai si la din aia am prins cleni !
Crezi ca daca ai scris articole la o fitzuica de pescuit poti sa ni le bagi sub nas drept argumente

Fac ceva pe articolele de revista

Mah eu recunosc ca nu ma omor cu pescuitul la cleanshimano scrie:Grecu, cand zici tu, iesim pe Tarnava sau Mures, la o amicala de clean. Nu sunt eu cel mai cel, sigur am o gramada de invatat de la altii, dar am si eu descoperirile mele, si asta numai pe teren o sa se vada

Ps:apropo de cocosati , eu nu am fir mai subtire de 0,16 mm!Mono.Tine la dihanii? Ca de nu am ceva PP de 5lbs si punem o tzara de fluor...Din pasta de dinti

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Maaama!Asta-i frate!Ca am prins si eu (din gresealailie scrie:Baga-mi sa-mi bag.Pai eu cand am prins la Rapala,eram in America?De ce nu mi-o zis nimeni pana acum ca ramaneam acolo.SF scrie:Ai scris si asta la revistashimano scrie:..Rapala e pt America, nu pt apele din Romania).

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.