As avea nevoie de cateva sfaturi

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 08 Ian 2010, 11:03

Habar n-am...ala-i loc de stiuca.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 08 Ian 2010, 12:24

mesaj de la shimano: :lol: :lol:
De la: shimano
La: storm xxx
Trimis: Vin 01 08, 2010 12:05 pm
Subiect: Re: Rebel Big Ant Comenteaza mesajul
Habar n-ai ce fel de pescar sunt. Citeste-mi articolele din Aventuri la Pescuit, si poate te convingi ca stiu cate ceva despre clean.

Raspuns:
Prietene eu nu m-am indoit de capacitatea ta pescareasca,daca e sa fie ceva in neregula este faptul ca tu consideri ca daca ai prins pe o apa clean mai bine cu anumit vobler sau nuanta cromatica asta nu inseamna ca ai descoperit cel mai bun vobler de clean EVER-dupa cum spuneai intr-un mesaj anterior.
Exacat ca unii care se lauda ca au descoperit mersul pe jos si apa calda. :lol: :lol:
p.s. Cu voblerele lui Bunicu(cozma) pescuiesc si acum in anumite momente si locatii.
Despre calitate sunt alti care sa-si dea cu parerea
Sunt un brand romanesc si eu sunt mandru de asta.
PUNCT.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Ian 2010, 12:36

lasal in pace ...
tu nu vezi ca n-ai cu cine sa discuti ?
a preferat sa raspunda cu jigniri la glume facute pe seama proclamatiilor supreme prostesti ca apoi sa-si mince singur " argumentele " in urmatoarele mesajea ... nu vezi ?
sa fleoshtit deja...
acu nu mai e vorba de cel mai bun bobler iexistent ci cele incercate de el si ce a mai gasit prin ro... :lol: :lol: :lol: :lol: asta cu toate ca recunoste ca n-a dat nici macar cu Cozma spre iexemplu d´apoi cu EMMA si altele ... :lol:
dar culmea... maestru a ras tot ! :lol: :lol: :lol: :lol:
dar in urma lui ... culmea ! tot se mai prinde peste... !
ca nah ...poate n-a cosit chiar tot... :lol: :lol: :lol: :lol:

ce kakat e ala ? te revendici ca mare vedeta si proclami prosteste scule the best si le aperi jignind si dind argumente pe care le decolorezi in urmatoru mesaj ?
dar n-ah poa ii tzine ca e spurcat la gura....

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Ian 2010, 14:56

Mai Shimano , nu stiu ce razi tu asa intens , insa daca zici ca bagi in locatii putin umblate si salbatice , din ce am vazut capturile tale nu is chiar asa tari . Cleni din aia prindeam cind eram putoi cu o varga de alun , 4 m de lita , da sirma , si jumate de metru de leader de fir de savinesti ! Pe vremea aia aruncai un con de pin in apa si 5 cleni sa bateau pe el . Crezi ca eram bun sau ca erau pesti in apa !
Am prins pe Iza cleni cu firu in mina , de pe rola direct si cosasi lasati sa pluteasca pe apa , 7-9 bucati peste kil era ceva normal intr-o vreme !
Ai vazut ca nucu face un fel de muguri rari prin iulie , pai si la din aia am prins cleni !
Crezi ca daca ai scris articole la o fitzuica de pescuit poti sa ni le bagi sub nas drept argumente :lol: :lol: Pot sa scriu articole la vreo citeva reviste , da lenea ma omoara ,si tot nu o sa fie mai bun pescar decit is :lol:
Fac ceva pe articolele de revista :lol: :lol: pricepi !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Ian 2010, 15:10

shimano scrie:..Rapala e pt America, nu pt apele din Romania).
Ai scris si asta la revista :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Ian 2010, 15:12

rine scrie:m-am prins shimano aprinde artificiile involuntar lui ai place sa-si dea foc la valiza :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Ian 2010, 16:58

SF scrie:
Baga-mi sa-mi bag.Pai eu cand am prins la Rapala,eram in America?De ce nu mi-o zis nimeni pana acum ca ramaneam acolo. :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Ian 2010, 17:34

shimano scrie:Grecu, cand zici tu, iesim pe Tarnava sau Mures, la o amicala de clean. Nu sunt eu cel mai cel, sigur am o gramada de invatat de la altii, dar am si eu descoperirile mele, si asta numai pe teren o sa se vada :wink:
Mah eu recunosc ca nu ma omor cu pescuitul la clean :oops: Da' pentru o miscare culturala ,daca nu deranjeaza, vin si eu! :lol: Si pe Mures si pe Tarnava! Oriunde si oricand se poate pescui! Omu' cat traieste invata.Poate (re)incepe sa-mi placa la clean.Mai ales ca aici vorbim numa de aia cocosati ! :lol:

Ps:apropo de cocosati , eu nu am fir mai subtire de 0,16 mm!Mono.Tine la dihanii? Ca de nu am ceva PP de 5lbs si punem o tzara de fluor...Din pasta de dinti :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 08 Ian 2010, 17:37

zamfi pe la zau ai fost ? ca as merge la un biban

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Ian 2010, 17:40

ilie scrie:
SF scrie:
Baga-mi sa-mi bag.Pai eu cand am prins la Rapala,eram in America?De ce nu mi-o zis nimeni pana acum ca ramaneam acolo. :lol:
Maaama!Asta-i frate!Ca am prins si eu (din greseala :lol: ) clean la RNR ...Plus la CD...Va sa zica eram la ei,la americani? :shock: Palaria ei de treaba si eu care credeam ca-s tigani niste ochiosi, de bateau un caine prin spatele meu...Erau negrotei deci! Asa se explica...Totusi, ma gandesc acum , animalul ala ce era ? Americanii au caini? :roll: Salbatici,of course! Ca asa parea ala! :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns