As avea nevoie de cateva sfaturi

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 07 Ian 2010, 22:29

Rapala Man scrie: Sincer nu ma asteptam sa gasesc o comunitate asa de faina, cand activam pe crap.ro intram doar la nevoie , aici a devenit un drog :D :D sper sa nu ma retina de la pescuit :D :D :D
Aici ai ocazia sa citesti multe care te vor ajuta sigur atunci cand esti pe apa.Orice informatie este utila la un moment dat.Numa' ca trebuie sa le filtrezi un pic.
Numai respect :D
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 07 Ian 2010, 22:53

storm xxx scrie:Ai testat cam tot in materie de voblere de clean?
Pe unde le-ai testat?
rau,lac,acumulari,baltoace ,lacuri de munte?
care-cum ?am vazut ca recomanzi anumite nuante cromatice,si sunt curios cum ai reusit sa ajungi la aceste precizari ce par litera de lege .Tinand cont ca esti dedicat pescuitului la clean de ani buni precizarile tale trebuie sa insemne ceva.
Mie imi pari un maestru desavarsit si fara sa ofensez vreau sa ma lamuresti, daca ai binevointa ,cu cateva chestiuni in legatura cu cleanul.
Voi incerca sa-ti raspund cu acelasi respect cu care imi ceri tu explicatii:
1. Da, am testat cam tot in materie de voblere de clean, cel putin tot ce se gaseste pe piata romaneasca, si am si facut cateva importuri la voblere ce nu le-am gasit aici (Rebel, StrikePro, etc)
2. Pe unde le-am testat? Doar pe apele din judetul Mures si Harghita...nu-mi place sa plec prea departe. Aici vorbesc mai ales de rauri si mici balti din zona. Nici un lac de acumulare, nici un lac de munte. Mures, Niraj, Tarnavele, Bezid, Faragau, Gurghiu, respectiv toate paraiasele ce se varsa in acestea.
3. Da, am ajuns sa recomand anumite nuante cromatice, care s-au dovedit mai mult decat satisfacatoare (am dat exemplul Jaxon Hooper si Salmo Tiny). In apele amintite mai sus, aceste modele RAD totul, garantat. Cine nu ma crede, problema lui. Acestea par litera de lege pentru mine, dar nu si pentru tine, stormfish. Cei al tau e al tau, iar ce-i al meu e fix problema mea :wink:
4. Precizarile tale de genul "Tinand cont ca esti dedicat pescuitului la clean de ani buni precizarile tale trebuie sa insemne ceva. Mie imi pari un maestru desavarsit si fara sa ofensez vreau sa ma lamuresti, daca ai binevointa ,cu cateva chestiuni in legatura cu cleanul." nu ma provoaca sau deranjeaza in vreun fel. Ironia ta isi are sfarsitul doar atunci cand vei avea dovada ca poate eu am avut dreptate, iar tu te-ai crezut prea mester sa crezi macar o iota din ceea ce spun eu.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Ian 2010, 23:05

shimano scrie:In apele amintite mai sus, aceste modele RAD totul, garantat. Cine nu ma crede, problema lui.
Eu nu te cred. Nici cu plasa nu RAZI tot garantat, poate cu otrava dar si aia are limitele ei. :lol:
In pescuitul asta de care ne ocupam noi asemenea afirmatii categorice nu sunt adevarate, din fericire. Daca ar fi adevarate, pescuitul ar fi extrem de plictisitor si probabil m-as apuca de altceva.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Ian 2010, 23:10

probabil vrea sa ne comunce altceva... nu e scula cea mai buna... cii el ... el e cel mai cel... :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2010, 23:12

m-am prins shimano aprinde artificiile involuntar lui ai place sa-si dea foc la valiza :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2010, 23:14

unde shimano in hg? am pescuit si eu pe mures in hg. galautas ,subcetate, remetea ,unde ai ras tu tot?

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 07 Ian 2010, 23:14

shimano scrie:Pentru clean exista cateva voblere castigatoare, pe care trebuie sa le ai in trusa: Rebel Big Ant (cel mai bun pt clean ever) :wink:
shimano zice:)
Ironia ta isi are sfarsitul doar atunci cand vei avea dovada ca poate eu am avut dreptate, iar tu te-ai crezut prea mester sa crezi macar o iota din ceea ce spun eu.

eu zic:
Cei cu tine omule, esti suparat rau pe viata?
Ai scri ca un anumit vobler de clean e cel mai bun ...nu ai specificat altceva nimic,nedezvoltand modul cum ai ajuns la asa concluzie ti-a fost mai usor sa-ma acuzi pe mine ca sunt ironic.
Defat pierd timpul cu tine....nu am nimic de invatat .
M-am mai intersectat cu pescari ca si tine pe apa.Ee le stiu pe toate si sunt siguri pe tot,toate functioneaza dupa un anumit tipar, gen"portocaliu pe burta sau modelul carabus negru"

:lol: :lol: :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 07 Ian 2010, 23:15

rine scrie:m-am prins shimano aprinde artificiile involuntar lui ai place sa-si dea foc la valiza :lol:
rine esti spiritual rau astazi :D :D :D

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 07 Ian 2010, 23:26

@ shimano cand iesim pe tarnava la un amical sa vedem care voblere is mai bune ?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2010, 23:29

kuintautti scrie:probabil vrea sa ne comunce altceva... nu e scula cea mai buna... cii el ... el e cel mai cel... :lol:
da mah cred ca vre sa ne faca sa dam cu .....shimano :lol: :lol:

Scrie răspuns