storm xxx scrie:Ai testat cam tot in materie de voblere de clean?
Pe unde le-ai testat?
rau,lac,acumulari,baltoace ,lacuri de munte?
care-cum ?am vazut ca recomanzi anumite nuante cromatice,si sunt curios cum ai reusit sa ajungi la aceste precizari ce par litera de lege .Tinand cont ca esti dedicat pescuitului la clean de ani buni precizarile tale trebuie sa insemne ceva.
Mie imi pari un maestru desavarsit si fara sa ofensez vreau sa ma lamuresti, daca ai binevointa ,cu cateva chestiuni in legatura cu cleanul.
Voi incerca sa-ti raspund cu acelasi respect cu care imi ceri tu explicatii:
1. Da, am testat cam tot in materie de voblere de clean, cel putin tot ce se gaseste pe piata romaneasca, si am si facut cateva importuri la voblere ce nu le-am gasit aici (Rebel, StrikePro, etc)
2. Pe unde le-am testat? Doar pe apele din judetul Mures si Harghita...nu-mi place sa plec prea departe. Aici vorbesc mai ales de rauri si mici balti din zona. Nici un lac de acumulare, nici un lac de munte. Mures, Niraj, Tarnavele, Bezid, Faragau, Gurghiu, respectiv toate paraiasele ce se varsa in acestea.
3. Da, am ajuns sa recomand anumite nuante cromatice, care s-au dovedit mai mult decat satisfacatoare (am dat exemplul Jaxon Hooper si Salmo Tiny). In apele amintite mai sus, aceste modele RAD totul, garantat. Cine nu ma crede, problema lui. Acestea par litera de lege pentru mine, dar nu si pentru tine, stormfish. Cei al tau e al tau, iar ce-i al meu e fix problema mea
4. Precizarile tale de genul "
Tinand cont ca esti dedicat pescuitului la clean de ani buni precizarile tale trebuie sa insemne ceva. Mie imi pari un maestru desavarsit si fara sa ofensez vreau sa ma lamuresti, daca ai binevointa ,cu cateva chestiuni in legatura cu cleanul." nu ma provoaca sau deranjeaza in vreun fel. Ironia ta isi are sfarsitul doar atunci cand vei avea dovada ca poate eu am avut dreptate, iar tu te-ai crezut prea mester sa crezi macar o iota din ceea ce spun eu.