[quote="rein"]De mult timp dau la spinning in mare parte dupa clean si biban ca doar astea sunt prin jud Dambovita :-s si nu prea reusesc sa intep nimic mare.
Cei mai mari cleni prinsi de mine au fost la 25 cm (250g) dar maxim 1 / partida si aia rari.Am un bat Fortuna Spin luat de la Gipo acu 5-6 ani, 5-25g de 2,1m (maner pluta si din 2 bucati).Am folosit pana acum fir de 0.20 mm iar acum folosesc 0.16mm. Iar ca voblere folosesc Cozma modele mici de 2,5cm cu o singura ancora + salmo de 3cm. De multi ani de zile cumpar revista Pescar Modern si Aventuri la Pescuit si m-am documentat de-a lungul timpului, si am dat in toate felurile posibile. Cu mulinat incet , cu mulinat mai rapid , cu sacadari pe fund pe la suprafata, intre ape, pe langa bolovani si buturugi cazute in apa si tot degeaba

de parca mereu cand dau eu nu e pestele acasa.Prind si rar si mic. Am dat la vobler Salmo Tiny model negru floating saptamana trecuta pe apa limpede si am luat in vreo 4 ore 5 clenutzi la 11-12 cm (pe care i-am eliberat) si cu o seara inainte am luat unu la 25 cm la un Cozma RH 2,5 cm. Ca sa nu mai zic ca la Lingurite rotative nr 0 si 1 nu am prins clean niciodata. Mi-am comandat acu un bat nou de la Maver cu 3-8 gr pentru o mai mare finete.
Daca ma puteti ajuta cu niste recomandari + plus locuri bune de pescuit la clean si biban in Jud Dambovita as fi recunoscator.
Multumesc anticipat.[/quote]

Deacord si cu YoNutzu,Tavi si d4md3ad,dar as complecta omul potrivit,la locul potrivit si daca se poate si conul CLEAN la locul potrivit.

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.