As avea nevoie de cateva sfaturi

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stiuca
veteran
veteran

Re: As avea nevoie de cateva sfaturi

Mesaj de stiuca » 07 Ian 2010, 15:41

[quote="rein"]De mult timp dau la spinning in mare parte dupa clean si biban ca doar astea sunt prin jud Dambovita :-s si nu prea reusesc sa intep nimic mare.
Cei mai mari cleni prinsi de mine au fost la 25 cm (250g) dar maxim 1 / partida si aia rari.Am un bat Fortuna Spin luat de la Gipo acu 5-6 ani, 5-25g de 2,1m (maner pluta si din 2 bucati).Am folosit pana acum fir de 0.20 mm iar acum folosesc 0.16mm. Iar ca voblere folosesc Cozma modele mici de 2,5cm cu o singura ancora + salmo de 3cm. De multi ani de zile cumpar revista Pescar Modern si Aventuri la Pescuit si m-am documentat de-a lungul timpului, si am dat in toate felurile posibile. Cu mulinat incet , cu mulinat mai rapid , cu sacadari pe fund pe la suprafata, intre ape, pe langa bolovani si buturugi cazute in apa si tot degeaba :( de parca mereu cand dau eu nu e pestele acasa.Prind si rar si mic. Am dat la vobler Salmo Tiny model negru floating saptamana trecuta pe apa limpede si am luat in vreo 4 ore 5 clenutzi la 11-12 cm (pe care i-am eliberat) si cu o seara inainte am luat unu la 25 cm la un Cozma RH 2,5 cm. Ca sa nu mai zic ca la Lingurite rotative nr 0 si 1 nu am prins clean niciodata. Mi-am comandat acu un bat nou de la Maver cu 3-8 gr pentru o mai mare finete.
Daca ma puteti ajuta cu niste recomandari + plus locuri bune de pescuit la clean si biban in Jud Dambovita as fi recunoscator.
Multumesc anticipat.[/quote] :oops: Deacord si cu YoNutzu,Tavi si d4md3ad,dar as complecta omul potrivit,la locul potrivit si daca se poate si conul CLEAN la locul potrivit. :roll:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 07 Ian 2010, 16:38

Pentru clean exista cateva voblere castigatoare, pe care trebuie sa le ai in trusa: Rebel Big Ant (cel mai bun pt clean ever), Jaxon Hooper (cu portocaliu pe burta), Salmo Tiny (in special carabusul negru cu argintiu), Jaxon Tingo, Salmo Hornet, River2sea Baby, etc...la mine astea au functionat exceptional...e bine sa le ai in trusa. Mai sunt si altele, dar cu astea amintite mai sus, n-ai cum sa nu pleznesti o bestie la kil sau peste....stii vorba aia, "insist on Salmo.." :wink:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Ian 2010, 17:40

of cit iexajerezi coane... :shock: :lol: :oops:

ca sa fi indreptatit sa proclamezi o scula ca fiind cea mai buna... ar trebui sa fi avut o vasta iexperinta cu toate cele iexistente... ceea ce ma indoiesc... iar pina atunci ... mucles ! :lol: adik folosirea superlativului denota un IQ antonim ... cica... :lol:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 07 Ian 2010, 19:27

kuintautti scrie:of cit iexajerezi coane... :shock: :lol: :oops:

ca sa fi indreptatit sa proclamezi o scula ca fiind cea mai buna... ar trebui sa fi avut o vasta iexperinta cu toate cele iexistente... ceea ce ma indoiesc... iar pina atunci ... mucles ! :lol: adik folosirea superlativului denota un IQ antonim ... cica... :lol:
te ai hotarat sa insufletesti si topicul asta? :D
zicea si omu din exeperienta lui ,da se pare ca punctul tau de vedere este cel mai bun
io zic sa te consultam de acum inainte de a posta ceva sa ne dai aprobare, ce zici?
io cred ca nu te poti abtine sa "'condimentezi un pic(fara rautate, asa de amoru artei)

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Ian 2010, 19:33

:lol:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 07 Ian 2010, 19:41

kuintautti scrie::lol:
una peste alta ma bucur ca esti activ pe forum, mai dai si cate ceva bun din casa

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 07 Ian 2010, 20:42

kuintautti scrie:of cit iexajerezi coane... :shock: :lol: :oops:

Cred ca am o vasta experienta in ceea ce priveste pescuitul cleanului, dom'le inteligent cu peste 1000 de commenturi (presupun ca toate-s la fel de inteligente si binevoitoare ca cele recente). Am testat cam tot ce se putea testa in materie de voblere pentru clean, si ani de zile m-am axat DOAR pe pescuitul cleanului, fara stiuci, fara altceva, deci cred ca am cel putin atata experienta la cleni cat ai tu, desteptu' lu'peshte.
PS: "mucles" sa-i zici lu' taica-tu, ok?
PS2: Stii bancu' cu zgura?

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 07 Ian 2010, 20:53

suntem pe drumul cel bun :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 07 Ian 2010, 21:02

shimano scrie: Am testat cam tot ce se putea testa in materie de voblere pentru clean, si ani de zile m-am axat DOAR pe pescuitul cleanului
Poti dezvolta subiectul,este interesant si instructiv. :shock:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Ian 2010, 21:05

Rapala Man scrie:suntem pe drumul cel bun :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
asta numesti tu " pe drumul cel bun " ? e iextrem de amuzant ?
shimano scrie:Cred ca am o vasta experienta in ceea ce priveste pescuitul cleanului, dom'le inteligent cu peste 1000 de commenturi (presupun ca toate-s la fel de inteligente si binevoitoare ca cele recente). Am testat cam tot ce se putea testa in materie de voblere pentru clean, si ani de zile m-am axat DOAR pe pescuitul cleanului, fara stiuci, fara altceva, deci cred ca am cel putin atata experienta la cleni cat ai tu, desteptu' lu'peshte.
PS: "mucles" sa-i zici lu' taica-tu, ok?

devi insultator ?

experienta se vede si in comportament...

in urma lu " mucles " era o bulina galbena care inseamna ca glumesc... , bulina absenta cind imi zici tu s-ai zic asa lu tata ( care e : mort de mult... )

dar de la ati zice tie in gluma sa taci ... cind vorbesti aiurea si pina la a-mi zice mie s-ai zic lu tata sa taca... e diferenta mare boule chit ca insisti ca le-ai sti pe toate !

hai bishti ca n´are rost sa te mai bag in seama :arrow:

Scrie răspuns