As avea nevoie de cateva sfaturi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran
cu alte cuvine ziceam la misto, ca reincepe "'scandalulkuintautti scrie:asta numesti tu " pe drumul cel bun " ? e iextrem de amuzant ?Rapala Man scrie:suntem pe drumul cel bun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shimano scrie:Cred ca am o vasta experienta in ceea ce priveste pescuitul cleanului, dom'le inteligent cu peste 1000 de commenturi (presupun ca toate-s la fel de inteligente si binevoitoare ca cele recente). Am testat cam tot ce se putea testa in materie de voblere pentru clean, si ani de zile m-am axat DOAR pe pescuitul cleanului, fara stiuci, fara altceva, deci cred ca am cel putin atata experienta la cleni cat ai tu, desteptu' lu'peshte.
PS: "mucles" sa-i zici lu' taica-tu, ok?
devi insultator ?
experienta se vede si in comportament...
in urma lu " mucles " era o bulina galbena care inseamna ca glumesc... , bulina absenta cind imi zici tu s-ai zic asa lu tata ( care e : mort de mult... )
dar de la ati zice tie in gluma sa taci ... cind vorbesti aiurea si pina la a-mi zice mie s-ai zic lu tata sa taca... e diferenta mare boule chit ca insisti ca le-ai sti pe toate !
hai bishti ca n´are rost sa te mai bag in seama

- storm fish
- veteran
- storm fish
- veteran
- storm fish
- veteran
Ai testat cam tot in materie de voblere de clean?
Pe unde le-ai testat?
rau,lac,acumulari,baltoace ,lacuri de munte?
care-cum ?am vazut ca recomanzi anumite nuante cromatice,si sunt curios cum ai reusit sa ajungi la aceste precizari ce par litera de lege .Tinand cont ca esti dedicat pescuitului la clean de ani buni precizarile tale trebuie sa insemne ceva.
Mie imi pari un maestru desavarsit si fara sa ofensez vreau sa ma lamuresti, daca ai binevointa ,cu cateva chestiuni in legatura cu cleanul.
Pe unde le-ai testat?
rau,lac,acumulari,baltoace ,lacuri de munte?
care-cum ?am vazut ca recomanzi anumite nuante cromatice,si sunt curios cum ai reusit sa ajungi la aceste precizari ce par litera de lege .Tinand cont ca esti dedicat pescuitului la clean de ani buni precizarile tale trebuie sa insemne ceva.
Mie imi pari un maestru desavarsit si fara sa ofensez vreau sa ma lamuresti, daca ai binevointa ,cu cateva chestiuni in legatura cu cleanul.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- Rapala Man
- veteran