pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

grecu scrie:zamfi pe la zau ai fost ? ca as merge la un biban
Nu am ajuns.

Abia azi mi-am schimbat un senzor la masina...Nu stiu daca e dezghetata?

Ca m-as duce si eu! Daca afli ceva...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
shimano
- veteran

-
Are Rapala vreun vobler exceptional la clean, care sa bata deja clasicele Jaxon Hooper sau Tingo, sau Salmo Hornet si Tiny? Nu cred ca are. Pentru stiuca, salau, somn, DA, absolut DA! Dar nu si pentru clean. Iar pt Stormfish, cred ca MP inseamna MP. Apropo, ti-am vazut galeria personala, si cred ca faci o treaba minunata la stiuca si somn...in nici un caz nu as putea concura cu asta. La clean nu am vazut insa nimic (nici la tine, nici la altii cu care ma cert pe aci) care sa-mi bata modestul meu record personal de 2,3kg...si eu am o experienta in spinning de cativa ani amarati...iar voi poate zeci de ani. In loc sa va bucurati pentru mine....

-
storm fish
- veteran

Eu nu sunt pescar de clean ,dedicat ca si tine
Daca te uiti atent vei vedea in galerie cleni sunt prinsi pe naluci "ciudate" pentru tine,gen:
slider,oscilanta,RAPALA JSR 5 CM etc
Am mai prins clean pe pilker,dolinger de 14 g,salmo-pike etc.
Astia intra cand dau dupa alte specii.
Pentru tine incerc sa-mi sacrific 1-2 sedinte la alte speci si in iarna asta voi arata cleni prinsi live pe naluci cu care tu nu pescuiesti.
E bine?
Nu stiu daca eu am luat cleni asa mari ca si tine...nu am cantar,acasa nu iau clean,am mai masurat uneori
apreciez ochiometric.
Un sfat ca sa fim on topic.
Fi mai retinut in a proclama anumite scule ca fiind cele mai bune,Deoarece tu nu insemni inca nimic in pescuit pentru mine,iar parerile tale despre sculele de pescuit pe mine ma lasa rece.
Cea mai buna "scula" e creieru'-chiar si la pescuit!
sa ai viata!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
semlecangheorghe
- veteran

Poate ca pe Storm-xxx il intereseaza prea putin cleanul,ca si pe mine dealtfel.N-o lua ca si pe ceva negativ,pur si simplu chestie de gust

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
SVF
- veteran

shimano scrie:.........La clean nu am vazut insa nimic (nici la tine, nici la altii cu care ma cert pe aci) care sa-mi bata modestul meu record personal de 2,3kg...si eu am o experienta in spinning de cativa ani amarati...iar voi poate zeci de ani. In loc sa va bucurati pentru mine....

Sper ca eu nu sunt unul din cei cu care zici ca te certzi,nu de alta dar o sa trebuiasca sa caut prin arhiva cate ceva in cazul asta
http://img205.imageshack.us/i/dsc01686f.jpg/
In rest stai linistit,ma bucur ca esti nr.1 la clean.
-
storm fish
- veteran

semlecangheorghe scrie:Poate ca pe Storm-xxx il intereseaza prea putin cleanul,ca si pe mine dealtfel.N-o lua ca si pe ceva negativ,pur si simplu chestie de gust

Ghe....Imi citesti gandurile?Am postat in aceeasi secunda
Vezi shimano ce inseamna sa-ti foloseti cea mai buna "scula"-creieru
Eu zic ca si tu ai...pune-l la treaba

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
grecu
- veteran

poate omu se referea la cele mai bune scule voblere si nuante din punctul lui de vedere nu general . acuma fiecare are sculele sau vobleru lui preferat

-
kuin tauti
- veteran

shimano scrie:Are Rapala vreun vobler exceptional la clean, care sa bata deja clasicele Jaxon Hooper sau Tingo, sau Salmo Hornet si Tiny? Nu cred ca are. Pentru stiuca, salau, somn, DA, absolut DA! Dar nu si pentru clean. Iar pt Stormfish, cred ca MP inseamna MP. Apropo, ti-am vazut galeria personala, si cred ca faci o treaba minunata la stiuca si somn...in nici un caz nu as putea concura cu asta. La clean nu am vazut insa nimic (nici la tine, nici la altii cu care ma cert pe aci) care sa-mi bata modestul meu record personal de 2,3kg...si eu am o experienta in spinning de cativa ani amarati...iar voi poate zeci de ani. In loc sa va bucurati pentru mine....

poi tu vrei sa ne bucuram pt tine si eventual sa te apreciem... si sa te respectam... dar concomitent tu te comporti jignitor si dipretuitor cu alti... ca sa nu mai zic prosteste...
nu cre ca e scopul nimanui sa te puna la punct... dar uitete in oglinda din cind in cind... si nu mai pomeni de galeri foto caci alea nu spun totul si nu mai proclama scule aiurea !