As avea nevoie de cateva sfaturi

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Ian 2010, 19:00

grecu scrie:dumitre io incercam sa calmez apele . Deja pe forumul asta se vorbeste prea putin despre pescuit
si ce ? daca nu se vorbeste despre... tre sa acceptam orice ? indiferent cit de slab ar fi ?

ma... nu se poate vorbii continu despre ... caci se epuizeaza subiectele ... dar nici chiar asa...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Ian 2010, 19:06

kuintauti eu nu ma supar,nu sint asa de radical,fiecare cu parerile lui.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

kuin tauti
veteran
veteran

parere...

Mesaj de kuin tauti » 08 Ian 2010, 19:25

:lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Ian 2010, 20:24

@grecu
Am sunat la Zau si e inghetata! :cry: Fara ...frisca :lol:
Cica e dezghetata putin ,pe la calugari,bla,bla, bla...Nu se poate da.Mai asteptam.Pana atunci mai "ascutim" sabile pe aici... :lol:

@Ilie
Subtil...

Si mah...apropo de galerie...daca rascolesc arhiva aia de pe cand dadeam eu la clean...E drept ca pe vremea aia erau cleni! Ma refer la Mures...Pana prin '95.Atunci am vazut cei mai mari cleni : cand au otravit Muresul aia de la Upsom Ocna-Mures! :cry: :evil:
Sa vezi tu acolo cleni ! E drept ca de aia de 3-4 kile nu am vazut parca nici (macar) atunci...Am si poze ,da' nu e digitale... :lol:
Si alooo , scriitorii ! Ia cautati voi in revista lui Tarus de prin '96 (cred :lol: ) sa vedeti voi acolo articol(e) botezat(e) "Terminatorii Apelor! " si inca in doua episoade I si ...partea a II-a! Actiunea se petrece la Aiud.
Asta apropo de atitudine civica...

No.amu sa vedem reactii :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Ian 2010, 20:34

@Zamfi
Azi m-am gandit la tine acolo in apa."Uite aici il aduc pe Zamfi.Sa vada si el cum ii o gherla de Olt." :lol: Cat despre partidele solo,aia-i alta treaba,fara legatura cu tine. :wink:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Ian 2010, 20:37

stai linistit ma Ilie... a intenles toata lumea... unora le place sa o faca solo... :lol: ma refer la pescuit... evident ! :lol:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 08 Ian 2010, 20:41

Daca nu erai imbracat in galben ..poate..poate.
Maine sper sa nu te egalez,ies si eu sa dau 2-3 maini la clean...daca m-a lasa stiucile in pace.
Ma imbrac in Hot -Tiger :wink:
SI PALARIE DE SOARE
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Ian 2010, 20:45

ilie scrie:@Zamfi
Azi m-am gandit la tine acolo in apa."Uite aici il aduc pe Zamfi.Sa vada si el cum ii o gherla de Olt." :lol: Cat despre partidele solo,aia-i alta treaba,fara legatura cu tine. :wink:
Ce nu ai inteles tu draga Ilie , e faptul ca Zamfi asta stie deja cum e cu gherlele pe Olt...Are deja doua la activ! :lol: E drept ca ma mai (in)moi cand vad ca nici profi nu prinde! :P

Legat de solo...vorba lui Dumitru.Da' mai bine solo decat ca pe topicul cu "Pescuit la copca".Cum care?Ala din cafenea ,ala de s-a dus pe p..a, pardon :oops: pe copca! :lol:

Iti imaginezi ce disperare am in oase ca maine e sambata si Muresul e varza iar baltile tapane! :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Ian 2010, 20:55

ilie scrie:@Zamfi
apropo de cafenea :lol: solo, solo dar cu gandul?? :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Ian 2010, 20:56

Io am zis sa-mi trag culoarea asta, ca in apa eram doar io si cu ratzele.Daca venea vreun nebun cu pusca si vroia ratzoiul ala mare.Asa mai aveam o sansa.Ati vazut voi ratzoi galben?

:lol: :lol:

Ps:Kui,uneori un solo e mai sanatos decat o copca indoielnica :lol:

Scrie răspuns