As avea nevoie de cateva sfaturi

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Ian 2010, 20:59

si mai ai un avantaj:nimeni nu stie daca ai prins sau cu ce :D am mai vazut vaze dastea cand ajungeai la gazda cu peste sa -ti agati la misto o lingura galbena cand mergea la alba sau cine stie ce vobler fistichiu.sa vezi tarcoale discrete pe langa batul tau :lol: :lol: :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Ian 2010, 21:00

ilie scrie:Ps:Kui,uneori un solo e mai sanatos decat o copca indoielnica :lol:
pro fund ! pro fund ! :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Ian 2010, 21:02

si-n apa(rece)pan la brau. :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Ian 2010, 21:34

Rine,vad ca insisti sa ma musti de dos,dar dragule tu acum iti plimbi gura in partea opusa. :lol: stai prost cu orientarea :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Ian 2010, 22:04

ilie scrie:Rine,vad ca insisti sa ma musti de dos,dar dragule tu acum iti plimbi gura in partea opusa. :lol: stai prost cu orientarea :lol:

:lol:
Ajuta-l frate Ilie!

Mah sa stii ca la faza cu ratoiul ai dreptate ca pe mine cazura odata oaresce alice de la un vanator pagubos :P Sa nu-mi spui acum ca de acolo mi se trage...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 08 Ian 2010, 22:31

D-le kuintautti, intr-adevar nu cunosc varsta ta sau a celor care posteaza aici pe forum (eventual daca au o galerie personala pot sa-mi dau cu seama), insa nu cred ca ar trebui sa avem aici pe forum diferite "varste". Cu siguranta, daca as ajunge in "mediul" tau (cine stie unde si ce lucrezi, cat de important esti, etc), m-as adresa cu "dvs", la fel si tu, daca ai veni in scoala unde predau sau la inspectorat, si m-ai vedea sexy in costum si cravata, poate ca ai respecta aceasta imagine care pt unii inspira teama (mai ales pt elevi :lol: ), respect, ura, senzatie de "om important", etc... pt mine nu conteaza nici hainele nici diploma, pentru ca pe malul baltzii amandoi vom purta vadersi sau costum cu cravata model camuflaj :lol:
Deci ce am vrut eu sa balbai aici a fost pur si simplu sa fim egali la varsta (sau daca conteaza atat de mult pt tine sau oricine sa fii respectat in mod special pt varsta ta, pune-ti o poza-n galerie, si daca vad ca ai mutra de batranel de 80 de ani, sigur n-am sa te trimit in origini sau in ceruri, ca voi sti ca oricum nu mai ai mult si te duci...), in oras daca ne intalnim, ne dam respectul reciproc, dar pe malul apei si pe forum, eu zic sa fie doar "salut-salut", nimeni nu-i mai important decat celalalt (exceptie moderatorii...da, ei sunt periculosi :? )

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 09 Ian 2010, 10:39

nush ce sa nteleg... dar tu parca vrei sa fi si cu pola in cuur dar si cu sufletu´n rai

acu parca se intelge mai bine comportamentul tau... felul in care tu incerci sa "stabilesti respectul " convenient tie si sensul in care intelegi "respectul"... d´aia tu nu il oferi altora nici cind de la sine se cuvine... exemplu clar cu bunicu... ( hai ca pe el il stii ! deci nu poti sa te iexchivezi si de la faza asta ) dar ti-l inpui altora fiind obijnuit sa-ti intimidezi elevii cu mult mai frajeti ca tine...

m-a indoiesc ca ai fi la fel de impunator in prezenta altora olea mai copti... :lol:

si aici te crezi tot la scoala ?

eee... io nu´s elev si ma intimidez mai greu ... capisci ?

probabil peste vreo doujtreij de ani ai sa intelegi si respectul pt virsta ( probabil abia atunci cind unu fix eclozat iti va atinge o coarda sensibila )

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 09 Ian 2010, 15:40

Probabil. Sunt sigur ca peste vreo 20-30 de ani (daca voi apuca atata) voi privi cu alti ochi pe cei din jur, respectiv pe cel ce sunt eu acum.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 09 Ian 2010, 17:51

shimano scrie:(...)Cu siguranta, daca as ajunge in "mediul" tau (cine stie unde si ce lucrezi, cat de important esti, etc), m-as adresa cu "dvs", la fel si tu, daca ai veni in scoala unde predau sau la inspectorat, si m-ai vedea sexy in costum si cravata, poate ca ai respecta aceasta imagine care pt unii inspira teama (mai ales pt elevi :lol: ), respect, ura, senzatie de "om important", etc... pt mine nu conteaza nici hainele nici diploma, pentru ca pe malul baltzii amandoi vom purta vadersi sau costum cu cravata model camuflaj :lol:
Super! Foarte sanatoasa conceptie. Macar te simti bine in pielea ta si, intr-un fel, asta e reteta fericirii...:wink:
Numai ca, stii? Recunosti un om civilizat dupa modul in care se poarta cand nu-l vede (stie) nimeni... Sunt convins ca la scoala, cand te imbraci in persoana civilizata s-ar putea chiar sa pari una... Aici, pe forum, n-ai de ce sa faci eforturi...
Keep walkin'... :cooler:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 09 Ian 2010, 18:10

ilie scrie:Rine,vad ca insisti sa ma musti de dos,dar dragule tu acum iti plimbi gura in partea opusa. :lol: stai prost cu orientarea :lol:
bravo tie!frumos i-ti sade :x

Scrie răspuns