Recensamant la muscari
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
daca ma consider spinner (in ardeleste blinkerist) dar cu toate astea mai dau cu muste artificiale si in plus mai si leg muste (care va sa zica sunt flytyier) deci eu ce sunt?
pot sa fiu si spinner si flyier(angler) in acelasi timp ?
cred ca trebuie sa dai cu tot ce poti daca e sportiv si prinzi pesti?
Daca cleanul muscareste muscaresc si eu nu imi incerc tablele.
pot sa fiu si spinner si flyier(angler) in acelasi timp ?
cred ca trebuie sa dai cu tot ce poti daca e sportiv si prinzi pesti?
the angler is catching xxx, not by the lure
Poti sa fi si inalt si slab in acelasi timp? Ce are una cu alta? Poti fi ce vrei sa fi!sir.JONES scrie:pot sa fiu si spinner si flyier(angler) in acelasi timp ? .
Asta fiindca inca n-ai invatat, poate, sa ii prinzi la musca atunci cand nu muscaresc! Si poti sa o faci mai bine decat cu tablesir.JONES scrie:cred ca trebuie sa dai cu tot ce poti daca e sportiv si prinzi pesti?

carabusi
Pun o poza in galeria mea, daca vor mai fi doritori sa le vada.MihaiV scrie:Poti pune o poza cu imitatia de carabus, pls?tomy scrie:Crasna se numeste raul dinspre Carei,are cleni frumosi,iar dac-o sti pe d-na mai sus amintita roag-o sa-ti faca imitatie de carabus.MERITA !!!
Dar numai cand apar carabusii
jolt
pt rion
mi-a trimis zsolt fotografii cu muste, merci ca n-ai uitat. super filmul , nu stiam cum se termina.impresionant.
cum pun cascaval de-o parte sunt la tine in cj sa-mi iau scule, ca timpu' tace si trece.vreau sa fiu blindat pe cand incepe sezonul.
tu ai vazut cutii metalice cum am eu in comert in ro? ca daca imi mai iau muste nu mai am unde le pune-ziceai ceva pe la 150 ron...
mi-a trimis zsolt fotografii cu muste, merci ca n-ai uitat. super filmul , nu stiam cum se termina.impresionant.
cum pun cascaval de-o parte sunt la tine in cj sa-mi iau scule, ca timpu' tace si trece.vreau sa fiu blindat pe cand incepe sezonul.
tu ai vazut cutii metalice cum am eu in comert in ro? ca daca imi mai iau muste nu mai am unde le pune-ziceai ceva pe la 150 ron...

Re: jolt
cutiile se pot facenikalai scrie:pt rion

ca sa spun si eu ceva : majoritatea muscarilor (cred ) catuta locurile astea greu accesibile ! De fapt cei care perefera small stream-ul adica pescuitul pe parauri cand vad un loc asa cu "tunel" garantez ca nu trece pe langa locul. Asa sunt eu , si mai cunosc multi care sunt asa .... eu nu as da un pescuit de un parau pt 4-5 pescuite pe Cris de exemplu.... "Tunelu" imi da sansa sa prind pestele mare! stiu din start ca e un loc unde nu pescuieste oricine , la fel sunt cand dau la cleni pe ape de ses , acolo din start caut locurile inde apa e mai mica , sau pline da egetatie sau amindoua, si la mirarea lumii in 90% din cazuri prind pesti frumosi ...
-
- veteran