pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

Nu Miky, chiar ca nu ma sperie nimeni, nici de pe forum, nici macar directorul RNP personal daca m-ar suna sa ma ameninte cu puscaria in caz ca sunt prins pe Buda sau Frumoasa tot nu m-ar face sa dau inapoi. Deja am pus deoparte vreo 300 Ron pentru amenzi pe 2008, asta in cazuri extreme! Asa ca sunt pregatit sa imi incerc sansa si asprimea legii ma lasa rece. Cat despre faptul ca pastravul mare nu agreeaza mustele, ce sa zic? Imi voi cumpara cateva streamere, dar sunt pragatit sa pun pe ac si o lacusta mare ori un boistean asa ca sper sa am intalniri si cu exemplare de peste 500 grame. Totusi prefer sa pescuiesc cu muste sau cu voblere, acolo unde am permis si sunt linistit. Pe apele interzise ramane valabil boisteanul, nu de alta dar ar fi stupid sa imi confiste sculele de spinning!
-
Tavi
- veteran

Hmmm, io personal am ajuns la urmatoarea concluzie:
Fario_nebunu este padurar sub acoperire.
S-a infiltrat aici pe forum si ne manipuleaza ca un adevarat agent secret care este. El de fapt ne provoaca si incearca sa ne prinda asupra faptului si sa ne amendeze.
Altfel nu-mi explic de unde stie asa multe.
-
fishi
- veteran

Dar asta e, destinul nu m-a vrut imbracat in verde-brad ci in verde-kaki. Si nu regret!
Oare RNP nu are departament de ,,strategie''.

Acolo cred iti gaseai adevarata vocatie .
Dar apropo's,daca erai sef de OS imi dadeai si mie autorizatie de pescuit?
-
Fario_nebunu
- veteran

fishi scrie:Dar asta e, destinul nu m-a vrut imbracat in verde-brad ci in verde-kaki. Si nu regret!
Oare RNP nu are departament de ,,strategie''.

Acolo cred iti gaseai adevarata vocatie .
Dar apropo's,daca erai sef de OS imi dadeai si mie autorizatie de pescuit?
Fishi frate, normal ca iti dadeam! Adica il sunam pe mobil pe padurarul din zona, ii dadeam semnalmentele tale si ii spuneam "vezi ca ala e omul de sticla, e invizibil, treci pe langa el ca pe langa un copac!" Asa ca nici nuna ziua nu iti dadea! Oriunde vroiai tu - Timis, Rajnoava, Frumoasa etc.
Cat despre strategia RNP, astia daca aveau o minima gandire strategica pana acum starpeau peste 70% din braconei si aveam si ape pline de salmonizi! Ca nu avem e dovada ca ei duc lipsa de strategi...

-
shootgun
- veteran

-
Fario, o ruda foarte apropiata de a mea, este seful Ocolului Silvic Sacele... Ia du-te tu prin zona si baga-te in seama pe ape interzise sa vezi cum te transforma padurarii din verde-kaki in vanat-albastrui... Cat despre permis preferential si spagi, la mijloc e doar mentalitatea ta de cioban... Ia sa vad eu cati pescari de pe forum se dau acum pe langa mine....

-
Fario_nebunu
- veteran

shootgun scrie:
Fario, o ruda foarte apropiata de a mea, este seful Ocolului Silvic Sacele... Ia du-te tu prin zona si baga-te in seama pe ape interzise sa vezi cum te transforma padurarii din verde-kaki in vanat-albastrui... Cat despre permis preferential si spagi, la mijloc e doar mentalitatea ta de cioban... Ia sa vad eu cati pescari de pe forum se dau acum pe langa mine....

Hmmmm, cum era de asteptat nici un singur pescar nu s-a dat "pe langa tine", in schimb eu am primit pe MP o droaie de incurajari si adeziuni! Ca sa vezi cum e viatza, oamenii prefera sa se dea bine cu "ciobanul", ca de aia si Becali e mereu pe val!

-
nucus
- veteran

Pai eu sint de acord cu shootgun.Dar imi place si fario si-l consider un pamfletar reusit.Ce ar fii daca toti l-am lua in serios pe fario si am face ce spune popa?Ar fi dezastru pentru apele de munte si ar trebui sa emigram macar in Slovenia. Cit despre culoarea uniformei, a lui fario-nebunu,trebuie sa fie kaki avinnd in loc de vesta anti glont o cameshuica de fortza.
-
Gil
- utilizator nou

Daca mai tineti careva numaratoarea muscarilor, mai puteti adauga inca una bucata ,,larva de muscar"(nu am inca decat citeva iesiri mai serioase, adica cel putin cateva zile consecutive la o iesire, pe ape de munte cu pastravi ca Somesul Rece, Cris, etc.), dar cele mai multe capturi le-am avut la clean, iar pastravii cei mai frumosi au fost la vobler...
Ceea ce stiu absolut sigur insa, este faptul ca PMA-ul m-a virusat pe veci...si am sa ma tin de el de oricate ori voi avea ocazia, fara sa uit insa de voblere, si chiar si celelalte stiluri de pescuit, dat fiind faptul ca apele de munte imi sunt nu tocmai aproape.
Oricum, nu pot personal sa compar cu nici un altfel de pescuit cel la MA, cu toate peisajele si trairile de care este acesta conditionat...