Recensamant la muscari

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
seb1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seb1 » 28 Feb 2008, 17:37

Muscar? si eu.....si eu.....sunt anul 2!!! 8)adica...la fly...anul 2 si la cealalta varianta cu buldo (abandonata) anul 4!!!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 28 Feb 2008, 23:45

Rau faci ca ai abandonat metoda cu buldo. O sa regreti, crede-ma.... :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Feb 2008, 10:50

Fario_nebunu scrie:Sa nu uitati sa ma puneti si pe mine la categoria "muscar cu jumate norma", pentru ca in 50% din cazuri dau la muste artificiale cu buldo. Va pup pe toti! :lol: :lol:

mdea, dar mustele tale "e multe si e vii" deci nu se pune. :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 29 Feb 2008, 11:56

Da e frumos cu snurul , finete si eleganta. Sincer inca arunc ca o grebla dar sunt perseverent. Imi place ca acuma am acces la pesti foarte mofturosi si mai ales la pesti pasnici (scobar, mreana etc). In plus de asta la buldo poti folosi numai ude sau ma rog uscate scuba adica murate.
De nimfe nici nu poate fi vorba si astea sunt super prinzatoare mai ales GRHe,
Toate bune
the angler is catching xxx, not by the lure

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 29 Feb 2008, 14:43

sir.JONES scrie:Da e frumos cu snurul , finete si eleganta. Sincer inca arunc ca o grebla dar sunt perseverent. Imi place ca acuma am acces la pesti foarte mofturosi si mai ales la pesti pasnici (scobar, mreana etc). In plus de asta la buldo poti folosi numai ude sau ma rog uscate scuba adica murate.
De nimfe nici nu poate fi vorba si astea sunt super prinzatoare mai ales GRHe,
Toate bune
Adica de ce sa nu poti folisi ude si nimfe la buldo? Prinzi o nimfa dupa buldo (inelul al doilea al bilei) si legi cu un forfac mai lung (50-70 cm) si fin, in acest fel nimfa coboara pana spre fundul apei unde o asteapta pestele. Pe carlig usor lestat ca sa se scufunde bine. Cand musca banuiesc ca vad cum se deplaseaza lateral buldo-ul sau se inteapa singur dupa ce bila cu apa e purtata aval de curent! Nu am incercat asa dar am pus odata greiere si am prins clean marisor!

seb1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seb1 » 05 Mar 2008, 15:50

Fario_nebunu scrie:Rau faci ca ai abandonat metoda cu buldo. O sa regreti, crede-ma.... :lol:
Aaaa, nu... nu am de ce sa regret.E mult mai frumos si mult mai spectaculos, chiar daca sansele sunt mai mici.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 05 Mar 2008, 19:44

Tot in revista din sept. 2006 la pag. 20 il poti vedea pe fiul meu de 8 ani
domnule genu am mai vazut si eu poze cu capturile dumneavoastra, si nu-mi aduc aminte sa-ti fi ajuns baiatul din urma :roll: ; anul acesta sa ne asteptam la concurenta din partea fiului pe rau?... si tu poti sa fi un concurent fiabil dar la bautura:) :lol:
ma adaug si eu la lista pescariilor la musca :shock:
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

DoruB
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de DoruB » 19 Iun 2008, 12:28

adaugati-ma si pe mine la recesamantul asta, chiar daca nu am mai apucat anul asta ( din motive obiective ) sa ies la un pescuit. dau si eu cu `bata in balta` de vreo trei anisori, iar spiningul e pasiunea mea de o viata. de cand am gustat placerea pescuitului la musca am lasat-o mai moale cu spiningul. :)

Flyer
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Flyer » 19 Iun 2008, 21:42

io nu inteleg o chestie.... voi faceti recensamantul la muscari ... adica cei care inmultesc si cresc muste ? :?:

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 19 Iun 2008, 22:07

Exact. Eu tocmai am prasit 2 bucati pentru clean (sper sa le guste cat de curand). Sunt incepator la fly (anul 2) dar deja am prins o multime de pesti si-mi fac lanseta custom (deh, boala grea, evolutie galopanta). Deci mai numarati un pacient incurabil.
Invata din greselile altora pentru ca nu vei trai destul ca sa le faci tu pe toate.
http://www.kanciclub.webs.com

Scrie răspuns