Recensamant la muscari
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Fario_nebunu scrie:Sa nu uitati sa ma puneti si pe mine la categoria "muscar cu jumate norma", pentru ca in 50% din cazuri dau la muste artificiale cu buldo. Va pup pe toti!![]()
mdea, dar mustele tale "e multe si e vii" deci nu se pune.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Da e frumos cu snurul , finete si eleganta. Sincer inca arunc ca o grebla dar sunt perseverent. Imi place ca acuma am acces la pesti foarte mofturosi si mai ales la pesti pasnici (scobar, mreana etc). In plus de asta la buldo poti folosi numai ude sau ma rog uscate scuba adica murate.
De nimfe nici nu poate fi vorba si astea sunt super prinzatoare mai ales GRHe,
Toate bune
Toate bune
the angler is catching xxx, not by the lure
-
- veteran
Adica de ce sa nu poti folisi ude si nimfe la buldo? Prinzi o nimfa dupa buldo (inelul al doilea al bilei) si legi cu un forfac mai lung (50-70 cm) si fin, in acest fel nimfa coboara pana spre fundul apei unde o asteapta pestele. Pe carlig usor lestat ca sa se scufunde bine. Cand musca banuiesc ca vad cum se deplaseaza lateral buldo-ul sau se inteapa singur dupa ce bila cu apa e purtata aval de curent! Nu am incercat asa dar am pus odata greiere si am prins clean marisor!sir.JONES scrie:Da e frumos cu snurul , finete si eleganta. Sincer inca arunc ca o grebla dar sunt perseverent. Imi place ca acuma am acces la pesti foarte mofturosi si mai ales la pesti pasnici (scobar, mreana etc). In plus de asta la buldo poti folosi numai ude sau ma rog uscate scuba adica murate.
Toate bune
domnule genu am mai vazut si eu poze cu capturile dumneavoastra, si nu-mi aduc aminte sa-ti fi ajuns baiatul din urmaTot in revista din sept. 2006 la pag. 20 il poti vedea pe fiul meu de 8 ani

ma adaug si eu la lista pescariilor la musca

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
adaugati-ma si pe mine la recesamantul asta, chiar daca nu am mai apucat anul asta ( din motive obiective ) sa ies la un pescuit. dau si eu cu `bata in balta` de vreo trei anisori, iar spiningul e pasiunea mea de o viata. de cand am gustat placerea pescuitului la musca am lasat-o mai moale cu spiningul. 

Exact. Eu tocmai am prasit 2 bucati pentru clean (sper sa le guste cat de curand). Sunt incepator la fly (anul 2) dar deja am prins o multime de pesti si-mi fac lanseta custom (deh, boala grea, evolutie galopanta). Deci mai numarati un pacient incurabil.
Invata din greselile altora pentru ca nu vei trai destul ca sa le faci tu pe toate.
http://www.kanciclub.webs.com
http://www.kanciclub.webs.com