Recensamant la muscari

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nikalai
utilizator nou
utilizator nou

moderatorii

Mesaj de nikalai » 29 Ian 2007, 20:48

ma tot minunez de cand sunt "new member"pe forumu asta de cat de tari sunt moderatorii forumului, au numai drepturi sau au si obligatii? interesantilor, pe unde-mi sunteti? -am citit in regulament ca voi sunteti responsabilii cu accesul la mp, adevarat? adineori nu ati dat accesul nimanui si am fost nevoit sa imi dau nr de tel in vazul tuturor- imediat ati dat. ba cred ca mai aveati si obligatia sa ma bagati in seama ca nou membru daca ceilalti forumisti nu o fac,ori voi sunteti virtuali. existati?! , nu existati?!- asta-i intrebare????????? :wallbash:
nu mi-o luati in nume de rau ca va bat, ....reati ai dracului ca-mi sunteti simpatici! :lol1:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Ian 2007, 11:48

salut
cred ca ai o problema personala
nimeni nu poate bloca accesul la PM
moderatorii pot doar edita, muta sau sterge mesaje
iar eu cand tai accesul il tai de tot
inainte sa dai vina pe cineva sau sa acuzi de ceva, incearca intai sa intelegi ce se intampla, si daca nu intelegi intreaba, mi se pare mai civilizat

si inca o chestie, nu are nimeni obligativitatea sa dadaceasca pe cineva, cine iti da un sfat iti da benevol

cred ca o intrebare de genul: "incerc sa fac asta, nu reusesc, cum pot face" ar fi mai productiva

si inca o chestie, iti recomand o atitudine mai prietenoasa

nikalai
utilizator nou
utilizator nou

admin

Mesaj de nikalai » 30 Ian 2007, 17:41

deci existi :shock:
am fost suparat pe admin si cred ca pe buna dreptate,
da dovada de fair-play si lasa mesajul asta sa-l citeasca toata lumea, daca nu-mi dai dr la replica esti las.
scuze admin, m-am exprimat eu gresit cand am zis ca ai blocat accesul la mp ,de fapt tu ai uitat sa activezi mp pt utilizatori.
asa tratati voi membrii noi? de ce? imi cer sa fiu mai prietenos,mi se pare corect, dar oare asta e valabil numai pt mine, pt tine nu? vreau o explicatie pt cum mi te-ai adresat
nu am nevoie de dadaceala ta, asta sa-ti fie clar
cu prietenie iti spun ca tu nu-ti cunosti atributiunile admin draga.
forumisti, intrati pe "intrebari frecvente" la "mesaje private" si "nu pot trimite mesaje private" si din cele trei motive posibile trageti voi concluzia,cine are dreptate,avand in vdr ca eram inregistrat si nu mi-a scris admin niciodata pana acuma. ma rog...
daca tu te consideri dumnezeu, taie-ma pentru totdeauna, dar ar fi pacat sa faci asta din ambitie personala, ca e dragutz site-ul

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Ian 2007, 23:20

nu am mai auzit pe cineva sa nu poata trimite mesaje private
esti primul
replica mea a venit ca urmare a atitudinii si tonului tau, reciteste ce-ai scris
si cu asta, succese pe acest forum, si asa s-a deviat de la topic

Leba
veteran
veteran

Re: admin

Mesaj de Leba » 31 Ian 2007, 09:41

nikalai scrie:... forumisti, intrati pe "intrebari frecvente" la "mesaje private" si "nu pot trimite mesaje private" si din cele trei motive posibile trageti voi concluzia,cine are dreptate,avand in vdr ca eram inregistrat si nu mi-a scris admin niciodata pana acuma. ma rog...

frate, uite inca un motiv. daca ai timeout.uri la internetul tau, incearca mai multe refreshuri, asa am patit si eu cand eram pe radio. cateodata puneam mesajul de 2-3 ori, alteori nu reuseam deloc sa postez ceva, sau sa trimit mp.
verifica conexiunea la ISP.ul tau.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

nikalai
utilizator nou
utilizator nou

ok

Mesaj de nikalai » 31 Ian 2007, 19:08

ok, eu imi cer scuze in public si promit ca nu mai fac :headbash: , dar uneori ne sare mustarul de la orice. admin,eu in locul tau reactionam mult mai dur,esti cam de treaba :respekt:
in fine... sa revenim la topic-ul nostru, ca am vazut alt topic pt scandalagii.
mi-ar fi parut rau dapa rion, genu....si altii
rioane am vorbit azi cu emoke, mi-a dat vreo zece muste cadou si i-am povestit ca e "barfita" pe net. se pare ca te-ar stii. eu stau f aproape de magazin. daca ajungi in sm, ne asteapta.
eu nu am gasit pe forumul asta(nu inseamna ca nu este) informatii despre Wadersi,nu am si vreau sa imi cumpar. la 3,5mil credeti ca sunt de calitate?, sau unde pot gasi ieftini, accesibili si buni? de cati mm sa imi iau pt a putea pescui primavara,toamna sau chiar si vara? cum sunt numerotate marimile la americani si care este corespondentul romanesc ? daca cineva ma poate ajuta i-as fi recunoscator

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Ian 2007, 19:15

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=3444

Daca vrei mai mult, deschide te rog un topic nou, pentru a nu fi off-topic. Merci!

nikalai
utilizator nou
utilizator nou

merci

Mesaj de nikalai » 31 Ian 2007, 20:15

misule merci de raspuns si ca mi-ai atras atentia, inca sunt in perioada de acomodare cu forumul, dar cred ca sunt pe drumul cel bun, te-am vazut si pe tine pe-acolo, am scris si eu, poate-mi raspunzi :roll:

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Re: merci

Mesaj de RIon » 31 Ian 2007, 21:37

nikalai, cred ca marti si miercuri, poate chiar si joi sunt in SM si MM, o sa te sun de pe un numar frumos, se termina cu 50, incerc sa iti trimit si MP>

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 31 Ian 2007, 23:36

pt. danr si moderatorii...

am tat "umblat"si io pa net,pa tat felu de (sai-turi),da omeni ca voi,de de treaba,n-am gasit!
Pai ma feciori...nu mai stiu unde,da administratoru "saivanului"di pa ceva forum(cre-ca di la crapisti),le baga si le scote "ceia"din gura,de numa numa :evil:
io(je)!daca eram admin.ori moderator i-oi si tragem "ceva"pan gura la nikalai (my friend),da vad ca voi sunteti "hodiniti"la minte si de-aceia,io va multamesc ca nu mi l-ati scos afara de pa Rapitori.ro

No...amui bai! cre-ca nime no-ntales nika

Scrie răspuns