Recensamant la muscari

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 21 Ian 2007, 21:49

Merge , mai ales acum ca e si cald afara . Doar sa gasesti nimfa potrivita pentru ca la uscata nu o sa urce . Oricum o sa am drum pe acolo pe la Satu Mare daca trebuie sa merg la meci cu copii in Polonia :D . Ciao si snur intins .

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 21 Ian 2007, 21:51

nikalai draga...
da si tu o geana pe flytying.ro, ar fi interesant, si ai vedea cine e micky si genu, doar de curiozitate.
hai sa te intreb si eu ce stii de lipan? :D
Muste de unde iti iei din SM? Stiu ca face d-na Emoke de la magazinul situat pe drumul spre Zalau, pe stanga, ultimul magazin de profil de pe acel drum...

nu te supara pe noi :) eu vin des prin SM, poate chiar ne intalnim sa schimbam impresii despre muscarit, mie mi-ar face placere... la o pizza la milenium :D

PS - din cate am vazut eu cand am fost in SM (acum vreo 10 zile), Somesul era ca si ciocolata... s-a mai limpezit? Clean trebuie sa fie pe raul ala care curge pe drumul inspre Carei, si cred si pe canalul ala de dupa Apa, si chiar pe lacul de la Apa, parca un domn din baia mare a avut un record carlig de aur in vara... pe APA - chiar am si modelul de musca cu care dansul a pescuit! urata dar prinzatoare :D

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 21 Ian 2007, 21:56

Tot in revista din sept. 2006 la pag. 20 il poti vedea pe fiul meu de 8 ani .

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 21 Ian 2007, 22:05

Crasna se numeste raul dinspre Carei,are cleni frumosi,iar dac-o sti pe d-na mai sus amintita roag-o sa-ti faca imitatie de carabus.MERITA !!!

Dar numai cand apar carabusii

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 21 Ian 2007, 22:07

tomy scrie:Crasna se numeste raul dinspre Carei,are cleni frumosi,iar dac-o sti pe d-na mai sus amintita roag-o sa-ti faca imitatie de carabus.MERITA !!!

Merci, chiar o sa o rog ;) ramane valabila invitatia la o bere in SM, sa schimbam impresii!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Ian 2007, 08:54

tomy scrie:Crasna se numeste raul dinspre Carei,are cleni frumosi,iar dac-o sti pe d-na mai sus amintita roag-o sa-ti faca imitatie de carabus.MERITA !!!

Poti pune o poza cu imitatia de carabus, pls?

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 27 Ian 2007, 15:20

MihaiV scrie:

Poti pune o poza cu imitatia de carabus, pls?

daca nu uit, cand merg, comand eu vreo 2-3 :)

nikalai
utilizator nou
utilizator nou

carabus

Mesaj de nikalai » 28 Ian 2007, 10:55

salve magisters! a venit iarna

am avut probleme cu pc-ul.
o sa incerc eu sa va pun niste foto cu mai multe chestii facute de emoke, inclusiv soricei si alte muste(tre sa fac pozele mai intai)
felicitari genule pt fecior :cooler: si mai zici ca e si sportiv,bravo voua,cand mergeti in polonia?
rioane , te-am vazut si pe tine pe flytying, ce mai...n-am cuvinte,va felicit pe toti
va asteptam la :bere: prin satmar

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 29 Ian 2007, 18:39

nikalai, Tomy, sa imi lasati in mesaj privat numerele voastre de tel, sa ne vedem in SM, sa facem schimb de impresii :) ...si de muste?

nikalai
utilizator nou
utilizator nou

tel

Mesaj de nikalai » 29 Ian 2007, 20:33

nu reusesc mp, eu il scriu aici,( oricum nu raspund daca nu stiu cine e , asa ca te rog sa il trimiti si tu pe al tau, pe mp,sa-l memorez.)
0742.03.22.55
cu tomy suntem tot timpul impreuna asa ca nu e problema, insa te rog sa ne anunti cu o zi doua inainte, sa ne pregatim chiulul :cooler: , daca ai veni dupa masa ar fi perfect. :bere:
nu uita mustele tale, sa ne minunam si noi:shock:

Scrie răspuns