Recensamant la muscari
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
poze
Am promis sa postez ceva fotografii frumoase.
Dupa mai multe incercari si amanari am gasit ceva timp si rabdare si se pare ca am reusit in sfarsit. Au aparut doua fotogarafii, desi eu am postat mai multe...!!? Poate mai apar. Cand mai am timp mai incerc. Sper sa va placa.
Dupa mai multe incercari si amanari am gasit ceva timp si rabdare si se pare ca am reusit in sfarsit. Au aparut doua fotogarafii, desi eu am postat mai multe...!!? Poate mai apar. Cand mai am timp mai incerc. Sper sa va placa.

fly iarna
fratilor da numa guru sunteti p-aci unu si unu.
eu sunt un amarastean novice care vara trecuta mi-am achizitionat ceva echipament de fly-mi se pare f spectaculos stilul-insa nu prea am avut timp vara trecuta. as vrea sa imi spuneti care stiti, iarna -s-au ce-o fi asta ce traim noi -are rost sa incerc la ceva pe undeva sau tre sa astept vara? si daca ati auzit careva de BIFA.
sper sa ma bagati in seama. ceaules

sper sa ma bagati in seama. ceaules
Re: fly iarna
poti incerca la clean daca ai unde...nikalai scrie:as vrea sa imi spuneti care stiti, iarna -s-au ce-o fi asta ce traim noi -are rost sa incerc la ceva pe undeva sau tre sa astept vara? si daca ati auzit careva de BIFA.
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Re: fly iarna
[quote="nikalai" si daca ati auzit careva de BIFA.
sper sa ma bagati in seama. ceaules[/quote]
Care BIFA ? Electronics , Arslan ? S-au a BIFA pe hartie ceva ? Nu te iau la mishto ci doar ma interesez .
sper sa ma bagati in seama. ceaules[/quote]
Care BIFA ? Electronics , Arslan ? S-au a BIFA pe hartie ceva ? Nu te iau la mishto ci doar ma interesez .
bifa
salve la toata lumea,
bai frati pescari, ati sarit gardu'...? pai tomy isi permite sa faca glume ca suntem camarazi de job si de pescuit,da oricum ai smulg urechile...asta e treaba noastra, dar tu jenule te crezi pe vreun topic de electrocasnice ca ma iei asa?
era vorba de un bat BIFA BUNGIE, REF:10362.400, doua sectiuni,9.0FT. clasa 6, ai auzit de el?
apropo genule, tu ai prins vreun peste la viata ta?

bai frati pescari, ati sarit gardu'...? pai tomy isi permite sa faca glume ca suntem camarazi de job si de pescuit,da oricum ai smulg urechile...asta e treaba noastra, dar tu jenule te crezi pe vreun topic de electrocasnice ca ma iei asa?
era vorba de un bat BIFA BUNGIE, REF:10362.400, doua sectiuni,9.0FT. clasa 6, ai auzit de el?
apropo genule, tu ai prins vreun peste la viata ta?

clenii
scuze genule,poate am fost rautacios ultima data,mea culpa.
inteleg ca esti pescar stationar
(de zici c-ai fost pe la calinesti) sau...? eu sunt spinar de vara de vreo 3 ani - clean in special- daca va e dor de mine ,ma gasiti in revista aventuri la pescuit din sept 2006 cu un clenutz dragut pt fatza mea.doar ma laud.
dar anul asta vreau sa merg pe fly fishing sa vad ce pot. iau si bifa cu mine
ce stiti de clean iarna?

inteleg ca esti pescar stationar

ce stiti de clean iarna?