dane,
razi tu razi, da' baiatu' are in proiect niste jiguri maaaari cu rattling, cand o veni vremea aia cu somn la suprafata vedem ce iese. doar ai vazut ca pune botu' si ala la prostiile mele.
cu batu' de musca nu cred sa iau nici macar avati mari, nu pot sa arunc muste prea mari si din cate stiu in zona aia nu se uita la maruntisuri. adica nu-s din aia croiti pe rotative cu varnes galben. da' o sa fie misto sa iau din aia mici cand tu ai o partida din aia frustranta. deja cu casting-ul nu stau rau, pot sa le pun streamere in freza la o distanta oarecare, asa ca get ready my friend. abia astept sa te vad ce mistouri mai scoti in ziua aia. nu mai e mult, stia linistit, vine vine primavara.

)
fff,
musculitele alea mici si frumoase chiar n-o sa le stric pe obleti. really, e pacat de ele. bijouurile se pastreaza, ca sunt mai folositoare ca sursa de inspiratie. mai am unele de la un prieten de-al nostru, sunt intacte, le sterg de praf din cand in cand si le iau la studiat, ca sa-mi intre bine in cap ca mai am ani buni pana invat sa leg profi. cam aia o sa fie si soarta celor de la tine. thanx again btw.
altfel, sunt tare bucuros ca afara ploua si e cald. in weekend fishing clar, ca nu mai tine, tree sa vad cum e drilul la snur.