Recensamant la muscari

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fff
senior
senior

Mesaj de fff » 23 Feb 2005, 10:50

Danr: "... la obleti o sa aveti un mare succes, sunt sigur de asta ..."

Mai ales ca acum Eugen are si cu ce :twisted:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Feb 2005, 11:42

poate-i da vreun somn dala mare care a iesit sa faca pleosc pe inserat, sa vezi ce ma rad cu lacrimi :twisted:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 23 Feb 2005, 12:35

dane,
razi tu razi, da' baiatu' are in proiect niste jiguri maaaari cu rattling, cand o veni vremea aia cu somn la suprafata vedem ce iese. doar ai vazut ca pune botu' si ala la prostiile mele.
cu batu' de musca nu cred sa iau nici macar avati mari, nu pot sa arunc muste prea mari si din cate stiu in zona aia nu se uita la maruntisuri. adica nu-s din aia croiti pe rotative cu varnes galben. da' o sa fie misto sa iau din aia mici cand tu ai o partida din aia frustranta. deja cu casting-ul nu stau rau, pot sa le pun streamere in freza la o distanta oarecare, asa ca get ready my friend. abia astept sa te vad ce mistouri mai scoti in ziua aia. nu mai e mult, stia linistit, vine vine primavara. :))

fff,
musculitele alea mici si frumoase chiar n-o sa le stric pe obleti. really, e pacat de ele. bijouurile se pastreaza, ca sunt mai folositoare ca sursa de inspiratie. mai am unele de la un prieten de-al nostru, sunt intacte, le sterg de praf din cand in cand si le iau la studiat, ca sa-mi intre bine in cap ca mai am ani buni pana invat sa leg profi. cam aia o sa fie si soarta celor de la tine. thanx again btw. :)

altfel, sunt tare bucuros ca afara ploua si e cald. in weekend fishing clar, ca nu mai tine, tree sa vad cum e drilul la snur.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 23 Feb 2005, 13:08

"da' baiatu' are in proiect niste jiguri maaaari cu rattling..."

Ihi, ihi ... si marmotu :roll: uite-asa invelea ciocolata ... :twisted:
Eugene, sa-mi aduci aminte sa-ti dau niste bile pentru ele :P

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Feb 2005, 13:19

eugene cum sunt jig-urile cu rattling ?

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 23 Feb 2005, 13:21

@ Jean:

Eu am simt flatat de aprecierea ta ... dar nu ma lauda prea tare ca cei ce vad o sa creada ca noi avem o "chestie" impreuna.
Ca i-mi place sa fac propaganda pentru PMA ... o recunosc. Dar o fac dintr-un motiv foarte sincer. Chiar daca altii tind sa creada altceva. Eu am trecut prin toate stilurile pescuitului sportiv. Dar o data descoperit ...PMA-ul cu ceea ce poate oferii unui pescar ce indrageste pescuitul in sine si nu pestii din traista ... devine un stil de viata.
Intentia mea este sa-i incurajez pe toti care vor si care nu vor ... din motive plauzibile sau mai putin plauzibile ... sa incerce acest stil si sa nu-l mai critice fara sa stie despre ce este vorba.

Nu am intalnit o modalitate mai sofisticata de a pacali un peste anume ce muscareste. Sa vezi un pastrav la 0,5-1 kg muscarind si sa-ti planifici lansarea stiind ca trebuie sa fii foarte subtil ... ca altfel il sperii ... sa poti sa te controlezi intratat incat sa poti sa lansezi la punct fix pe un diam ... de cativa decimetrii ... necesita indemanare, rabdare si un control absolut.
A muscat ... eu cel putin ma bucur de fiecare data ca la prima reusita. :))
Fir intins!
Borealis F

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 23 Feb 2005, 13:55

dan,
ca si celelalte, cu un tub cu bile matisat pe tija si dat cu epoxy. o sa-ti dau sa incerci la prima iesire la olt.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Feb 2005, 14:04

ii pui si LED-uri ?

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 23 Feb 2005, 15:54

sau macar un girofar acolo sa-ti si deschida calea? :mrgreen:

eugen
veteran