Ba da, am prins puiet de 8-10 cm pe paraie unde nu se mai facuse populare de 5 ani! Deci se reproduc la noi, nu sunt atat de degenerati precum curcubeii.pastrav 27 scrie:Cred ca nu se inmulteste in mod natural,cum nici curcubeul nu se inmulteste la noi in mod natural.
Cel mai bine este sa se populeze cu pastrav indigen.
lipanul
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- junior
-
- veteran
La Dejani se luau prin 2003 si fantanei de 25-30 cm dar erau cred scapati din pastravarie...puiet am vazut si eu. Frumos rau Dejaniul, pacat ca e braconat zi si noapte!pastrav 27 scrie:E posibil sa ai dreptate,mi-am adus aminte ca am fost la Dejani,un rau din Fagaras si am prins fantanel micut.
Dar nu vezi ca nu mai populeaza nimeni cu pastrav.
Unde esti tu Decei ?
-
- junior
-
- veteran
Ai avut permis de la Ocolul silvic ca sa dai aval de pastravarie? Daca mergeai la ei spuneau ca doar in aval e permis, desi localnicii urcau de zor cu unditele in mana mai sus de localitate....pastrav 27 scrie:Cam toata lumea avea pe acolo pastravarii.
Am dat in jos de pastravaria fosta de stat.Cred ca am luat la lingurita intr-un singur ochi de apa peste 25,30 pastravi.Asa este ,se scapa din pastravarie.
Asta se intampla acum cred 4 ani.

-
- junior
Se formase ca un fel de mic lacusor cu diametrul de 6,7 m.Pur si simplu se plimbau,aruncai lingurita langa el si pac o lua.
Erau scapati din pastravarie.
Nu am avut nevoie de aprobare de la ocol.Stateam in pensiunea unui potentat local.Asa ca cei de la ocol m-au intrebat si au plecat urandu-mi sa prind cati mai multi.
Erau scapati din pastravarie.
Nu am avut nevoie de aprobare de la ocol.Stateam in pensiunea unui potentat local.Asa ca cei de la ocol m-au intrebat si au plecat urandu-mi sa prind cati mai multi.
-
- junior