Lac vs. Rau

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 26 Iun 2007, 12:29

ce aveti dom'le cu bietul om? poate are si el dreptate.Poate e mai eficienta metoda cu voblere, jiguri si spinner bait, el la asta s-a referit. Si apoi de ce sa lansezi de 9 ori, cand poti sa lansezi o data si bine :)) :)) Problema e ca sunt si alte metode, care merg la fel de bine sau poate chiar mai bine decat fly fishing-ul, sau poate cateodata merg mai prost sau chiar deloc fata de fly fishing. Alegerea e data de liberul arbitru al fiecaruia. Fiecare prinde peste cum vrea si cum ii face mai multa placere! Mie de exemplu asta ma "excita" cel mai tare si asa imi place sa prind de acum incolo toti pestii, nu fac asta doar ca sa fiu "original" , ca sa parafrazez un mare preot shaolin :))
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

Stefan Florea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Stefan Florea » 26 Iun 2007, 12:33

cristian.ene scrie:Domnule Florea,

intamplator pescuiesc de mai mult de 10 la fly iar pe lac sau rauri mari am ceva mai mult de 500 de partide pescuit dar cu clase 5 sau 6. Stiu si eu ce insemana o clasa 9(comparabil cu una 6) mai ales ca lanseta lui Eugen e construita de mine in momentul incare el nu prea stia ce inseamna castingul.

desigur ca aveti chef de h..he ....glume si nuci nu am de gand sa va iau in serios.

Eugen va da ca te joci cabotin cu stilul in functie de interlocutor, ba esti pe cale, ba esti stiutor.

Evidfent ca intr+o tara incare nu dau multi bine nici la spinning da bine sa fi original.

In plus daca citeai cu atentie am vorbit de un pescuit de finete cu greutati de 3-8g dar se vede ca nu vrei sa citesti.

Eugen daca e fun sa transpiri go fun si transpiratie placuta !

indoiala nu e o metoda carteziana ?
puteai sa-mi zici Stefan ca nici eu nu ti-am zis Domnul Ene
nu trebe sa ma iei in serios daca nu vrei, era doar parearea mea personala la mesajul tau
din mesajul ce l-ai scris mai nu reiese ca ai 10 nu stiu ce experienta si nici 500 de partide de pescuit pe lac, adica treaba cu tranpiratia :)
nu vreau sa ma cert cu nimeni asa ca take it easy.. :), ma retrag imediat daca supar pe cineva, asa ca scuze
If there is not Fly Fishing in heaven
...you won't find me there

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 26 Iun 2007, 12:35

scufundator stefane dar asta difera in fc. de apa

Stefan Florea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Stefan Florea » 26 Iun 2007, 12:37

dragos74 scrie:scufundator stefane dar asta difera in fc. de apa
am inteles :), ma gandeam ca in genul baltilor cu multa verdeata subacvatica nu ar mai merge un scufundator, voriam sa stiu numai cum ai prinso pe aia :)
If there is not Fly Fishing in heaven
...you won't find me there

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 26 Iun 2007, 12:41

mai cristi te-a batut vreunul rau de tot la tenis .....ca tare intaratat mai esti....sau nu ti-a iesit studiul despre rachetele de tenis pe care le admirai in ultimul timp....inelele conteaza cristi...inelele... :D :D :D

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 26 Iun 2007, 12:47

Stefane, Caldarusani e un lac cu o adancime in medie de 1,5 m in locurile unde sta stiuca dar intradevar la adancimi mai mici poti folosi fir plutitor cu un lider putin mai lung

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Iun 2007, 13:02

Nu vreau sa fiu rau (poate doar asa, un pic :lol: ) dar,
dupa un DINASTA, cu ce scule ati da?
Chiar sunt curios, clasa, lungime lanseta, fir sinking, floating, etc, stiti voi
Imagine

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 26 Iun 2007, 13:05

Stefane, sinking tip sau intermediate sau chiar floating e bun pe astfel de ape! depinde si de musca pe care o folosesti! modelul ala de muddler este extrem de flotant, asa ca cu fir floating va face precum un popper....ceea ce nu e rau ptr stiuk de asemenea!
Sa nu-mi spui ca ai stiuci prin Noua Zeelanda? :)) sau planifici o vacanta mik in Delta Dunarii anul asta? ;)
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 26 Iun 2007, 13:08

la rama din pacate se pescuieste cel mai adesea dupa exemplare ca alea! asa ca nu ne mai arata sa ne ofticam :cry: ....mai Tavi mai...oof oof...mai mai :lol:

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 26 Iun 2007, 13:10

dar cel mai sexy cred ca ar fi pe un izvoras ce susura usor, la un clasa 2 sau 3 de 7'6" , la uscata cu fir floating .....baietzii ce parere au :))
:twisted:

Scrie răspuns